52

Анонимен

преди 2 години

Шиле, покажи научното изследване, което го доказва, а.

51

анонимен

преди 2 години

29.06.21. Щoм излязoхa знaйни и нeзнaйни cпeцoвe пo мeдиитe дa aгитирaт зa вaкcинaции и дa плaшaт нaрoдoнaceлeниeтo c пoрeдния щaм, вaриaция, мутaция....- извoдa e eдин: щe имa пaк КПП-тa нaeceн!

50

Анонимен

преди 2 години

Някакъв изгладнял ваксър ни е дошъл на гости да заработи гранта. Чудя се кога ли ще осъзнае, че никой не му чете глупостите?

49

Анонимен

преди 2 години

Къде изчезна Бил Гейтс? Аз на него вярвам,предпочитам той да ме агитира. Човека сам си каза,че население е много,че не им трябва,че с вируси,и вакси ще го съкратят, а на оцелелите ще променят днк,като ликвидират т-нар ген на бога т.е. духовното и човешкото в човека. Оценявам неговата честност,а този старец сенилен няма да го коментирам,просто човека е пенсионер вече.

48

Анонимен

преди 2 години

"ваксината ти помага да изкараш по-леко болестта" е толкова УБЕДИТЕЛНО, КОЛКОТО: "МАЛКО/ЛЕКО БРЕМЕННА"

47

Анонимен

преди 2 години

"25 ваксинирани българи - спасен един човешки живот, лекарите да дадат пример!"....................Лекарите това и правят- спасяват животи давайки пример като не се ваксинират.

46

Анонимен

преди 2 години

До До 29..........Толкова са ни образовани и лекарите значи. Кой ти каза, че не се ваксинират, защото ЗНАЯТ, че е вредно. Не се ваксинират, защото НЕ ЗНАЯТ, че е необходимо. А това вече е некомпетентност. Поне по отношение на ваксините.

45

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев явно е обиден, че го махнаха, но дава ли си сметка, че с участието си в щаба и той беше параван за некадърността на ГЕРБ да се справят с епидемията. Да не се обижда, а да се покае.

44

НОЩ-ни таласъми

преди 2 години

ОТРОВАТА ЗА ВАС, МИЛИОНИТЕ ЗА НАС!!! - бай Шиле -бацила

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44Много глупав въпрос задаваш. В неделя и понеделник за пореден път видяхме защо като сме умни,а ние сме,сме бедни, мамят ни по-най-долния начин,а ние понеже не ни се водят войни се правим,че не забелязваме,и предпочитаме да не участваме.

42

До 46

преди 2 години

А кой народ се е самозатрил от липса на чувство за съхранение ?

41

Ваксини

преди 2 години

Какви ваксини? Личната лекарка нищо не ми е казала - ако беше важно, щеше да ми се обади. Този пенсионер, какви ги дрънка ве?

40

Анонимен

преди 2 години

до 44 може и да е беден и жалък според теб, но едно е доказал ,че има чувство за самосъхранение и е оцелял векове

39

Анонимен

преди 2 години

Проф. Кантарджиев цял живот ви пази от зарази, но нали вие сте си барливи вурдулаци и изчадия, изпълзели от ада, какво ви пере сачмата за това. Мретте в тинята тогава

38

Анонимен

преди 2 години

Вижте сега,понеже българите сме най-умни и прозорливи,най-можещи и знаещи ,затова не се ваксинираме.Само че ми е трудно да разбера как един толкова интелигентен и кадърен народ е най-беден и жалък в Европа....

37

Бай Шиле

преди 2 години

В пенсия съм, в пенсия съм.

36

До 29

преди 2 години

Дава, от ниското образование ще да е. Също като лекарите, дето знаят какво ще се случи и не искат да се ваксинират.Бай шиле ги моли да давали личен пример. *** не искат простите му доктори да се самоубиват.

35

Пенциониран милионер

преди 2 години

Светилото и национално богатство *проф. КАНТАРДЖИЕВ* заяви най-отговорно: *"който е преболедувал има ДОЖИВОТЕН ИМУНИТЕТ в Т клетки" (Неделята на NOVA (06.06.2021) нa 16:40 min) по добре да каже за 2020 колко милиона има на влог от "заплати", за 2019 има 600 000 в ЕУР

34

Анонимен

преди 2 години

Не е лошо философите от форума,които компетентичат срещу ваксините да се представят като образование,труд и успехи в живота.Без да обиждам нито една професия си мисля,че е доста лековерно да повярваш на заварчик,шофьор или портиер,че ваксината те убива ! Не е лошо,когато кажете А,да кажете и Б ! Там един глухоням ми каза на пазара,че Бил Гейтс иска да ми обърка ДНК и да ме скопи с тая ваксина.Леля Пенка от съседния блок пъл ми каза,че ще ме чипират и ще ме следят.СТИГА ГЛУПОСТИ !!!

33

Анонимен

преди 2 години

Голяма атака срещу антиваксърите... Ха-ха-ха. БОЦИ-БОЦ къде си?