32

КАШПИРОВСКИ в действ

преди 2 години

"ваксината" "не дава никакви гаранции", "и то не е сигурно на 100%," "Ваксината не е панацея", "но е ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ" ???"някви хора", казаха по ТЕЛЕВИЗОРА. ЗОМБИТА - на кое е решение?

31

Анонимен

преди 2 години

1 от 25 е спасен. От останалите 24 няма нито един спасен, а част от тях за жертва на странични дефекти, ама не ги бройкаш. Услужливо ги изключваш от статистиката.

30

да,да ама не

преди 2 години

До Анонимен 23 Не го уволниха, а го пенсионираха зорноволно заради писаното в пост 16! И месеци преди пенсионирането не го пускаха по медии за да не издръсти още нещо еретично и в противоречие с Мутафчийски, Балтов и прочее! А защо Фандъкова го прибра под крилото си е друга бира!?

29

бай Шиле-Кантара

преди 2 години

25 ваксинирани българи - нов ЕВРО влог за бай Шиле-Кантара. БОДЕТЕ СЕ ВИЕ, ПЕЧЕЛИМ НИЕ!

28

Ей тва е

преди 2 години

Отворена статистика. Значи знаем точната бройка на децата умрели от морбили.От ковид ваксините къде е тази бройка, ам?Твърде недостъпна е някак си. Ще рече човек, че ни едно увредено няма..

27

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прав е Кантарджиев. Последните избори обаче доказаха, че пpocтаците са прекалено много...

26

Анонимен

преди 2 години

25 антиваксъра - 1 погубен живот. Затворете ги! Спасете живот!

25

Анонимен

преди 2 години

До 25 Откога миокардит означава инфаркт, бе, цуцулане? Засяга един на милион ваксинирани, обикновено млади хора в лека форма; Минава им за седмица като на кутрета. Умрел или инвализиран от това досега няма, няма и да има

24

Анонимен

преди 2 години

Сред ромското население били най-много антиваксърите. От ниското образование ще да е ...

23

Анонимен

преди 2 години

Пак бай шиле. Да не би приказката, че герб се канят да го издигнат за президент да са верни?

22

Аре стига бе

преди 2 години

Индивиди от цял свят, многократно изказвали мнение, че човешката популация трябва да се ограничи и намали неколкократно, сега ви казват: Ваксинирайте се, за да живеете!.... и има такива, които го правят, невероятно!!!

21

Зaпознат

преди 2 години

Новата Министърка на Слави е подготвила голямата игла и задължителна ваксинация

20

Анонимен

преди 2 години

А за страничния ефект дописан - миокардит, демек инфаркт?! Лотария ли е това?

19

Анонимен

преди 2 години

Заглавията ги пишат журналистите - и те като тебе къде разбрали, къде нерабрали. Заглавието трябва да е бомбастично и сензационно, дали е вярно, няма значение. Както е казано лице фиче продава

18

Анонимен

преди 2 години

Комсомолеца пак започна да плаши. Публично го уволниха, но пак му дават трибуна за манипулации

17

анонимен

преди 2 години

19.04.2021г. Документиран за първи път коронавирус по бройлери - 1930 г.; по хора - 1960 г. И оттогава щам след щама, мутант след мутанта! Също както при грипнитe и пaрaгрипнитe вируcи, рecпирaтoрнo-cинцитиaлният вируc, мeтaпнeвмoвируcът, aдeнo-, ринo-, бoкaвируcитe...! Вcичкитe тия прeдизвиквaт OВИ и OРЗ! За грипните вируси вече правят ваксини, за КОВИД - също; остава да ни "зарадват" и с ваксини за другите! И стригано, контролирано и ваксинирано на всеки 6-8-12 месеца стадото "процъфтява"!

16

ПЛАНдемия

преди 2 години

Трябва да сме като един и нищо не могат да ни направят

15

Зомбиландия

преди 2 години

Още ли има такива ***, на които трябва да им се обяснява, че инжектирането на животински ГМО вируси, токсични химикали и Бог знае още какво в човешкото тяло, няма нищо общо със здравето, а е сатанински извратена гавра, целяща да ви осакати и убие? Мястото на всички *** препоръчващи и задължаващи ваксинирането е в най-добрия за тях случай в затвора.

14

Хасфалт

преди 2 години

Тоя подхвана френския шансон от по-рано! А някои си мислят, че нещата се случват случайно, ха ха ха

13

Анонимен

преди 2 години

Абе няма да се кастрираме.