74

Анонимен

преди 2 години

Да махнем тоя шаман докато е време! Ами той е неадекватен! Заслепен от краткото величие да раздава правосъдие и да го дават по медиите!

73

Свен

преди 2 години

До анонимния с кокошките: именно. И служебния кабинет отговаря колкото кокошките. Кофти мат'ряла толкова си може, а?

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Продаваш байно евтини клечки за зъби!" Щото Ангелов продаваше златни. Ти си гениален!!!

71

Анонимен

преди 2 години

До СвенБрат, върни си се на село и задавай такива безсмислени въпроси на кокошките.

70

тя

преди 2 години

Най- много починали у нас --ЗАЩО !?

69

Свен

преди 2 години

За един приятел питам: как премахването на проф. Кантарджиев, ръководството на болница Лозенец и шефката на агенцията по вписванията ще допринесат за гарантирането на провеждането на честни и прозрачни избори?

68

Анонимен

преди 2 години

Демек,ако беше ти министър,нямаше да умре толкова народ!? Продаваш байно евтини клечки за зъби! Милиони измреха по света,фактите говорят. Ти сега си правиш пиар с пандемията! Махай се!

67

Анонимен

преди 2 години

кацара ще си плати за свинщините, които върши!

66

Анонимен

преди 2 години

Най-сетне ни управляват интелигентни хора с тoпки! Браво!Контрастът с предишните е покъртителен!

65

ГЕРБ СМЕНЯ СЛОГАНА

преди 2 години

Работа, Работа, Работа... Защото всички видяха как са свършили работата като кучето на нивата

64

ОТЪРВАХМЕ СЕ

преди 2 години

До до 35ТОЧНО ТАКА.....ЛЕКУВАНЕ ПО КАЛЪП И УМОРИХА МНОГО НАРОД.....ЛЕКАРИТЕ.....ХАЙДЕ ДА НЕ КАЗВАМ.....НО ПОВЕЧЕТО,ОСОБЕНО В БОЛНИЦИТЕ С ТЕЗИ ЗАПОВЕДИ ОТГОРЕКАК ДА ЛЕКУВАТ УМОРИХА МНОГО НАРОД.....ХОРА,ЕЛАТЕ НА СЕБЕ СИ.....ЗА БОГА,ДА ПОДКРЕПИМ СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО,ЗАСЛУЖАВАТ СИ

63

Анонимен

преди 2 години

По логиката на Кацаров той логично трябва да пенсионира Мира Кожухарова, която е нс 71 г и беше назначена за негов съветник миналата седмица

62

ЛЪЖЕЦА БОРИСОВ

преди 2 години

е ОСЪДЕН ОТНОВО

61

СЪДЪТ СЕ ПРОЗНЕСЕ

преди 2 години

Лицето Бойко Методиев Борисов е признато за ВИНОВНО за ЛЪЖИТЕ и публичните обиди и ще ПЛАЩА. Символично. 10 000 лв. Даже няма нужда да вади пачките от чекмеджето. С джобните ще плати

60

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев да отговори защо сме с най-скъпите ПСР тестове в цяла Европа? Защо един ПСР в Германия струва 16 евро, а тук 100 лева? Защо ПСРите са безплатни за хората в Европа, а тук всичко сами трябваше да си плащаме и без ПСР не те приемаха в болница? Защо изнудваха хората по този долен начин?

59

Анонимен

преди 2 години

До За 46Каква истина бе, гений? Президентът го е избрал народът. Какво общо има, че е пенсионер? Военните летци се пенсионират след 15 години летене. Добре ли си с главата? Да не те е блъснал някой овен на село?

58

Анонимен

преди 2 години

И тоя говори общи лафове като великия скулптур - министъра на културата!Тука са умрели според него много българи,ако са били неговите щяло да умрат по малко! Абсолютна фантасмагория! А оня пък говори за изчезнали милиони! Е как така изчезват?

57

до ОТЪРВАХМЕ СЕ

преди 2 години

дано в най-скоро време да се отървем и от теб, защото фейкваш безмерно, БАБИКЯН ЛИ СИ?

56

Борко

преди 2 години

Сори, но не е работа на служебното правителсто да прави такива чистки!Неговата работа е да подготви и осигури провеждането на честни и прозрачни избори.Разчистването което се прави в момента изобщо не му е работа, това са си чисто политически действия.Нека се избере, нов парламент, да се избере ново правителство на партия или коалиция "Х" и те да си разчистват както си искат.НО, съответно си носят съответната политическа отговорност.А сега УЖ служебното правителсто влиза в политическа роля.

55

до 35

преди 2 години

Има повече умрели които не са могли да използват болница и лекарска помощ ТОЧНО заради мерките за корона вируса и как "болен" от корона го гледаха като писано яйце а ти ако не си болен от короната можеш да ходи да си мреш у вас. Даже имаше случаяи които ти казват дай да те пишем корона да те приемем. Айде моля ти се с тая настинка колко народ избиха с лекуване на калъп, мерките бяха толкова алогични и безмислени колко животи съсипаха. Тия не само пенсия ами бесило, че и лекарите много си повярва