346

Иван

преди 3 години

Преди около месец и половина ни проглушиха ушите, че Бойко предизборно купувал пенсионерите с по 50 лева. Ами сега не е ли същото ?

345

Анонимен

преди 3 години

До цяла годинаМене са ме карали да се абонирам за втора пенсия, направо им счупих нервите с въпроси :)) Както винаги, чувството ми не ми изневери, Пилето ги бил откраднал :))

344

цяла година

преди 3 години

ни проглушиха ушите как нямало мерки,това 60/40 , 80/20 нищо не било, 50-те лева било подигравка и т.н. Е сега що се биете в гърдите , че се опитвате нескопосано да продължите същите тези мерки. Що не извадихте по 100лв эа пенсионерите- нали кака *** каза ,че парите за пенсии били в сребърния фонд- над 3 000 000 000 лв.Защото целта на занятието е да ни отклоните от цивилизована Европа и да ни хвърлите под вмирисания руски ботуш да бъдем отново " Задунайская губерния"

343

Некадърници

преди 3 години

Пожарникар не разбира от финанси, но мин.Ананиев е опитен финансист и още през март трябваше да бие тревога и да поиска корекция на ДБ за 2021г. Дядото си замълча. Цвета К. е по поцинковане на кофи, но Менда е финансист и шеф на БК. И тя си замълча. Но увеличиха заплатите на администрацията с 30% преди изборите. 430 хил гласа "за" ГЕРБ. Онези от 45-то НС забравиха финансите и нищо не сториха освен да се откажат от съставяне на кабинет. От МС не коригираха ПлВъзст и не взехме пари от ЕС. НЕКАДЪРН

342

Анонимен

преди 3 години

Другаря Минеков защо не направи един бюст на Тодор Живков да му олекне ...

341

Анонимен

преди 3 години

Боко мутрата тиквата изгинала и неговите кучета повтаряха ли повтаряха, че пари имали, нямало проблем. Гробарите загробват държавата ни.

340

Анонимен

преди 3 години

До ааГледат благото на народа, видехте че остават 50 кинта помощи :) Мутрите не са чак толкова лоши хора, вие ги изкарвате демони от Ада :)) Когато видиш висок здрав челяк с бръсната глава, първата ви асоциация е , че е мутра :) Само че главните изобщо не приличат на клишето, даже ще се изненадате :))

339

Нема начин!

преди 3 години

Ако комунистите спрат тези 50 лв. към пенсиите, това означава всички пенсионери да гласуват за Бойко Борисов, което значи,че Радев, ако се наложи, ще изпразни до дъно държавната хазна, но 50-те лева ще бъдат дадени. Нали крайната цел на протестърите и чалгарите е сваляне на Борисов от власт и промяна на евро-атлантическия път на България. Каквито и машинации да се приложат по този въпрос ЕС и Белият дом няма да допуснат тази промяна.

338

За Белене сте255

преди 3 години

При премиер Пожарникарят от Банкя, председател на НС KП Цвета К . и шеф на ИК Менда това се очакваше. Контрол за изразходването на парите в БГ упражняват БНБ, ИП към ГДНП, звеното за икономически престъпления също към ГДНП,Прокуратурата и Спецпрокуратурата.Пет звена на държавната власт проспаха преразхода на парични средства, в т.ч. и Спецпрокуратурата, чиято основна задача са тежките икономически престъпления.Ама гл.прокурор миналата седмица нареди СпП и СНС, АСНС за снимка пред Съдебната палат

337

аа

преди 3 години

Нали си гласувахте по високи заплати в парламента За вас има за пред народа няма

336

ПроСоТо

преди 3 години

ще проверяват ли къде потънаха десетките милиарди кредити,които Тиквата изтегли и които НИЕ ще трябва да връщаме?Защо държавата е в това ТЕЖКО финансово състояние?..Ще потърсите ли отговорност на Мутрьо,Влади и останалите му държанки за ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ,при това СЪЗНАТЕЛНО?!..или пак ще има отплесване от същината?

335

Анонимен

преди 3 години

До ХоХоИма "икономика" за която не знаеш, но нема да ти споделя каква е :)) Ще вземат да ме лупнат :)

334

АнонимеН

преди 3 години

30 ВЗЕТИ НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ВЗЕТИ ОТ ГЕРБ И ПАК СМЕ РАЗОРЕНИ!!!

333

Ха,ха,ха

преди 3 години

И защото е в "много тежко състояние" бюджета служебните си надуха щатовете.

332

Анонимен

преди 3 години

Хора вируса дебне!Вий се делите на сини и зелени. Слагайте маските. Представлението е още в първата четвърт. Парите и без друго ще ги премахват.

331

Анонимен

преди 3 години

Бившите подръжници на Бойко почнаха да ме трият, после искай доверие :)) Давайте да видим как ще разчекнете мутра и то политик, интересно ще бъде :)) При митичния бай Ставри ли ще го пратите, щото познавам хора дето са били на топло, все едно си караха почивка :))

330

Анонимен

преди 3 години

Хора вируса дебне!Вий са делите на сини и зелени. Слагайте маските. Представлението е още в първата четвърт. Парите и без друго ще ги премахват.

329

Анонимен

преди 3 години

Нали беше стабилно финансовото състояние на държавата по думите на Баце и Ананиев, а сега се оказва точно обратното.Баце избяга с 200 но сега ще излязат кирливите му ризи.

328

Анонимен

преди 3 години

как лъжат само! изключително тежко ще е състоянието когато изтече мандата на тия мошеници! същото беше и при орешарски! ще оберат фиска за да си купят изборите, защото без пари ще отпаднат изобщо!

327

Анонимен

преди 3 години

Пред съда. Ограбения: - Имах 10 000 лв. в менОбвиняемия: - Лъже имаше само 20 лв. в него.Айде сега къде е истината.И в момента нещо такова се случва.