69

НОВО ПЕТ

преди 3 години

ЩО ЕС НЕ Е РАЗРЕШИЛ ТАЗИ ВАКСИНС, НЯМА КВО ДА МУ МИСЛИМ....КОЙТО ИСКА ДА ИДЕ В СЪРБИЯ ДА СИ Я СЛОЖИ

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84,руските касички АЕЦ Козлодуй и Лукойл да бъдат нарязани! Казах!

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66,България влиза в единния енергиен пазар. Няма как да останеш без ток, много евтини опорки другарче. Това да не ти е куманизма с режима на тока.

66

Вие им я осигурете

преди 3 години

пък всеки да си решава, бе...Сега пак се боцкат със "Спутник V", само дето минават през фирми-посредници, и трябва да пътуват до Сърбия. А там каквото тескере им издават за процедурата - вероятно няма да важи за ЕС.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76,хабиш се. На сплескания натовец господарите му са на 4-ти километър и са го изпуснали понеже в Петък е мързеливо по принцип.

64

Minuva42

преди 3 години

На никой не му прави впечатление, че и в момента Русия не може да достави необходимото количество от вече заявените им доставки.Всичкото това врещене и напъване е за пропагандна консумация.Да пуснат всички неодобрени ваксини - защо трябва да се кове закон около руската ваксина - да пуснат всички като са толкова ербаб!?

63

Анонимен

преди 3 години

Сплескания натовец да каже защо иска младите българчета да плащат тройни такси за университетите, където и руснаците пращат децата си- в Европа! Да каже защо иска да имаме визи, да плащаме двойни данъци и вноса и износа да се облага, бизнеса да не може да си връща 20% от ДДС и да е изхвърлен от големия пазар. Да каже защо иска това за българите, защото това ще се случи при излизане от ЕС! Господарите му от Москва дали са му го обяснили!?

62

хахахахаха

преди 3 години

ДПС ,ГЕРППП и Суавуца дългата лобират за турски биоваксини....биели се с кожени инжекции

61

баба мара

преди 3 години

искаме руска китаиска индииска ваксини всеки да избира с как во да се ваксиниратова че сме членове на нато и ес без референдум не значи че трябва да се съгласявамда ме заразяват умишлено с вируси и след това да ме ваксинират с маимунска ваксинабез да имам право на избор и на съд

60

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

14 месеца протести и накрая нито ваксини, нито пенсии, нито безусловен базов доход нито тнищо, който може да емигрира или да стягаме масовата стачка срещу политическите престъпници

59

Анонимен

преди 3 години

Българите не искат руски ваксини и нищо сделано в Русия по принцип. Отделни русофилски клики твърдят, че българите искали руски ваксини. Нема такова нещо.

58

Нато на тор!

преди 3 години

НАТО НА ТОР И НАТОВЦИТЕ ВЪВ ОБОР ЗА СМЪРТ НА НАТОВЕЦА СЕ МОЛИ И ОКУПАТОРА ОБЕЗГЛАВИ.АМЕРИКАНЕЦА ДА МРЕ А БЪЛГАРИНА НА ГРОБА ДА МУ СЕР#$НА СИНЯ НАТОВСКИ *** ПИКАЙИ ЧЕРЕПА МУ ПОЛИРАЙ СЪС КАЛАЙАМЕРИКА Е ЗЛО ,САМО ЗНАЙПАТРИОТ БЪДИ И КРАВАРИТЕ НА ПЛИТКО ПОГРЕБИ!АМЕРИКО *** И НА СВОБОДА НИ БЪЛГАРИТЕ ОСТАВИ!АТЛАНТИКА ДЕТ ГО СБАРАШВ ДУПКА ДА ГО ВКАРАШС ОМРАЗА И СЪС ЗЛОБАБИЙЙ АТЛАНТИЧЕСКАТА ПРОКОБАДАЛЕЧ ОТ НАШИТЕ ЗЕМИ ИСКАМЕ ВАШИТЕ ВОЙНИНЕ ВИ ИСКАМЕ И ВИ МРАЗИМОда за НАТО :)

57

ачкюпек

преди 3 години

Който иска Спутника отива в Сърбия или Унгария и толкоз! Нема нужда от драми..

56

Добър начин

преди 3 години

да намалиш бъдещия си резултат при следващите избори.Но, който е гласувал "Против" си знае мотивацията.

55

до az

преди 3 години

Основния проблем на руската ваксина е, че производителя не е предоставил навреме нужните материали и че не ги е предоставил в пълен вид! По същата причина Бразилия е прекратила процедурата по одобрение!хайде стига с тез клишета от преди 6 месеца когато излязоха рашките с новината за ваксината. При над 40 милона вече ваксинирани пи света с нея и без проблеми ти ми разправяй смешки. А Бразилия просто клекна на размахан пръст от САщ инсче щеше да получи Пфайзер на марта в сряда.

54

Анонимен

преди 3 години

Руския АЕЦ Козлодуй трябваше да бъде нарязан още преди ракетите. Меглена Кунева си свърши наполовина работата. То и без това тока на Козлодуй се изнася навън на безценица и печалбичките са мижави.

53

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

На следващите избори двойно по-ниска избирателна активност, просто всички сегашни политици гонят личния си интерес, а не народния

52

Minuva42

преди 3 години

Тоя Чорбанов плюеше по безопасността на западните ваксини (било му нещо съмнително), но за Руската - спешно е - няма нужда да спазваме всички норми и закони :)Ама какви сте ясни всичките...С.в.о.л.а.ч без значение от абривиатурите...

51

1

преди 3 години

Ще продължим да купуваме,от майката на ема майдън,АСТРА ЗЕНЕКА,и няма да има лобизъм другарко от Дулово.

50

Анонимен

преди 3 години

Сплескан натовецо, аз искам да съм част от ЕС, но също искам и Спутник ваксината! Ако обаче цената за Спутник е излизане от ЕС, то тогава Спутник отива в кофата. Уважавам руснаците и руската наука, но съм част от Европа, а не от Азия! И ако не спреш да обиждаш, току виж спра да уважавам Русия, защото не можеш да уважаваш нещо, което е величано от прос&таци!