219

помнещ

преди 3 години

до 233 Какво общо има президента? Ти всъщност дечо,едва ли имаш и 25 "демократични" годинки! Вижте,днес "мразят" Радев само подръжниците на др Борисов! Амиии,аз лично,няма как да подкрепям др Борисов по никакъв начин! -:) Вярвайте ми! Помня го от едни други времена,с "кортежите" от мутри! От неговото поколение съм,и нямаше как да ме приобщи към измислената си партия ГЕРБ! -:) Този Лицемер,пребоядисал се в "демократ".Е проект на САЩ в България! Страда от мания за величие!Скоро ще е никой!

218

руска паплач

преди 3 години

руснаците трябва да им се набиват канчетата докато не се цивилизоват

217

соросче,

преди 3 години

Кви томахок ще пращаш бе? Ония дето паднаха у морето без да достигнат Сирия ли ахахайахахаха

216

Анонимен

преди 3 години

'' Никога няма да простя на Русия, защото ни отнеха част от Велика България ''...................Те ни върнаха 100 години назад с този насаден комунизъм, направиха ни за посмешище сред белите държави ... от просперираща, демократична държава преди 44-та година, ни превърнаха в съветска клоака ... ти за Велика България плачеш.

215

Анонимен

преди 3 години

Всички русофили в Русия, всички американофили в САЩ, всички туркофили в Турция. Тука е България и съществува само Българофилия!!!

214

Русия...

преди 3 години

...няма нужда да нахлува викаме! Достатъчно е Русия да направи дъга с радиус до 1500 километра от Крим, Донбас и Луганск, да направи хората там граждани на Русия, да анексира териториите в Руската Федерация и да разположи крилати Стела ракети с обсег под 2000 хиляди километра. Те не попадат под никакви резолюции на ООН! Така може абсолютна да покрива ЕС по суша и да си гледа спокойствието и вътрешната политика. Война поне на територията на РФ няма да има! Виж от ЕС камък върху камъкът няма да

213

Анонимен

преди 3 години

Никога ама никога няма да простя на Русия, защото ни отнеха част от Велика България и преименуваха тази част на Македония. Когато казваме "Нека да не забравим историята" ни трябва да си сещаме за Освобождението, а за тази подлост на Русия. А и не са учасвали в Освобождението за да ни освободят, а за техните си интереси като изполват влияние над славянските народи. Целта им била да имат излаз на Егейско море, за тази цел са манипулирали много народи със славянски чувства.

212

Българин

преди 3 години

Безсмислена статия. Не пасем трева. Русия го каза ясно. Ако Украйна не спазва Минските споразумения и тръгне с армия срещу руското население в Донбас, Русия се намесва. Просто и ясно.

211

дърт

преди 3 години

До Анонимен 232Посочи ми поне една колония на Русия, а азти посочвам само една на САЩ, но голяма - Европа!

210

БПФ

преди 3 години

Днес.бг не ви ли е срам? Законният президент на украйна не бе "изтласкан" с протести, а свален с преврат, дирижиран от САЩ, за което американците нагло дори се похвалиха. Марионетното правителство, с конци дърпани от живoтното обонго и мерзавецът байдън, започна терор срещу рускоезичното население, което е напълно в правото си да се защитава, дори според Всеобщата декларация за правата на човека !!! Русия защитава своите, нещо което международната общност НЕ направи !!!

209

КИКО

преди 3 години

ЖАЛКО ЗА УКРАИНСКИЯ НАРОД ГЛАСУВАЛИ СА ЗА ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ И ВСИЧКИ БЕДИ ИДВАТ ОТ ТАМ.

208

Хубавото е

преди 3 години

Че множеството български предатели и пРезидент вкарват Русия в чудене с тях ли сме или против тях. Така можем да се надяваме на ефекта на изненадата хаха

207

Анонимен

преди 3 години

Русия и САЩ са колонизатори, и двете страни са същите агресори. Оставете хората да живеят както си искат кото низависими. И не ми защитавайте никоя от двете страни!!! Трябва останалият свят да се събуди срещу тези две имперски манипулатори.

206

Анонимен

преди 3 години

До ЧитателЛеко, ще получиш инфаркт от слагачество. Само руснаци са загинали във 2.рата световна, а украинци не.

205

помнещ

преди 3 години

до 221.Виж момчето ми,Американската "политика"влезе в България Повторно след избирането на Жан Виденов за министър председател! Сорос инвестира милиони долари в България,за да падне Виденов от власт!И за това помогнаха хиляди българи продажници уви! :( Политиката на Сорос беше тогава,че дава едни пари на правителства,които с времето започва да контролира! Разбирайки това тогава.Виденое скочи срещу Сорос! И на свий ред Сорос инвестира още средства и събори Виденов от власт!Беше голяма каша тогава

204

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 225През 18 век двамата историци и филолози Готлиб Зигфрид Байер и Аугуст Лудвиг фон Шльоцер, които работят в Санкт-Петерсбургската академия на науките, първи съобщават за скандинавския произход на рус. Те се позовават на хрониката на Нестор.

203

Анонимен

преди 3 години

Понякога ми се струва, че ако Русия нападне България много хора ще се бият за Русия, което е плачевно...

202

Читател

преди 3 години

Един клоун от укр. цирк,един "патриот",смъкнал гащите си пред американците,създава напрежение под носа на руската армия. ЗЕЛЕНски,стотици хиляди руски войници си оставиха костите в Украйна за да освободя държавата от побеснелият *** Хитлер.Внимавай как се лигавиш,как плонжираш пред американските ястреби, доставяйки им удоволствие с твоята идиотска продажност.Аланкоолу,Русия днес е първа военна световна сила.Малкото ти мозък,асимилира ли този факт!?

201

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 225Рус (на староруски: Рѹсь; на гръцки: Ῥῶς; руси, в ед. число русин) е етносът, дал своето име и съставлявал социалната върхушка на средновековната държава на източните славяни Рус, известна в съвременната литература като Древна Рус, или Киевска Рус. Етническата идентификация на етноса рус е дискусионен въпрос. Техният вожд княз Рюрик (ок. 830 ок. 879) основава първото източнославянско държавно обединение през 862 г. Никъде няма великорус и т.н.

200

Анонимен

преди 3 години

До 224Щото след Украйна ще последва Молдова. След Молдова Полша. И така... А целта на всяко заграбване са ресурсите,а не хората. В Донбас има огромно количества руди и въглища. Това е сърцето на украйнската икономика. Там има и най-много зводи в тежката металургия.