248

Анонимен

преди 3 години

Най-важното е сега да се разпусне ЦИК и да се избере нов състав,защото най-големите далавери при броенето на бюлетините става там.Един Мишо Константинов решаваше крайния резултат години наред.

247

Анонимен

преди 3 години

герберо-турците са пътници.Мандат ще видят през кривия.Никой няма да им позволи да помиришат.

246

Аналогията

преди 3 години

Бойко Борисов == несменяемият български аналог на ПутинБизнесменът Васил Божков == български аналог на Доналд Тръмп

245

Ура, ЧалГаре!

преди 3 години

Чалгария е нашата родина, чалгар ще ни управлява пак!Ура за Чалга-фон Великий!!!

244

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 271Когато започнаха протестите, Бокича беше жалка картинка, на Севдето и трепереше ръчичката от мишата дупка където се бяха скрили :))) Все пак Севдето осъзнава, че колкото по-малко дава на Винету да държи речи толкова по-добре :))) Немаше избор Вожда на всички българи и направи "невероятно" обръщение, Севдето сложи жипката на заден план, демек да се стреснем :))))

243

Кан

преди 3 години

ДПС загуби най-малко 30% от гласовете на привържениците си,заради грешната си политика.Можеха да бъдат спокойно най-малко трети на изборите,но и те като ГЕРБ предадоха народа

242

Учиндолец

преди 3 години

ГУБЕЩИЯТ БОРИСОВ???! всъщност ще го МОЛЯТ да състави БОРИСОВ 4, защото единут вариантп е дОГАН С ДРЪЖКАТА НА БАЙРАКА в г... на пинокио, другият е Румен Гечев вицепремиер ипенсиите в долари, по 3 долара всеки месец

241

Анонимен

преди 3 години

270 Точно така е, аз съм винаги ЗА ГЕРБ, но тия избори не отидох да гласува! Яд ме е, но това е истината, ако има нови избори с Ковид или без Ковид няма да пропусна!

240

Анонимен

преди 3 години

Най-после се отървахме от един самозабравил се крадлив нарцис.

239

Анонимен

преди 3 години

Пълен фарс. Бат Гойко си пазарува гласове от ромейцитe в България, турците ползват мъртви души и фалшиви бюлетини от турция и така лъжат ЦИК и си мислят, че хората трева пасат.Всичко се вижда и се знае и повече никой няма да им търпи лъжите и измамите.ГЕРБ и апапите им дпс си заминават и няма връщане.

238

Анонимен

преди 3 години

Никъде по света загубилите изборите не съставят правителство, помним всички 2013 г и крадливия Орешарски, помним и срутването на управлението на лузърите! Помним и мутраМая с фланелките на орешарски

237

Анонимен

преди 3 години

В нощта на изборите губещия Борисов направи последен отчаян опит да подкупи останалите играчи да се гушнат с него и заедно да продължат да крадат,щото имало едно 60 милиарда за преразпределение.Поредна наглост,за която никой няма да се хване.

236

Анонимен

преди 3 години

Много хора,които ще гласуват на есен за ГЕРБ пропуснаха да го направят сега поради несподелянето на техните възгледи относно К19 и постановленията на правителството.В момент на афект и иритация тези хора решиха,че това ще е тяхната лична критка като все пак очакваха Борисов да победи.Когато страстите около пандемията отшумят и разберат,че правителството е действало симетрично и превантивно,а служебното правителство забърка каша след каша,на предсрочните избори те отново ще подкрепят Борисов.

235

Анонимен

преди 3 години

Професор М. Константинов казал, че докато не докара процентите на ГЕРБ до 29-30, преброяването на гласовете не е приключило :)

234

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 278Народа се присмя на Славчо, че се държеше като *** когато Бокича му гостува, едва ли ще иска да направи тандем с залязващата "звезда" :))) Хората не очакват нищо, само искат да се отърват от нарциса, че взе да се самозабравя :)

233

Анонимен

преди 3 години

277 Сметни резултатите от ВОТА, Герб е първа политическа сила с голяма преднина пред втората- Слави! Това реши НАРОД- Бойко и Слави да управляват 72 + 52= 124 депутати!!! Останалото са политически ЛЪЖИ и ПОДМЯНА на народната воля! Това ще изкара хората на улицата масово!!!

232

Божков БНО

преди 3 години

Това е спасението и надеждата ще дойде и негов ред неизбежно е.

231

Анонимен

преди 3 години

Надявам се Слави и Бойко да сформирст коалиция и най сетне тази държава да дръпне напред как си требе

230

Анонимен

преди 3 години

Честито на загубилия победител. Да видим дали Боци ще покаже истинската си всъщност на турчин, и дали ще се коалира с дпс.... Другия път да се пробва самостоятелно на изборите. Няма и 20% да мине

229

до 267

преди 3 години

Точно образованите и работещи хора не биха гласували за Борисов.