71

La cucaracha

преди 3 години

Спринцовките не убиват, те ще разрушат определени редове в кода (гена) ви и имунитета ви ще изчезне. После някакви/всякакви други неща ще ви убиват. Ще дойде времето на лудия кон Бил Спринцовката да се почуства човек, най- накрая ще е успял в нещо.Хубаво е да се знае, че това са спринцовки с ГМО и препарататите вътре са призведени по една технология с инсектицидите. Вие *** ли сте?

70

Анонимен

преди 3 години

Няма да се учудя да върнат и Жигосването от средновековието след Ваксина

69

Ами, да...

преди 3 години

ВАКСИНИРАЙ СЕ--ЗА ДА СИ СВОБОДЕН И ЖИВ!НЕВАКСИНИРАНИТЕ--НЕКА УМИРАТ В СТРАХ И МЪКИ!БЪДИ УМЕН И РАЗУМЕН---ТОВА ЩЕ ТЕ СПАСИ!

68

Баче Кико

преди 3 години

Чекай че не разбрах - значи ваксинационния паспорт ще ни дава права, които преди това си ги имахме и без него. Кой и кога ни ги отне тези права и дали е законно?

67

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам вместо значки и паспорти да надянат Звънци като на Овцете за да бъдеш във стадото !

66

Така

преди 3 години

Стига с глупостите на компрометирани "лекари" и политици от които народа тотално е свалил доверие! Нека шефовете на политиците т.е. суверена да реши сам. Оттук насетне само ПРЕПОРЪЧВАТЕ, народа сам ще преценя дали да ходи на заведения, дали детето му да ходи на училище, дали да носи маска и т.н.!

65

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните също заразяват с вируса, защото ваксината не спира разпространението му. Има един период от време докато имунната система намери вируса и да се справи с него. Не става веднага. Ваксиниран си и ти направят пср тест, той излиза полужителен. При всички правила трябва да те сложат под карантина. За какво ти е в такъв случай този паспорт? И каква свобода и неограничения ще ти даде? Една голяма глупост е. Не всички изгаряма от желание да си боцнем експериментална ваксина. След 2023 може.

64

Анонимен

преди 3 години

Тази адвокатка, от колко раси е съвкупност?Трябва да сме като сащ, примерно 1/28 латино, 1/5 юдън, 7/8 ескимос и тнт

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Той си мисли че като се регистрираш се легитимираш, ами модчетата нали виждат IP-то ти ве умник :)))) По едно време използвах никове, обаче модчетата нещо не бяха съгласни с мен и почнаха да ме трият, естествено като упорит българин от територията ползвах ВПН и им скъсих живота :))

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Ваксините за Африка и други екзотични дестинации се правят на тези които пътуват до там за да не пипнат те самите разни екзотични болести непознати в белите държави. Тези ваксини обаче предпазват да не се разболее а не да изкараш малария напримерпо леко както е със ваксините за короната. Освен това онези са разработвани и изпитвани с години а не като тия които сега правят финални изпитания върху всеки желаещ да се бицне. Правиш ли разлика, Г 4аньо?

61

Анонимен

преди 3 години

вече даже не ни пращат дофтури да ни агитират за ваксинките, ами сорососоидни адвокатчета. Кой нормален човек би повярвал на адвокат, за каквото и да е? Най-големите мошеници, а тая дето лапала грантове дето може да налапа ви обяснява, че ваксините били полезни и трябва да си сложите жълта звезда

60

Анонимен

преди 3 години

Разликата е, че едно време на репресираните са им слагали значки и печати, а сега няма да им слагат!

59

Анонимен

преди 3 години

Казват година ще е ефекта по тази лигика, пътуването ще е възможно до изтичане на тази година и следва нова Вакса за да имаш право пак за пътуванш сшед нова Вакса ииииии накрая ставаш зависим от Ваксата .....вече си НаркоВакс Зависм !

58

Анонимен

преди 3 години

Започнаха ли битките по улиците за спринцовките? Аз съм страхлив и не излизам, ходя с 5 маски вкъщи, къпя се с дезинфектанти, казах на жена ми и децата да не ме доближават и чакам комшиите да пукнат от страшния вирус.Новите ми мечти са скромни - искам да започне ваксинация по домовете и само да си подам ръката през вратата и да ме инжектират всеки ден. Радвам се, че не ги бият в зaдникa, защото трябваше да си го подавам през вратата.

57

Анонимен

преди 3 години

Е*ати промитите мозъци са тези "интелектуалци"..:)) Бащицата ви що не си слага ваксина и ги иска назаем, щото не е овца като вас :))))

56

Чоко

преди 3 години

Всичко в този свят е свързано. Не е необходимо във ваксината да има чип. Достатъчно е , че паспорта ще е на електронен носител, т.е. на телефона ви. Така , че през цялото време ще си с телефон и ще знаят във всеки един момент какво правиш, къде си, какво мислиш и чувстваш.

55

Анонимен

преди 3 години

Връщаме се към едни времена, които наивно вярвах, че са отминали... Целият свят се превръща в гигантски концентрационен лагер пред очите. Все още вярвам в човечеството. Надявам се човешкият дух да победи. Аз лично ще се боря до последно срещу диктатурата.

54

Фюрерът

преди 3 години

За паспортите не знам, но само работата ще направи свободни, тези дето затвориха света и ни инжектират като ***.

53

Анонимен

преди 3 години

"Има човек - има проблем. Няма човек - няма го и проблема." Сталин. Явно нищо не се е променило, защото днешните управляващи действат на принципа на Сталин

52

Анонимен

преди 3 години

Това нарушава свободната воля!