108

Срам за българите

преди 3 години

Този път освен в Банкя трябва и в Самоков пред къщите им да се вика убийци.

107

Анонимен

преди 3 години

Много правилно е искането им! Тук изобщо не става въпрос за пристрастност към политическа партия или пък PR. Това утре може да се случи на всеки човек в този град и държава и е безумие да губим човешки животи, да съсипваме този на близките им по толкова нелеп начин само защото едни хора искат да станат още по-богати без да ги е грижа за здравето и живота на хората! Крайно време е хората да се събудят!

106

Кой???

преди 3 години

Кой е тоя гербаджийски депутат с павильон в болницата, който краде ток???КойКойКой

105

Анонимен

преди 3 години

За мутрите всеки, който ги посочи с пръст е комунист. Всяка критка е пиар.София е пълна ***, а полоината ченгета са в калъп с нарко-бранша.

104

до 103

преди 3 години

Само болен герберски мозък, може да измисли такова нещо като таб. Не е важно кой активист го е оставил там, а кой му е разрешил. проверил и подписал. А нали знаеп, че това става само от редови членове и активисти на герб.В нашата държава, от 15 години, не си ли от герП, няма държавна работа за теб. Както със записите на Бойко, според герберастите, не бил виновен той че ги е казал и направил тези неща а този който го записал незаконо. Опотките на герберските тролчета им ги пише един и същ човек.

103

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

До Анонимен 107БЪДЕТЕ БУДНИ ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ В КОЙ ЧАС ЩЕ ДОЙДЕ КРАДЕЦА. НО ТОЕ БЛИЗО ДО ВРАТАТА НА КЪЩАТА ВИ

102

Анонимен

преди 3 години

до 105 ЕДИ КОЙСИСамо казвай кога,че ми се изчерпи чакането.

101

Анонимен

преди 3 години

Всички с малки изключения в "бедната" ни България в която по неведоми пътища се оказва много ама много богата защото непрекъснато и системно в продължение на 30 години все още има какво да се краде са полудели за пари и колкото повече крадат толкова повече искат и никога няма да има насита.

100

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЕСТЕСТВЕНИЯ ЗАВЪРШЕК НА ПРЕХОДА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДИ ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА

99

Анонимен

преди 3 години

до 100 АяПеевски говори ли ти нещо?Елен Герджиков говори ли ти нещо?Има и други.

98

4epa

преди 3 години

ГЕОРГИ СВИЛЕНСКИ НЕ ИСКА ЛИ БАДЖАНАКА МУ РУМЕН РАДЕВ С БИВШАТА МУ ИЗГОРА ДЕСКАТ СВИЛЕНСКА - РАДЕВА ДА ДОЙДАТ В ПАРЛАМЕНТА !!!!!!!!! ПАРЛАМЕНТА ДА НЕ Е СЕЛСКА КРЪ4МА ЗА СРЕЩИ НА РАЗЛЮБЕНИ !!!!!!!!!!!

97

Анонимен

преди 3 години

Сега има и друг момент.Дори всичко да е както трябва пак няма гаранция,че няма да се случи инцидент.Виждал съм като отворят такава шахта да се разбягват плъхове големи колкото котки.Като попитах работника дето теглеше кабела,ми обясни,че плъховете изяждат изолацията и дава късо.Затова подменят кабела.Освен това в много от тези шахти се събира вода и като има оголен кабел изяден от плъхове,може пак да опре на рамката и да стане беля.Трябва си хора,които да се занимават само с това и да следят.

96

Ая

преди 3 години

Чии са будките ? Една такава носи печалба по 50 000 на месец , наема е смешен.Случаен ли е собственика им? Ако някой знае да сподели

95

Анонимен

преди 3 години

Вчера в продължение на 20 минути СЕ ТЪРКАЛЯХ С 10 ПО ЕДИН "ДОБРЕ" ПОЧИСТЕН ПЪТ.....ДОЛУ ГЕРБ

94

отровна гад

преди 3 години

Вихри се спор чий фазомер е по-демократичен!Гласувайте за фазомера който свети зелено!

93

Анонимен

преди 3 години

Ааааа.тва фигуранта го каза Господин Божков.Сори....

92

Електра

преди 3 години

Но нали районния кмет е от Дай България, избран с гласовете на Импексовата партия. Както винаги убийците викат дръжте убийците...

91

ПроСоТо

преди 3 години

Вчера в продължение на 20 минути нямах достъп до интернет.Искам НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на правителството.Къде е свободата на словото,а?Фашисти!

90

Анонимен

преди 3 години

Спри с тая дума фигурант бе, хиляди пъти я написа вече не ти ли писна платена гадино! Да ядеш на бойко фецеса гадино герберскаа

89

Анонимен

преди 3 години

Че той ако Премиерът почне да отговаря за всяко срутено камиче,МИ ЧИ ТОЙ БАШ ПРЕМИЕРА ОТГОВАРЯ ЗА ТОВА ДА НЕ Е БАЙ ПЕНЧО ОТ ТРАБАДЪБКОВО