54

Анонимен

преди 3 години

До Хм?А ако богатството е създадено и е на някой, какво право имат тези, нямащи общо са богатството или които вее им е било заплатено за труда, да искат КАКВОТО и да е?

53

Анонимен

преди 3 години

Производстото на храна намалява, а ООН не огласява факта, че доходите на зърно намаляват драстично всяка година, защото зърното иска площ, а всичко е залято с бетон. Засега Русия храни половината свят с износ на зърно, но ако престанат а изнасят... корона кризата ще изглежда като детска игра в сравнение с глада който се задава.

52

Анонимен

преди 3 години

До Хм?Истината е, че богатстовто, за да се разпредели трябва да се създаде.

51

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕдна песния е една количка, пълна догоре. Това е за месеца. И тази количка е пълна с преоценени стоки, промоции и таолетна хартия. Освен ако пенсионера не е някой, дето има богати деца или се е пооблажил през промените и сега има пасивни високи доходи, такива, дето ще напълнят количката са мноооого рядко срещани.

50

чоко

преди 3 години

В България цените на свинското трупно месо падна с поне 30 %.Вижте в големите вериги как върви вносното-5.40-5.90 и то за филе.Българското в месарниците държи 8.50-10 лв.Всичко е спекула,ама няма кой да вземе мерки.

49

Анонимен

преди 3 години

Некой да ми каже че предприемачите дават повече от 900 охотно.В едно интервю ти свалят двойно предлаганото с обещание.А обявата виси, и още по нагло свали с една трета вьжнаграждението, става дума за материално отговорно място. И кой ще се сьгласи там. Правилно закьсал льжец. И после материала. Материала е златен, ама златар да я обработи.

48

До Клиент

преди 3 години

Клиенте, ето ти сметката за три членно семейство за 3 дни и половина ядене, без напитките:Бутер тесто - 3,79 лвМасло - 2,65 лвСирене - 6,90 лвКисело мялко - 2,70 лвСвински врат без кост - 11,49 лвБрашно - 1,49 лвЯйца - 2,99 лвМляко - 2,29 лвМюсли - 7,50 лвОриз - 2,99 лвДомати - 3,89 лвСалата - 1,99 лвЛук - 2,40 лвГотови кюфтета - 5,99 лвМаслини - 2,29Хляб - 2,90 лвОбщо 64,25 лв.За двама пенсионери или даже един, сам си направи сметката с колко може да се живее...

47

Анонимен

преди 3 години

Абе храната не е скъпа - другите сметки са високи - Ток,Вода,Парно,Данъци, Лекарства,Доктори ,Зъболекари- това е непосилно ! капки за нос 8 лв , касата нищо не покрива ,само мерене на кръвно , ако се нуждаеш от става,протеза,операция - Става Страшно - Хилядарки трябват.

46

Мяу

преди 3 години

Количките на мафиотите са пълни, тъй вярно! Нормалните хора, ако напълнят количка през месеца, трябва да не влизат повече в магазините. Това не е пълнене на колички на народа.

45

Анонимен

преди 3 години

Аха, сега няколко трола пак ще обърнат темата и ще почнат да плюят Борисов.Само че той единствен предложи пенсионерите да получават по 50 лв месечно допълнително заради ковид кризата.Могат поне едно Мерси да кажат, нали ?

44

Анонимен

преди 3 години

Статията дори е не за Европа.. а за Света.Изобщо не става дума за бг песнионери. Някаква леля Величка обобщава. А що не питате другите пенсионери? Сега се връщам от Билла. Понеже ми е на 5 метра от къщата и от там купувам набързо каквото ми трябва.Ами 3 каси работеха.Нямаше млади хора.Само пенсионери.Пред мен имаше 3ма пенсионера на касата-направиха сметки всеки по 70лв.Не знам какви пенсии вземат.На майка колежка се пенсионира преди 1г. учителка с 946лв щото работила 2г.в повече перди пенсия.

43

Анонимен

преди 3 години

Е как изнемогват! Нали получаваха огромните 50 лева за 6-7 месеца, дето им ги обещяваха .. ъъъ ... 2008-а година още!

42

Жоро

преди 3 години

До Анонимен2004 година средната заплата беше 350лева бе хейтър а редната пенсия бе 160 лева

41

неандерталец

преди 3 години

Абе, изнемогвали, горките. Всеки така се оплаква, че да му дигнат доходите.

40

Нмк

преди 3 години

До do 24И кое е било в пъти по евтино?а бензина дори беше и по скъп от 2.7.работя в търговията и цените ги знам от последните 20 години.цените не зависят от бойко или горелка а още повече от фигуранта

39

Анонимен

преди 3 години

Количките на пенсионерите в Лидл са пълни догоре.Всеки месец им дават 50 лв добавки.За ниските пенсии да се сърдят на работодателите си, на Виденов, Луканов и Гечев.Само мръначи ли живеят у нас ?!

38

Анонимен

преди 3 години

В заглавието се подразбира, че уж става дума за България. В статията се говори за ЕС.

37

Анонимен

преди 3 години

Аз имам план за справяне с бедността. Червените последователи на Тръмп ми отвориха очите. Всеизвестно е че Байдън-Харис започнаха ударно строителство на комунизма в САЩ. Като го построят аз се изнасям там и тогава да видиш каккъв живот ме чака.

36

Анонимен

преди 3 години

Някой дали ще блокира имотите на синдикалните босове, а Ицо.Или това е дебело, лесно е етническото неприязьн.

35

Анонимен

преди 3 години

На синдикатите дьржавата да реже парите. Не работят. Просто преспиват народа.И нова синдикално движение.Тия зад борда.