82

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

Тук бъркаш, Мърсел... Както вървят нещата, не ми се вижда нереално да си платя дори десетина хиляди, за да си осигуря сертификатчето, без да си унищожа здравето с експериментална генна терапия... Приеми го на доверие, не е нужно да ми обясняваш, че нямам толкова пари.

81

Баси та*шака

преди 3 години

Гаврата е пълна! Лошото е, че заради лековерните и наивни (в повечето случаи ИТ-та, програмисти и др. целящи да работят в "престижни западни фирми от вкъщи") хорица, израснали като аутсайдери с тежки комплекси, тези човекоунижаващи "мерки" се налагат и за адекватната част от обществото, които не са комплексирани аутсайдери или обикновени овчедушни човечета! "Америка за България" надстоя да се забранят шлемове и шалове и след седмица беше забранено, няма да се изненадам и за маските така да решат

80

пепи

преди 3 години

То ако беше така , природата щеше да го е направила.Затуй - не си махайте космите от носа ушите и rъза - служат като филтри.

79

Марсел Попов

преди 3 години

Сигурен съм че ако ви предложат на тукашните Ганигън *** по 10 000 лева за да се ваксинирате ще си изпокъсате немитите ушаци и перчеми кой да е пръв пред ваксинационните кабинети! На секундата ще сте забравили и чипове и мипове и Бил Гейтс и отрови и всичко!

78

Анонимен

преди 3 години

То това е ясно, две маски е по-защитено. Аз даже отначало си носих маска и салфетка един два слоя под нея, която не се вижда, но и тя защитава.

77

Анонимен

преди 3 години

Сценаристите са психопати.Не знаят къде да спрат, за да изглежда поне малко правдоподобно.

76

Бау

преди 3 години

До Др. Акулапак ще те похвалят! Всеки момент! :D Доста си интелигентен, признавам.

75

Анонимен

преди 3 години

Спасява животи от какво? Защитени сме от какво?

74

Др. Акула

преди 3 години

"Различно мнение" - не говорим за мнение - говорим за факти, за информация, за действителност, за безумия, които нормален човек не може да приеме... И насреща - някакви създания, които абсолютно категорично прегръщат пропагандната насока, независимо от гореизброеното... Тях наричаме *** - познават се лесно.

73

Бау

преди 3 години

До Др. АкулаАма разбира се, че така е станало :D

72

Анонимен

преди 3 години

Циркът се превръща в пародия.

71

Др. Акула

преди 3 години

Не се хваля сам бре, баучи, не че ми е важно да повярваш... Човекът вероятно за пръв път се зачита тук, и още не е запознат с нивото на интелигентност, и тролските заяждания... опитва се да комуникира като с нормални хора, но предполагам, скоро ще загуби желание. Тук е само за мазохисти.

70

Бау

преди 3 години

до 83Има ли някой различно мнение и ПРАС, той е *** и то платен! :D Шматки ...

69

Анонимен

преди 3 години

Знаех си аз, че днес троловете са имали инструктаж, и ще се върнат пълни с хъс и кофеин. Бау, Мърсел, приятна работа! Разчитах, че ще ви дадат някакви нови тактики за борба с ковиневерниците, но като цяло, същите балони с вонящ газ сте си.

68

Бау

преди 3 години

До 76знам, че си ти Акула. :D Опитите ти са леко смешни ... Тук никой не хвали никой. Просто са такива хора, повечето.

67

До 123

преди 3 години

Това дето го повтаряш без да мислиш, май не осъзнаваш каква глуп пост е. Знаеш ли каква еголямата разлика когато си с *** и когато си без ***?

66

Анонимен

преди 3 години

Тия работят в кооперация с Gillette.

65

Марсел Попов

преди 3 години

До АнонименГанигън добре ли сте?

64

Бау

преди 3 години

До 123даже не можа правилно да използваш любимата шега на *** :D

63

Анонимен

преди 3 години

До Бау Стига се заяжда!Не виждаш ли че човекът е казал нещо логично -досега да бяха за толкова години измислили и направили двойни а и тройни маски а не да говорят глупости. За твое сведение аз съм тази с отговора на неговия коментар, защото е най логичен.За съжаление няма кой да го каже на тъпите американци, които носят по две маски и то на открито.Американското стадо си е стадо.