60

Мизерабъли

преди 3 години

Хубу де, така и така ще измрем всички от тия супервируси (според вас). Тогава ни мерки имат смисъл ни нищо. Махайте ограниченията и да си живеем колкото ни е останало и така.Ааааа, не става викаш? Не ви съответства на "плана"?

59

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 50Казва се парализа на лицевия нерв! Неприятно нещо, но се случва! Получава се след т.нар. простуди, проблеми със зъби, синузити..., т.е след инфекции и възпаления! И определено се е случвало на хора и преди и след 2003 година! Като го види човек за първи път безспорно е стресиращо и впечатляващо!

58

Анонимен

преди 3 години

Учените ,професорчета ,бихтели си ваксина ,пихтели си лекарствата изписани от психиатрията )

57

Анонимен

преди 3 години

Морала трябва да се възпитава, няма как да позволиш всеки аспект на обществените и лични отношения да се регулиратСАМО и единствено от парите и да се очакват различни резултати от тези, който имаме към днешния ден.

56

Анонимен

преди 3 години

Aз казах ли ви,че това е бизнес?!Ама вие не,конспирации съм бил разправял.Вирусът е пуснат нарочно и всички ще се заразим,неизбежно е,въпрос на време е.Следете парите и ще разберете,че нарочно го пускат.

55

До 53

преди 3 години

А защо са ни големи заплати, за да си купуваме био храни, като всички храни могат да бъдат био, без доказано вредни химикали ,Е-та, оцветители и други. Ако имаше политици, на които да им пука, щеше да се наложи сериозен контрол върху храните и всички да се храним природосъобразно.Истинските престъпници са производителите на вредни храни, на ГМО, на третирани с химикали плодове, зеленчуци, пшеница, те са тези, които бавно ни убиват. В света отдавна има пандемия от ракови заболявания.

54

Анонимен

преди 3 години

До 48 Болшинствто хора нямаме вяра на докторите.Така е - съвременната медицина (и фармация) се превърнаха в една уродлива машина за пари и в нищо друго. Човек с два грама мозък ще си даде сметка, че на т.н. Медицина, здрави хора не са й необходими!Корените на това явление са дълбоко - хората позволиха за последните десетилетя пълно разрушаване на системата от ценности и заместването на всяка форма на морала с един-единствен мотив за поведението си и житейска цел, която преследват : ПАРИТЕ

53

Анонимен

преди 3 години

До До 49/51"Ако наистина стресът беше виновен за всичко, досега българите, живеещи в България, да сме измрели"Че това е основната причина за свръхвисоката смъртност у нас

52

До Унуфрий

преди 3 години

Първо се научи, къде се слага пълен член и после се прави на учен, който разбира от репликация на вируси.Прогнози, че ще мутира вирус могат да правят само онези, които вече са го създали и са го пуснали...Вече има милиони ваксинирани. Потърпи малко и ще видиш, че новите най-опасни щамове ще се появят именно в зони, където има най-много ваксинирани.Не знаеш ли как се е появил HIV? Ще ти подскажа, с първата ваксина за хепатит B, в нея е имало SIV...

51

Анонимен

преди 3 години

До проф. Кучкаров Ти остави самолетите, ами малките зелени извънземни от летящите чинии кво ръсат отгоре!!!

50

Анонимен

преди 3 години

Няма досега случай с нов вирус, който с мутациите да обостря. Напротив, имаме винаги процес на нагаждане към огранизма на гостоприемника. Просто постепенно ще премине в зоната на гриповете. За този, може би есента.

49

проф. Кучкаров

преди 3 години

Няма никакъв вирус! Лъжат ви брутално! И вие вярвате и купувате ли, купувате парцали и химикали. Защо обаче никой не забелязва как ни пръскат с ХИМИЯ от самолетите? Това е наистина проблем!!!

48

До скоро

преди 3 години

Видяха, че от ваксини ще направят милиарди. Видяха, че онлайн бизнесът процъфтява и целта е масово всичко да започнете да купуваме онлайн,а големите онлайн гиганти да се разпрострат с доставки в целия свят. Няма да пуснат кокала. Ще си стоим с маски поне до 2023.

47

До 51

преди 3 години

Вярно е,но ако имахме добри заплати щяхме да си купуваме био храни и високо качествени храни.

46

Унуфрий истинския

преди 3 години

До 50: супер мутирал е акъла ти, как вируса е мутирал от ваксина, която едва сега започва да се поставя, обясни го ако можеш. Всеки вирус мутира естествено при репликацията си.

45

До 49

преди 3 години

Ако наистина стресът беше виновен за всичко, досега българите, живеещи в България, да сме измрели.Много по-голям проблем е храната, която приемаме...

44

Анонимен

преди 3 години

Супер щамовете са мутиралите щамове заради ваксините.Да ви прави впечатление, че и гриповете станаха с твърде много симптоми. Причиняват увреждане на нерв, в някои случаи с разкривяваше на лицето, отити, продължителни мускулни болки, дори енцефалити и всичко това, откакто се бълват антигрипни ваксини. Положението е такова от 2003 година насам. Тогава за първи път видях колега, мъж на 36 години, който си беше здрав преди грипа, а след него лицето му беше изкривено като на прекарал инсулт.

43

Анонимен

преди 3 години

Стресът е най-големият враг.Понижава имунната система,допринася за хипертонии и други,отключва заболявания ,с които телата ни биха се справили.А несигурната заплата и икономика поддхранват стреса.Нека политиците да насочат ресурсите където трябва,да подпомогнат хората,да изчистят въздуха,хората да се чувстват сигурни.Тогава ще видим резултати-тотална снижаемост на всички заболявания вкл.ковид.

42

Анонимен

преди 3 години

Ако им вдигнем парите Ковид ще изчезне за седмица... Не вярвам на лекарите. Тотално шарлатани! Напоследък и със съмнително образование

41

Са

преди 3 години

В тези коментари само безгърначнимс по две три клетки сиво вещество.Новината е написана дало е истина или не не е важно,важното е.че.вие се вързвате без значение в коя посока.