40

Аха

преди 3 години

Не са ваксинирани милиони.В България даже няма и хиляда,а горе долу е така и по света.

39

Анонимен

преди 3 години

Войната на глобалистите сатанисти срещу човечеството продължава.А журналистите,пърдон мисирките,са им най-верните прислуги.Но ще дойде времето,когато всеки ще сърба това,което си е надробил.Неизбежно е.

38

23066

преди 3 години

Добре де, нали вече са ваксинирани милион по света. В толкова държави има ограничения. Вечерният час от 18ч.във Франция е намалил броя на заразените. Нещо не се стиковат публикациите. Защо не продължихте темата с положителното въздействие на пелина?

37

Чао!

преди 3 години

Влизането в този саййт става все по опасно за здравето, психиката и дори живота Ни!

36

Ала-бала

преди 3 години

Рано-рано, и пак започнаха да ни облъчват с насадената пандемия и вирусите. Защо спряха да говорят за пазара в Ухан, където виждате ли, от там започна всичко? Разбра се истината, но сега трябва да се продават и ваксините! И изведнъж някакви хакери, се добрали до тайните на Еврог.е.йството, и щели да преправят документите, и чак тогава хората да разберат , какво е било хакнато?!?!?! С тази разлика, че народът разбра, кой пуска вирусите и кои имат облага от това.

35

Откъде

преди 3 години

Откакто се разбра,че никотинът убива вируса,личната лекарка започна да ми изписва цигари с рецепта и съм спокоен. Търся и тютюн за дъвчене,но в България не се намира. Някой знае ли откъде може да се купи?

34

Анонимен

преди 3 години

Страх страх страх, продължавайте все така с тези статии да си вадите заплатките

33

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Септември ще бъде Май,Ковид ще мутира безкрай,каквото и да говорят знай,за пари става дума накрай.

32

Анонимен

преди 3 години

Аз съм ваксиниран вече !

31

Истината

преди 3 години

До Реалист Много правилно казано- трябва да са насажда страх в хората! Ваксините трябва да се продават като топъл хляб, иначе загубите за фармацефтите ще са огромни . Това и докторите си го казаха...До когато в тези времена на страх се търси единствено и само печалбата, до тогава и светът ще страда !

30

Анонимен

преди 3 години

Хората в софия умират от рак и ковид на 40-50, защото ядат канцерогени от била,кауфланд и лидл и са нагъсто няма линейки, а тук при мен в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света има био супермаркет и хората са масово на по 90 години! Има клиника,детска,училище и от март няма нито един заразен от ковид! Стойте си там в софийската агония, докато аз си работя от хоум офиса!

29

Анонимен

преди 3 години

поредна "вестникарска" тъппня, целяща аудитория и рейтинг. Най важното е в събота рано да те залеят с журналистическа поммия. Сега са супер след месец ще станат хипер а през лятото мега и гига тея щамове.

28

Щрауси

преди 3 години

Точно тия, дето най-яростно отричат вируса, най-много ги е страх... Като щрауси, забили глава в пясъка... Вземете се в ръце бе, хора... Да, изпитание е, не всички ще оцелеем след него но не е нужно толкова да ви личи :/ Добре, че не е война в истинския смисъл на думата, в която да трябва да се биете, ще си дедите роед компютъра и по цял ден ще повтаряте "няма война, всичко е лъжа, за да ни плашат" :D :D :D

27

реалист

преди 3 години

Когато населението не иска да се ваксинира трябва да бъде подплашено, за да се ваксинира "доброволно". А после за смъртта им ще се обвини новия щам вирус.

26

??

преди 3 години

" Според ново проучване белите дробове на хората, прекарали COVID-19, са увредени много повече, отколкото и на най-заклетите пушачи. "Е, това е за самоуспокоение на пушачите, че има и по-страшно от цигарите. Къде е границата между прекарал Ковид-19 и заразил се с вируса или няма такава?

25

Анонимен

преди 3 години

Задават се:COVID-20COVID-20 PROCOVID-ULTIMATE

24

Щамов

преди 3 години

Хубаво е, че е събота и мод ератор чето, което хем е тъмносин швед, хем е ляв п едал, все още не редактира мненията на свободомислещите, в този сайт притежаван от дедо сорос

23

Анонимен

преди 3 години

" Напоследък се съобщава средно за 230000 новозаразени дневно в света, което увеличава шансовете на вируса да се променя, за да пробие имунната система на хората с хронична инфекция, подчертават специалистите. "#Вчера заразенив света 761554 човекав САЩ 248080#?!?!?!?!

22

Анонимен

преди 3 години

до 21! Ако си пушач и се разболееш от суперултращамов ковид демек с няколко процента си по сигорен пьтник кьм отвьдното! Тьй че не си давай паричките за цигарки човече и си пази крехкото здраве!

21

Анонимен

преди 3 години

По-голяма тъпня не бях чел скоро. Всеки първокурсник знае, че написаното е долна лъжа.