80

Bili

преди 3 години

интересно че същите хора организирали антракс и корона атаките са свързани и с Клаус Шуаб (Давид Герген), и големия иконимически "рисет" дето иде.тези хора знаят как да се организират и работят заедно, плебса трябва да се научи на същото, иначе - робство и смърт.

79

Лъжец

преди 3 години

Значи всички познати вируси лятото намалят активността си, само короната я увеличава, същите тези вируси е докаьано , че при мутация мутират в по-лек щам, само короната противно на всички данни до сега,мутира естествено в по-силен щам. Всички данни за този вирус са на обратно от съвременната медицина, мога или не мога да ви е.а п.тката майчина.

78

Bili

преди 3 години

името, което ви съветвам да погледнете е:Tom Inglesby, Johns Hopkins University - замесен в антракс и корона планиране

77

Bili

преди 3 години

3 месеца преди атаките с антракс - имаше Dark Winter3 месеца преди атаките с корона - имаше Event 201

76

До Унуфрйй

преди 3 години

Вирусите мутират винаги в посока да не убиват гостоприемника си, а не в обратната, както се твърди, че ще случи. Такова твърдение може да се позовава единствено на информация за изкуствено създаден нов щам.Има достатъчно информация, че вирусът SARS-Cov е изкуствено модифициран.Изпитания с ваксини се правят още от март 2020 и едно от местата, където се тестват ваксини е Великобритания.Мутирал вирус има още от септември и не е само във Великобритания.

75

Bili

преди 3 години

това съобщение идва от "запознати" Учени работещи във Fort Detrick, USA - биолабараторията разработила "антракс" епидемията 2001, и по чийто образец сега се "развива" корона...естествено тази пандемия 2.0 е мноооого по-изпипана.

74

Анонимен

преди 3 години

ЯВНО ВИРУСА НЕ Е СЛУЧАЯТ . ОЩЕ ПО ЯВНО ЧЕ НЕ Е ПРОИЗЛЯЗЪЛ ОТ "ЕДНА КИТАЙКА ЯЛА ПРИЛЕП НА ПАЗАРА В УХАН "ОЩЕ ПО ЯСНО Е ЧЕ ВИРУСА Е ЕДНО БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ ПОНЕЖЕ НА ХОРА КАТО БИЛ ГЕЙТС НЕ ИМ ИЗНАСЯ ЧЕ ИМА МНОГО ХОРА ПО СВЕТА

73

SHEFA

преди 3 години

НАЛИ ИМ КАЗАХА-ПРИ ВСЯВАНЕ НА ПАНИКА ЩЕ БЪДЕТЕ НАКАЗАНИ.-ВЕРВАТЕ ЛИ ИМ НА ТИЕ?-НАЛИ ЩЯХМЕ ДА ПЪЛНИМ ЧУВАЛИ?-АЙДЕ БОРИСОВ !!!!!-КВО СТАВА?-ТОВА Е ВСЯВАНЕ НА ПАНИКА.

72

Hahaha

преди 3 години

Най-опасният е Covidiots-2021!

71

Анонимен

преди 3 години

Явно вируса не е случаят. Още по явно че не е произлязъл от "една китайка яла прилеп на пазара в ухан"Още по ясно е че вируса е едно биологично оръжие понеже на хора като Бил Гейтс не им изнася че има много хора по света

70

Ама наистина ли ?

преди 3 години

Щото толкова много "ВИП" певачки и певци по света и у нас след прекаран Ковис НЕ ПРЕСТАВАТ ДА ПЕЯТ . А политици нямат проблем да изнасят речи по няколко часа .Оная Глория , след прекарания Коронавирус , концерти изнася .... как ли ? И не само тя .....Или то само простолюдието засяга тежко:Обриви по езика / от маската /командно дишане / щото те без команда дъх не смеят да си поемат /усложнения / с години са били на лоша храна /мозъчни увреждания / е те това си го имат от раждането /

69

Аааааа

преди 3 години

британските учени ги знаеме, молим ви не ги цитирайте а ползвайте сериозни научни издания. Дейли Мейл е четивото на средностатистическия британски вечнопиян футболен фен.

68

Хе, хе!

преди 3 години

Мдамммммм дробовете на прекаралите ковид на снимките са тъмни участъци, представляващи големи бели петна....Ъхъмммммммм!

67

Анонимен

преди 3 години

Мен не ме хваща, пък за мутантите не ме е грижа.

66

Унуфрий истинския

преди 3 години

До 56: остави пълния или слабия член, кажи защо английският щам се пръкна още преди започване на ваксинацията? Няма логика в твърденията ти и не искаш да обясниш. Казвам, че мутациите са естествен процес в природата и без ваксините да имат думата а ти искаш конспирации. Направи си разбор на моделите на мислене, защо влизаш в такива противоречия, какво те кара да искаш да се хващаш за някакви идеи дори да не реални. Ама това е само предложение.

65

българин

преди 3 години

Официалната информация е, че новият вирус - SARS-CoV-2 е произлязъл/мутирал от SARS-CoV-1, който предизвика пандемията през 2003 г. Обаче за нея не чухме нищо нали? Защото общият брой заразени беше малък, няколко хиляди.Смъртността от него обаче беше ужасяваща - 9%. За сравнение, новият коронавирус сега, който зарази стотици милиони души по света и уби два милиона има смъртност от 2% само!Английският е още по-заразен, но вероятно и по-малко смъртоносен.Накрая ще стане като сезонния грип.

64

Анонимен

преди 3 години

аааа..усъвършенствахте бактериологичното оръжие..този път в Африка позиционирахте лабораторията...и някой "белокож" на английски социални помощи го пренесе в Европа.

63

Анонимен

преди 3 години

до мизерника бъли 66На 100 човека 2-3 умират сметнато е,не всички.

62

Зайо Баев

преди 3 години

Леле, уплаших се!!!Доволни ли сте?

61

Анонимен

преди 3 години

до 65Абе най-често е инсулт