54

Анонимен

преди 3 години

Дайте ваксините и определете реда за ваксинация за да няма опашки и прочее. Разпишето кой къде и кога да отиде! По-голямата част от българите очаквата да разберат как и къде да се ваксинират. Не раздавайте ваксините на македонците защото ще трябват и реваксинации!

53

Анонимен

преди 3 години

Фирмата декларира и уверява, че ваксината е безопасна, по всички медии.Но не смее да подпише декларация за това.Това е някаква измама и опит за измама. Или да спрат да декларират без декларация, че е безопасна, или да има декларация от тях на ваксинацията.

52

Гил Бейтс

преди 3 години

Ако получите трайни увреждания, инвалидност, или смърт в следствие на ваксинация срещу китайския прилепов вирус, получавате БЕЗПЛАТЕН лиценз за windows 10 homе! И тениска!

51

Анонимен

преди 3 години

В декларацията трябва да пише:"Фирмата декларира, че е произвела една хубава ваксина и дава 1 милион долара, ако някой не му хареса ваксината."Подпис.

50

Анонимен

преди 3 години

Защо няма картинки и надписи като на цигарените кутийки?"Ваксината е опасна за вашето здраве" и снимки на трупове?Трябва да сме предупредени за всичко.

49

Анонимен

преди 3 години

Българските учени упорито работели над ваксина за Ковид-19, но непрекъснато се получавало ракия.Пушат като комини на печка Перник, пият като за последно ама сега много се уплашиха за страничните ефекти он ваксината xD

48

Анонимен

преди 3 години

Информация за ваксината не е приложрна към "информираното" съгласие. Няма такава и на сайта на МеЗе. Със същия ефект могат да ни дават и бял лист за трите имена, ЕГН и подпис.

47

Анонимен

преди 3 години

Нито някой ме е информирал какви са противопоказанията, нито нищо. Това не го подписвам, респективно - не се ваксинирам с експериментални лекарства/ваксини.Ако трябва, няма да пътувам никъде, ще си джиткам в рамките на България, но докато не ме информират и не минат нужните тестове- не се ваксинирам.

46

Анонимен

преди 3 години

Фирмата Пфайзер дава ли гаранция като другите фирми?

45

Анонимен

преди 3 години

"Заявявам че:1.съм запознат с ползите от ваксината срещу COVID-19 (вписва се търговското име на ваксината), рисковете от заболяването и неговите усложнения; показанията, начина на приложение, противопоказанията, взаимодействието с други лекарствени продукти и очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт;"АМИ НЕ! НЕ СЪМ ЗАПОЗНАТ! НЕ ГИ ПИШЕ В СКАПАНИЯ ФОРМУЛЯР, НИТО ИМА ЛИНК!? Как се подписва така бе, гaдовe!

44

Анонимен

преди 3 години

Аз прочетох формуляра. В него изобщо не се споменават възможните странични ефекти нито кръстосани реакции с други медикаменти. Не е указано, от къде да се информират хората, които искат да се ваксинират. Това не е никакво информирано съгласие.

43

Не трии бе УР-ОД

преди 3 години

Съгласието може да се даде и от родител попечител и настойник ?!?! Охооо а кво стана със СВОБОДНАТА ВОЛЯ БЕ ? Нали ЕВРОГЕЙСКИЯ съюз 14 години ни учи че децата като порадтнат ТЕ САМИ трябва да избират всичко ? РелигияИмеСамоопределениеКво стана бе мада фака гей комунисти ?Това е дискриминация ба свободния избор на децата . Те трябва сами да изберат като ПОРАСТНАТ дали да си бият Пфайзер а У-ро-ди

42

Анонимен

преди 3 години

Днес се срещнах случайно с личния ди лекар в МЕТРО там пазарувах и го видях на щанда за морските даровеВикам му Доктире ще се ваксинирва е ли и му де смеяА той ми вика Ще се направя че ме съм те чул После ми вика ;Когато имаш нужда от документа за вайсинара мини да хвърлиш един автограф и да ти го дамВикам : ок ще дойда с едно черно Джони и сме окТой се смее и вика -нямаш грижи ТА така

41

Анонимен

преди 3 години

Ако ваксината беше безопасна,първо щеха да си я набодат депутати,министри,премиер,така както първи си направиха писиар тестове,после щяха да ваксинират пазителите на грабежите им МВР

40

АнонимеН

преди 3 години

ВСЕКИ КОЙТО ОТКАЖЕ ДА СЕ ВАКСИНИРА МОЖЕ ДА МУ СЕ ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЯ В СЪУЧАСТИЕ В ОПИТ ЗА УБИЙСТВО СРЕЩУ 1 ИЛИ ПОВЕЧЕ ЛИЦА!!!ОТКАЗА ОТ ВАКСИНА СЕ СЧИТА ЗА УМИШЛЕНО СЪУЧАСТИЕ В РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО НА СМЪРТОНОСНА БОЛЕСТ!

39

Анонимен

преди 3 години

Искам ГАРАНЦИЯ че ако непроверената ваксина против Ковид-19 ми причини инвалидност или летален изход, то моето семейство да получи финансови средства за оцеляване без мен!!!!

38

Бай Пешо Горския

преди 3 години

Най - чудният подарък за мене от дядо Мраз и дядо Коледа взети заедно!Наистина е вярно -на Коледа стават чудеса .Кунчев целувам те за благодарност ,както навремето Брежнев и Тодор Живков се целуваха.Браво ,дочаках ги заветните ваксини и пашапорти!Дори ще дам нещо под масата само да има .Имането му е майката на ваксини ,слушайте ме след време ще стане дефицит,ората ще работят за едната ваксина ,само да се доберат до нея ,както навремето номенклатурата вземаше общинско жилище безпари

37

Анонимен

преди 3 години

Аз не възприемам човек със средно образование механо...правещ ауспуха на 20г коли ...да ми дава наклон да вируси здраве и ваксини. Ти си просто един бай *** с някакви теории измислени. Нямаш решение на проблема ...а бизнеса фалира фалира фалира ...хора умират умират ...Айде помогни им нали си много умен :)

36

Анти-ваксър

преди 3 години

"съм запознат с ползите от ваксината срещу COVID-19" - не съм"съм запознат с противопоказанията, взаимодействието с други лекарствени продукти и очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт" - не съмТова няма да го подпиша, ако ще турско да е. Айде със здраве.

35

Анонимен

преди 3 години

на буква Т ми е заседвал един пържен фъстък изминявам се, за коетоВесела Коледа! Ще му мислим след празниците какво да правим.