163

ПОСРАН СЪРБИН

преди 3 години

Пише във форума

162

ПОСРАН СЪРБИН

преди 3 години

Пише във форума

161

Анонимен

преди 3 години

Сърбия ако ви изпере един шамар и ще спрете да тормозите македонците

160

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо трябват комисии, защо трябват преговори, защо трябват компромиси...Както и други вече казаха - изготвяме им един списък какво искаме и да ни поканят да проверим като са готови.

159

Анонимен

преди 3 години

Просто докато не им уврат главитетрябва да приключим с тях всякакви отношения.Чак тогава да се обадят да свалим ветото.

158

все равно

преди 3 години

А "Македонците" превеждат Василеус Велгароктонус? Защо Василий разтурва Българската, а не Македонската църква? Човек не е необходимо да бъде кой знае какъв корифей в историята. Просто трябва да ги почакаме докато си избистрят мисълта. Путин може много работи да иска и Екатерина Захарова да съска колкото си иска. И в тяхните учебници е записано същото.

157

E

преди 3 години

Те могат да си искат много работи..!

156

Анонимен

преди 3 години

Цар Самуил е бил Цар на България.. Ако тия в Македония се смятат за БЪлгари, значи сме били с един общ цар...Ако не искат, нека се смятат за сърби или ислямски змии- албанци. ВАЖНОТО е да НЕ ни крадат от историята на България....

155

M.I.C.

преди 3 години

Хареса ми тази "различна точка" за цар Самуил, за която нашите съседи настояват. Разбирам ги, защото, ако еухне идеята за цар Самуил като първия "македонски" цар в средновековието (изключвам щенията им към Александър Македонски) то всичко оттам нататък се унищожава втоматично в последващата "история" на РСМ. Само Битолския надпис е достатъчен за тази работа (а има още много).Както и да е. Да са живи и здрави.

154

Lan

преди 3 години

Ам, до колкото си спомням, някакъв зор имат те...така че е време нашите историци да си вземат отпуск. Когато са готови, да гледат исторически на нащата, а не политически, да заповядат пак македонците. Василий "Македоноубиец" ли е?! Византийската имерия има запазени писмени извори достатъчно много...

153

ТИКВАТА ПРЕДАТЕЛ

преди 3 години

задно с Шкембе Воевода ще бъдат съдени защото подписаха договора миналата година заради Пи Ар на ТИКВАТА и по диктовката на РайхФюрерката

152

SS

преди 3 години

При една война срещу кого и да е било България ще яде бой на поразия.Разбиранията за война на нашите генерали е на ниво Втората световна.Изджендарената бг младеж има представи за война и оръжие от филмите и компют.игри.Да не говорим за бойната ни техника.Дори макетата ще ни бият,защото имат повече боен опит от нас.

151

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Българската...емоция за Македония май отдавна...приключи.Сега си остава един студен...прагматизъм,който включва това;да не ни окрадат и тези.Нас през годините всички съседи са ни...крали,кой територия,кой население,а сега тези и...история.

150

Q

преди 3 години

Ако признаем Самуил за владетел на Македония, то ние трябва да сме македонци. Майко мила. Гледал съм македонски учебник по история и там си пише, че Самуил е цар на Македония. Изпаднах в потрес. После събрах две и две когато разговарях със сърбин, който освен обичайното татари , монголци и тюркско племе ми каза ако не бяха македонците и Самуил щяхте да сте мъртви. И тогава сърбина ми каза че и те така учат, че Самуил е македонец

149

Анонимен

преди 3 години

до 153Де да беше вярно!За съжаление не си прав!В България има мноооого даже е Българи които поддържат Москва!Няма нормален начин да се случи това което искаш без оръжие и щае бъде МЕГА трудно!Но имаш един глас от мен!Макар да нямам физическа възможност!

148

Анонимен

преди 3 години

Феновете на Фигуранта изтрещеа! То социалистическото мозъче бързо дава накъсо хахахаха.

147

Анонимен

преди 3 години

И социалисти и капиталисти - България е васал и всички са слуги на западните господари, западните господари не ги интересува кой е социалист или капиталист, за западните господари българите са хора втора категория и целта им е да слугуват и да мият улиците, а при война с Русия да бъдат пушечно месо.

146

Евро господари

преди 3 години

Българските социалисти ще ги пуснеме пушечно месо във войната с Русия. Ще са най-отпред, а тези зад тех ще ги държат на мушка за да не правят глупости. Казахме!

145

Жалките васали!

преди 3 години

САЩ харчат 16 пъти повече за оръжия от Русия и имат близо 5 пъти повече бойна техника изтребители, бобмардировачи, подводници, танкове, хелукоптери от Русия. Проблемът е, че Русия го знаеше и от 10 години заложи на разработката на супер оръжия при които с няколко ракети може да унищожи САЩ и нищо не може да попречи. САЩ беснеят, Джо Байдън хвърля свирепо плюнки срещу Русия и Путин, но нищо не могат да направят освен да насъскват васалите да лаят срещу Русия.

144

Анонимен

преди 3 години

Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат по сила, мощност, скорост, точност всички съществуващи днес (оръжия), и които могат да унищожат всяка цел във всяка точка на планетата. Никой в света в момента няма такива оръжия.