125

Анонимен

преди 3 години

Пак революции сънуват комунистическите отрочета!Може ама Червената армия не е на Дунава!Хахаха

124

Анонимен

преди 3 години

Всички източно европейски страни които се ориентираха на запад към ЕС и НАТО след разпада на СССР изживяха срив в стандарта на живот и днес живеят мизерно, и особено зле е България. Само Белорусия не въведе демокрация и запази отношенията си с Москва и днес живеят сравнително добре, при това Белорусия спрямо България е бедна стрнана по отношение на ресурси и природни дадености. Сменяйте колкото искате правителства, пишете конституции, рестартвайте, рибуутвай - мизерията ще си остане.

123

Stoedin

преди 3 години

И колко на брой са другарите балъци днес?

122

Припомням

преди 3 години

През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...

121

Анонимен

преди 3 години

До 128И кой ще дойде че не мога да разбера кажи един поне дето няма кирливи ризи, който и да дойде ще го направят фигурант и ще го изобличат има си компромати за всеки. Eдинствено Радев може да бие Боко на изборите ама Радев е слута на БСП и го е страх да си направи партия, че БСП ще изпадне от парламента като им отвлече електората.

120

до 126

преди 3 години

И в ЕС и в САЩ всички са обърнали поглед към Беларус.На България никой не обръща внимние.Защото вече са съвсем наясно, че това тук не са протести, а циркови номера.Затова никой не ви взима на сериозно.Най-много да ги заболят коремите от смях като ви гледат "революцията".

119

много рехавo

преди 3 години

Снимани от дрон протестиращите в София са по 2-3 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 10-12 хиляди. В останалото време са 1-2 хиляди дневно. А днес са само около 150 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2000-2500 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.

118

Анонимен

преди 3 години

Борисов може да си спести унижението на дрпутатите,ако още утре подаде оставка...

117

До 122

преди 3 години

Хахаха, филмар. Ти и останалите 500 максимум. Другите са обикновени наивници.

116

Анонимен

преди 3 години

Герберугите са налазили всички сайтове с последни напъни да спасят вожда и себе си.Вашата свърши,не разбрахте ли?И в Европа и в Америка ви видяха кир.ливите ризи и вече няма да получите подкрепа от никъде.Даже от ЕС казаха,че която страна не спазва върховенството на закона,няма да получи средствата,които са договорили.

115

Анонимен

преди 3 години

Пак хленчене пред празния аквариум, сменете ни властта, вижте колко умно гледаме, колко ще сме послушни. Платени протестъри се борят срещу мафия, корупция, и тн и тн.

114

Демократ

преди 3 години

При демокрацията умбните и кадърните са добре, забогатяват и живеят на висок стандарт на живот, само простите и некадърните при демокрацията не могат да забогатеят и живеят бедно и ги уволняват на всеки няколко години когато има кризи и много от тях стават клошари. Демокрацията е най-добрата система.

113

Анонимен

преди 3 години

Който сътвори този сценарий е за отличие. Наблюдавал е политиката и безхарактерните политици и техните протежета в България. Сега Борисов не може да се прибере от страх, защото Гешев ще го арестува. Гешев пък не може да заспи от страх, защото като Мишо бирата или Танов няма да се събуди. Бизнес групичката Бобоков, Черепа и Бойко се сдърпаха за жена, която заряза Бойко. Засега печелят само маджовците, Домусчиев и Пеевски са живи мъртъвци и го знаят. Ганчев и цеките също

112

Анонимен

преди 3 години

А бе, какво става в визите за САЩ, можеме ли сега да бегаме свободно да напускаме България да пътуваме за САЩ след 30 години целуване на американски ***?

111

Тонката

преди 3 години

Ситняково не го даваме на джендърите вече и то без да слагаме палатки и да правиме катуни:):):)Аре елате де:):):)

110

Българин

преди 3 години

мафиотското управление на р.р започва да идва в повече на всички БЪЛГАРИ

109

Анонимен

преди 3 години

До 107 Много си далеч от истината! Д-р Борисов и Черепа както го нарече.Се познават от едни много мътни години след 1989 г.-:) Борческите времена.Аз ги помня за теб не знам! Та тия 2 мата са от едно котило и не можаха аджеба да разделят в проценти през годините кой колко да получава! Та този спор и омраза която вече не крият.Засяга само тях 2 мата! Защо ни занимават със себе си? До кога???!

108

Анонимен

преди 3 години

Каквато и да е демокрацията, народът винаги живее зле. В цял свят навсякъде където има демокрация е мизерия. Демокрацията е добре само за богатите.

107

Василев

преди 3 години

Селяни прости, според мен, след като банките и средствата за производство на са в български ръце, вие винаги щр имате фасадна демокрация, а някои единици с повече умения, талант и власт винаги , ще папкат повече от вас!Животът е жесток, селяни прости!Кларк Брамучи!ЦРУ!!!

106

Анонимен

преди 3 години

Тук е пълно с неграмотни червени подло*и. Марш към МасквЕ!