140

До "До165"

преди 3 години

Не - най-съществената разлика е, че едните са никой, а Бате "еб*л съм ги с 200" Борисов е един от топ политиците и лице на страната ни пред света.

139

От ясно, по ясно!

преди 3 години

Много добре се вижда, че това си е чиста провокация, платени к.ретени пуснати от Боко трошиха и цапаха, искаха да злепоставят мирните и цивилизовани млади протестиращи! Мутри, номерата ви няма да минат, а тези мишки които чупиха ще си платяг за золумите. Край на мутренските времена!

138

анонимен

преди 3 години

А защо ли полицията не ги остави да се трепят помежду си? Дори и да чупят, да видят какво представляват, че и тези, дето плюят постоянно полицаите! И хабер си нямат ако няма полиция само за два дни ще бъдат ограбени всички магазини, че и домове. За сведение - не съм поддръжник на ГЕРБ.

137

Бойко

преди 3 години

Никой не ииибаааа с 200, а те ме лашкат с 300-та, за туй чекмеджето ми е пълно с евраци и златаци, взимам ко ми дадат. Аз съм проста банкяска пуууткаааа и смуча резания чеееп на на другаря Доган, а като не слушам - баба Меркел взима ей оня голям и дебел пожарникарски фланец, навъра ми го в сладкото дууупее и ми вика само - шнеле шнеле

136

А ти да

преди 3 години

Обслужваш Дубайския овчар... А оФцо...

135

Анонимен

преди 3 години

"Как сте овчици... Хапнах те ли си зобчицата... А така.. Довечера пак на герена да блеете..."Не те ли е срам да обслужваш банкянската мутра бе жалка гербава амебо?

134

Анонимен

преди 3 години

Кой по-добре може да организира палеж от един отчаян пожарникар?!!

133

До165

преди 3 години

Байно,разликата е ,че едно е частен разговор,другото е обществено място и институция!

132

Дубайския овчар:

преди 3 години

Как сте овчици... Хапнах те ли си зобчицата... А така.. Довечера пак на герена да блеете...

131

Анонимен

преди 3 години

Радев какъв мъж си ти бе, Бойко е мъж.

130

Олян Делян

преди 3 години

Нали вчера пуснаха нагласени записи с Божков и трябваше да няма протести. Пууу, няма оправия, дано да вали яко там 5 ден.да се махнат от паветата, ако не да ги почват с коронавируса пропагандата, да се забранят, че е опасно да се събират. Правителството ще падне, когато шефът им Доган реши

129

Активист на БСП

преди 3 години

Няма да се уморя да го повтарям: Безредиците се предизвикват от платените Бойкови футболни хулигани !

128

Факт

преди 3 години

Както е тръгнало Бойко няма да изкара до края на месеца - само не разбрах кой нареди на Гешев да му скрои такъв номер - може би този с резиндецията на Росенец?

127

Анонимен

преди 3 години

Мутрите с избори не могат да се свалят.

126

Хотел Дубай

преди 3 години

Полицията е крайно време да си свърши работата с червените ***, платени с пари на Сорос и Божков! Арест, прокурор, дело, затвор или условна, според това, какви са им деянията, а повярвайте, абсолютно всичко е запечатано на камерите. Полицаите имат право да се защитават. Затова и носят огнестрелно оръжие. Крайно време е да си свършат работата!

125

Анонимен

преди 3 години

Очевидно трябва пълен рестарт на системата, защото мутрите овладяна държавата - Велико народно събрание, нова Конституция, уволняване на цялата съдебна система, вкл. прокуратурата, като най-мафиотизираната й част и т.н.

124

Анонимен

преди 3 години

Гледам по телевизия някакъв хилав *** го облекли в полицейска униформа и отдолу написали "зам-директор на СДВР" баа мама му. И се обяснява пикльото как не пиратки а мега мощни бомби гърмели ххахаахСпрете му екшън филмите на това момченце и го върнете на училище, стига сте излагали МВР.

123

Бой

преди 3 години

Хунта и диктатура с избори не се сваля, хора това показва историята..

122

Анонимен

преди 3 години

А бе братчед, Божков! Как може да биеш полицаите и да осееерееш вожда, да бяга чак у македонско? Недей така, че Бочко ще получи инфаркт, ще се гътне и ще трябва да го пишем - корона вирус...

121

До 160

преди 3 години

Ама те стоят за да ги снимат каъо жертви после провокаторите бягат а полицията бие протестиращите.