77

Анонимен

преди 3 години

и в европа е също има дискриминация от страна на полицията като половината полиция се състой от мигранти родени тук или дошли като деца и защо да не се възползват от служебното си положение да се подиграят с тебе че си им враг конкурент в работата на техните многобройни роднини въобще че си дошъл тук най лошото за протистиращите в България е че европейският съюз се прави че невижда случващото се в България а новинарските емисий излъчват за случващото се в Сърбия

76

K

преди 3 години

ACAB

75

Анонимен

преди 3 години

Правителството трябва повече да обяснява на хората какво прави, да предоставя доказателства срещу нарушителите.

74

Анонимен

преди 3 години

Имам чувстото,че нашата държава се окупира насилствено.Хора ,ние губим изцяло държавата и държавността си, след съда,сега и радиото,медиите ще са в чужди ръце и ще се командват от марионетка на чужденци,вижте статията в ПИК!Това си е нашата държава,защо чужденци командват тук?Разпореждат се у нас,все едно сме им някаква собственост или колония!

73

Анонимен

преди 3 години

Борисов няма да хвърля оставката! Аз също съм против Червената мафия- обрала народа си през 16 фалирани банки, раздали необезпечени кредити на назначените милионери, докарали народа си до мин заплата от 1.8дл- виж мин заплата по години, инфлация над 1000%- справка НСИ- калкулатор инфлация- посочи годините на Червеното управление 1995г/1997г, идват 9.5 милиарда ? от Европа и всички са озверели, а най вече кой вдига юмруче горе.

72

генчо

преди 3 години

Тук не говорим за президента,НСО И СДВР,ГОВИРИМ ЗА БИТИТЕ ОТ ПОЛИЦАИТЕ,ЕДИН СРЕЩИ ПЕТ,ШЕСТ!Това са жалки държавни лешояди!Клипове бол,от побой издевателства над протестиращи сънародници!Да видяхте да бият в АНГЛИЯ ВЧЕРА?

71

Златена

преди 3 години

Има една истина в България има дебилни егоистични безсъвестни безотговорни безчовечни българи с егоистично мислене които мислят само за себе си и за своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради такива дебелокожи егоисти в България страдаме ние нормалните Българи

70

tino

преди 3 години

До Анонимен- 10 човека да те ритат в главата не са помощни средства

69

Анонимен

преди 3 години

Защо не пишете как ФрантАшАк-а на Гешев ще оглави апелативната прокуратура след пореден конкурс с един участник? Шок!

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен

67

Анонимен

преди 3 години

64- Полицейските органи могат да ползват физическа сила и помощни средства по чл 85, ал 1 от ЗМВР, има И Наредба която регламентира използването на физическа сила и помощни средства. Пазете себе си и полицаите!

66

Анонимен

преди 3 години

И как ще стане това без избори ? Те БСП за 4 години са пред фалит

65

Анонимен

преди 3 години

68 Грешиш, целта е, БСП да вземат власта по лесния начин, а Ристо Иванов да стане министър.

64

Анонимен

преди 3 години

Само да му падне имунитета на президента след края на мандата му и ще е арестуван и съден

63

Анонимен

преди 3 години

А полицаите трябва да търпят да ги псуваш, да ги целиш с бутилки, да ги пръскаш със спирт, да ги блъскаш , риташ, така ли трябва да е?

62

въпрос за полицаи

преди 3 години

Пускате кранчето на чешмата.Стуята започва да тече и колкото по надолу гледате е толкова по тясна.Защо?На първият полицай който отговори вярно давам 20 лева.

61

Анонимен

преди 3 години

Да правят Импийчмънт на президента и Борисов да хвърля оставката и да се приключва

60

Анонимен

преди 3 години

Ние пък искаме незабавна оставка на радеф! Не искаме *** за президент!

59

Анонимен

преди 3 години

Пишман президента зове за преврат , но тия неща се решават на избори И хората са избрали ГЕРБ И не може да ходим на избори защото на някой не му харесва нещо Тия неща са уредени със закон И всички са длъжни да ги спазват

58

Анонимен

преди 3 години

Сигурна съм, че тая майка преживява много мъка и болка за детето си/няма значение на колко години са децата ни, ние винаги ги носим в сърцето си с цялата възможна любов/ и се питам как ли се чувстват майките на полицаите- обиждани, навиквани, подритвани, замервани, пръскани с газ- отвори ДВ от 10.1.2020г и вижте какви са заплатите на тия момчета и момичета които гледаме- не бий ако не искаш да бъдеш бит- много лесно може да се стигне до там от където връщане няма- ПАЗЕТЕ СЕ.