175

Анонимен

преди 4 години

Тоя е тотално изкукуригал. Значи болен като си сложи маската ще пази останалите, а като здрав си сложи маската наобратно, няма да се пази.

174

Абе

преди 4 години

Който има маска и ръкавици, да ги носи, а който няма - да слуша Мангъра, за да стигне по-бързо до рая.

173

Ъъъъъъ

преди 4 години

Мангъра да отиде да разправя тези си мъдрости в ромската махала, че белким някой му се хване.

172

Трол

преди 4 години

Аз искам да попитам този доцент от къде знае, че се създава траен имунитет? Да не стане като с грипа? Нашите болници ще издържат ли италианския сценарий ако пенсионерите ни се натръшкат в рамките на 2-3 седмици? Имам и още въпроси ама хайде..

171

Анонимен

преди 4 години

Нали се опитваме да забавим разпространението, за да има време първите и тези след тях заболели да се излекуват, а не да се тръшнем всички едновременно

170

Анонимен

преди 4 години

В епицентъра на Коронавируса в Италия всички носят маски, а този ги отрича.Дори полицайте са с маски.Маските не предпазват 100%, но ограничават до известна степен, особенно там където не може да се спазва голяма дистанция.

169

доктор Чинг

преди 4 години

Всички пари са заразени. Изгорете банките и бюрата за бързите кредити!

168

seira

преди 4 години

В 80 % ОТ СЛУЧАИТЕ НА ЗАРАЗЯВАНЕ НЕ СА НАЛИЦЕ НИКАКВИ СИМПТОМИ!!!ЗАРАЗЕНИТЕ ЗДРАВИ ХОРА ПРЕКАРВАТ "НА КРАК" ЛЕКО ГРИПОПОДОБНО СЪСТОЯНИЕ!!!КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗДРАВИ ХОРА СЕ ЗАРАЗЯВАТ, ТОЛКОВА ПО-БЪРЗО ОТСЛАБВА ВИРУСА!!!ПРОБЛЕМЪТ Е ЗА ХОРАТА СЪС СЛАБА ИМУННА СИСТЕМА (НА-ЧЕСТО ПО-ВЪЗРАСТНИТЕ И ТЕЗИ С ТЕЖКИ ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ)!!!НАРОДЕ!!!!!

167

Мнение

преди 4 години

Мангъра наистина е луд за връзване, дайте му веднага жълта книжка и го командировайте в Сибир!

166

Анонимен

преди 4 години

Струва ми се че доктор Мангъров разединява нацията. От това нямало смисъл, от онова нямало смисъл. Маските не предпазвали! Глупости говори, а е доктор!! Маските предпазват от плюнките и аерозола при кихане и кашляне. Нашето население, и особено софиянците Умрът да се изкашлят и да кихат особено в градския транспорт, в магазина за хранителни стоки и т.н. Модно, цинично, надменно. Една върховна простотия, която заслужава единствено тояга в главата.

165

Бат Георги

преди 4 години

На кой да се вярва? аман вече. Само изказвания объркващи хората. Писна ми.

164

Анонимен

преди 4 години

Носете маски за да се предпазвате от Коронавируса и от такива като Мангъров !

163

Нищо ново

преди 4 години

Страхът управлява всяко едно общество, нашите управници този път наистина улучиха Джакпота и се радват на всеобщо послушание.

162

Кой льотчика ли

преди 4 години

Той отново влезе в дълбок режим на РАДИОмълчание и ще излезе от него, когато положението стане наистина напечено.

161

Анонимен

преди 4 години

.По този начин държат нивото на заразените на определено ниво, с което здравната им система може да се справи. Нали не си мислите, че там тези неща не са проиграни и премислени предварително? Или си мислите, че са се уплашили от това, което става в Италия и затова са затегнали мерките? Не са, бъдете сигурни, там не управляват нашите плешивци. Кой без шапка, кой с каскет, кой с магнолия.Лошото е, че това да го преболедуваме всички в капацитета на здравната ни система, ще ни трябват 3-4 години!!

160

Червени Ескадрони

преди 4 години

Вирусолози много но ние вярваме само на един - Румен Радев. Все пак той локализира цели два щама на коронавируса. В момента се оглежда за трети.

159

Анонимен

преди 4 години

Ако нямаш никакви симптоми,а не носиш, и сееш заразата?! ------ Ако нямаш никакви симптоми, значи не кашляш и не кихаш, значи не сееш нищо.

158

Анонимен

преди 4 години

Ако не Ви е ясно, слушайте батко си. Така или иначе всички ще го изкараме вирусчето. Въпроса е само КОГА. Преди или след карантината. Нали не сте толкова зле, че да мислите, че след карантината вируса ще изчезне? Вижте какво правят в Англия, САЩ, Германия - знаят, че има вирус, че е опасен и заразен, но не вземат никакви мерки в началото. За да се зарази критична маса хора и това да е първата вълна. После въвеждат мерки с които ограничават разпространението......

157

бай х

преди 4 години

мангър , като не помагат маските защо всички доктори са с маски и ръкавици ???? мангър колко модела маски си виждал ? Маските които помагат са клас N95 , те са със въздушен клапан и сменяем 5-слоен карбонов филтър /които е за 10 дни / . Те спират и най финните частици от въздуха . Това че тия капацитети не са ги виждали и чували , моля да не ръсят глупости .

156

Нели

преди 4 години

БАБА ВИКА ЧЕ В ГРОБИЩАТА НЯМА КОРОНАВИРУС