33

Анонимен

преди 4 години

Здравната система е тотално прогнила-нужен е малко по-силен натиск и се е срутила. А Еднокнижника Барба *** как се караше на Годжито на заседанието на МС-действаше го като новобранец...

32

Некъф

преди 4 години

Тези които разпространяват паниката са същите които ще продават лекарствата за лечението!!!Мутафчийски е за затвор за всяване на масова паника!

31

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите, ще си отидете от собствената простотия.

30

Анонимен

преди 4 години

Само с констатации разпространението няма да се ограничи.Спрете децата от училище и детска градина, има възможност и за дистанционно обучение нали закупихме лицензи за образованието от Майкрософт.Забранете спортните занимания, като клубове по йога, танци и т.н.За хората, които могат да работят от вкъщи нека да го направят, за останалите подсигурете адекватни защитни средства и дезинфекция на работните им места, но не само за отбиване на номера, вземете опита от Китай.

29

Анонимен

преди 4 години

И колко време ще е това извънредно положение и заради кефа на кой? Защо не се изолират вкъщи само старите хора на възраст от 65 на горе, а цяла и без друго бедна България трябва да са зазижда между 4 стени?

28

ЮнкерИшиаса

преди 4 години

ако беше толкова заразно щяха всичките измислени капацитети от порко до този плешивец на снимката да обикалят сьс скафандри а страхливата мутрза щеше да е при сфинетка в бункера в давос. сега ще почнат да изчезват малкото хора които им знаят спатиите и кражбите. жертви на вируса.

27

Анонимен

преди 4 години

Някой знае ли какво точно прави Борисов в кризисния щаб.От какво точно разбира този некадърник и *** ?

26

Анонимен

преди 4 години

Тоя откри топлата вода.Масовото разпространение одавна е факт,бе Мутафчийски.

25

док

преди 4 години

До mery така де- той е коремен хирург, а не вирусолог, още по-малко специалист по логистика. Както написа един - от добър футболист не винаги става добър треньор.

24

Анонимен

преди 4 години

"доказани некъдърници и *** да са начело на държавата"Повече от 45 години мандраджии и *** се опитваха да унищожат България и не успяха...........короната ше я преживеем по бързо.

23

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски, криминализирайте и вкарвайте в затвора всеки *** който тръгне да нарушава карантината! В Израел наказанието е 7 години затвор, в Гърция 2 години! Иначе няма да се оправим. Това племе само ако го държиш в страх с камшик би спазвало правилата! Защо трябва хора да се заразяват и умират заради немърливостта на някакви неграмотни сeляндyри!!

22

Анонимен

преди 4 години

"Генерал" Борисов и "генерал" Мутафчийски да кажат защо вече месец няма маски в Аптечната мрежа и то в пика на заразата, когато половин софия киха и кашля ?

21

Анонимен

преди 4 години

До 25Аре стига с тая родина, големи сте ми патрЕоти всичките.

20

Анонимен

преди 4 години

И все още доста мамуни не разбират, че всички сме на един клон.....

19

Анонимен

преди 4 години

Ми нормално. При положение, че инкубационния период е близо 14 дена преди симптомите да се появат, колко човека са били заразени преди тези 14 дена и колко те са заразили и тн и тн. Геомитрична прогресия.

18

до 10

преди 4 години

И кво са правили пострадалите ви войници в Кербала ?Спасявали са Родината може би ?Или са слугували срещу пари на чужди сили ?

17

1357

преди 4 години

ПАДА ПАДА ВАВИЛОН ВЕЛИКИЯ ГРАД КОЙТО НАПОИ ВСИЧКИ НАРОДИ СЪС СИЛНО ВИНО НА СВОЕТО БЛУДСТВО

16

Анонимен

преди 4 години

Дано светът си вземе поука и вече никви емигранти.Вирусът тръгна от Китай. Би ли ми обяснил точно тия как ще ги спреш?

15

Анонимен

преди 4 години

Спрете учениците от училище, да не седят без работа през това време, мон да преструктурират програмата за да не се замисли годината. Така ще се спре 1/3 от мешането на "бацили".

14

Повтарям

преди 4 години

До 2 седмици ще имаме към 500 заразени и 15 починали при 3% смъртност. След месец ставаме като Италия с 15 000 заразени и между 500 и 1000 жертви, сиреч 3%-6% смъртност.