50

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Лакомо дyпе... - кръв sере...

49

Червена Мутра

преди 4 години

Тая червена мутра гадна Кънчо няма ли да го топнат най-после за нещо и него бе?!...Данъци...педофилия...неразрешен строеж с тая блек сии рама....писна ми от него!

48

Анонимен

преди 4 години

Е то се вижда за какво се бори кюстендилската зъбла! От едното на другото столче! Що не се кандидатира в Пловдив например?

47

Анонимен

преди 4 години

Не, активно мероприятие толкова лесно не могат да спретнат, защото зад Иванчева не стоеше никой, а зад Мая стои БСП и може би - Слави. Но не е нужно. Дори ако Мая бъде избрана, ако в общинският съвет БСП е малцинтство, тя или ще бъде фигурант или ще се принуди да хвърли оставка. Борисов защо създаде Герб? - защото решенията му не минаваха като кмет, на гол авторитет и 4 общински съветници от НДСВ.

46

Анонимен

преди 4 години

ТЯ ЖЕНАТА СЕГА ИМА ЛИЧНИ ПРОБЛЕМИ - РАЗПРАВЯ СЕ С КАТАСТРОФАТА, КОЯТО ПРЕДИЗВИКА ТАЯ СУТРИН, ОТПИСВАЙТЕ Я ДРУГАРИ!

45

Счети

преди 4 години

Трудно ми е да преценя колко добър кмет би била Манолова, но изпитвам сериозни притеснения, че София ще издържи още един мандат на ГЕРБ и Фандъкова. Не останаха незастроени зелени площи вече, а пък не виждам да се появяват нови. Горкият Западен Парк е все едно е бил бомбандиран от немците през ВСВ ! Графа го ремонтираха и май само на проектантът му харесва как изглежда. Крайните квартали вечно са с разбити и неасфалтирани улици, а бе вижда се колко "ползотворно" е управлението на Данчето !

44

Анонимен

преди 4 години

Що се напъват да стават кметове самоцелно?Мая манолова ще направи като кмет точно толкова колкото направи като ОМБУТСМАН - МНОГО ШУМ И НИЩО.На кого доказват нещо?Ще изпреваря бесепарите и ще кажа, че същото важи и за Фандъкова.Дайте да изберем за кмет някой креативен с идеи, който може.А не някой партиен номенклатурчик като тия двете.Естествено искам предварително да чуя идеите на кандидат кметовете.

43

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова първият си мандат доста работи създаде. Критиките срещу нея са най-вече от последния й мандат, тъй като за три мандата се корумпира. Повече от два мандата на кмет е грешка, при положение че президента са два.Манолова обаче не е постигнала нищо, тя само "Лае". лесно е да критикуваш отстрани.Впрочем за сравнение, Софиянски преди да стане кмет отговаряше за Пощите и далекосъбщенията и имаше административен опит. Фандъкова създаде детски градини. какво ще предложи Мая?

42

fff

преди 4 години

Все тая брат, все тая кой ще е.Просто друг ще ***.

41

Анонимен

преди 4 години

Мая Манолова не е Иванчева, но това няма да попречи на ГЕРБ и на Мая Манолова да спретнат едно активно мероприятие, както направиха с Иванчева. Няма да бъде изненада.

40

Софиянец

преди 4 години

Предлагам да ни дойде някой израснал в капа и да го изберем за кмет!

39

Анонимен

преди 4 години

КВО ТРИЕШ БЕ, ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ, ТИЯ ТВОЙТЕ МУЖИЦИ ТУК БАЧКАТ ВСУЕ! ПРИКЛЮЧИ КАНДДАТУРАТА НА МАЯ! ИЗДЪНИ СЕ! БСП ОСТАНА БЕЗ КАНДИДАТ ХЕХЕХЕ

38

Българин

преди 4 години

Мачкай, Майче.

37

Анонимен

преди 4 години

Мислите ли, че като сменяте едните с другите нещо ще се промени? Ми сменяйте, демокрацията е за това, да ги сменяте, и се надявайте.

36

Анонимен

преди 4 години

Нелепи кандидатури за такъв град са и Манолова, и Фандъкова. Та те са израстнали в соца, дори се държат като текезесарски бригадирки. Партиите на статуквото се мъчат да пробутат някакво противопоставяне. Сега на тези избори ще се тества айкюто на софиянци.

35

Анонимен

преди 4 години

Някои очевидно много ги е страх Мая Манолова да не се кандидатира за кмет на София.По-добре да коментират провалената Фандъкова и проваленият ГЕРБ като цяло.

34

Анонимен

преди 4 години

Мая Манолова е юрист, което е много по-добре от учителка по руски като Фъндъкова.

33

Анонимен

преди 4 години

Всички срещу ГЕРБ!

32

Анонимен

преди 4 години

СЛЕДЕТЕ КАКВО СТАВА СЛЕД КАТАСТРОФАТА, ИМА РАНЕН В ПИРОГОВ, ДАНО НЕ ПОЧИНЕ!ТЕ ТОВА ВИ Е КАНДИДАТА ДРУЗЯ!

31

Анонимен

преди 4 години

Дъщеря й и зет й са служители на виспки постове при Борисовото управление. Едни и същи са си заедно, а разиграват театри пред наивните избирателк, че са опозия и опоненти.