34

Анонимен

преди 5 години

Друже ловим ли нощем с белите коне аиде на Витошка да берем ягоди

33

Некакъв

преди 5 години

Сега купува 4 дивизии, а след това още 16. И е изпратил 100 турски инжинера в Русия, за да разработят с руснаците заедно С500. А хамерите нищо не могат да направят. Сами са си виновни, щом подкрепят кюрдите. Голям политик е Ердоган. Спор няма.

32

Fenasi Kerim

преди 5 години

Обхватът на С400 е такъв - разказа го турски офицер по телевизията. Ако бъде изстреляна балистична ракета от Запад към Турция тя ще бъде "видяна" от системата още когато се намира над Австрия и може да бъде унищожена във въздуха преди да е навлязла над турска територия. При Пейтриът ракетата ще бъде видяна когато се намира над Македония. Цената на Пейтриът е по висока от С400 а като технология е назад. С400 е по съвършена. Получаваш защитен купол над територията си.

31

раша наша

преди 5 години

нато ако гони турция като член на нато турците отиват при руснаците тогава даму мислят съседите на турция че са в нато

30

лорд Джеймс

преди 5 години

Интернет е пълен с обяви за гледане на немски пенционере нация от пенционере ама щели...кво ще направи нация от пенционере..да чуймйе.80 милиона пенционере ша направят кво.Ша пръ.нат на некой буй.

29

Fenasi Kerim

преди 5 години

Всичко което имате американско - от изтребители до Пейтриът (ракетните установки) не вършат работа само с един клик на янките. Това което се купува от САЩ НЕ Е ОРЪЖИЕ! АКО искате да притежавате оръжие което да ви "слуша" не ползвате тяхно. Янките извиват ръцете ви когато пожелаят. Не ви дават достъп до секретни кодове. Все едно сте си купили телефон на изплащане. Ползвате го но не е ваш. Организират "цветни революции", терористични атентати. Абе каквото ви хрумне. Винаги трябва да имаш план "Б".

28

Анонимен

преди 5 години

САЩ ще клекнат върху Ердогановия.

27

сър Нелсън

преди 5 години

И коя е втората по силь армия в Нато да чуйме.

26

Анонимен

преди 5 години

Голяма злоба има в теб и не мислиш трезво. Искаш втората по сила армия в НАТО...----------------------------------------------------------------------------------------------------------Турция има е втората по големина армия в НАТО, по големина брат, не по сила. По сила турската армия е доста надолу в класацията. Голяма армия никога не означава и силна армия.

25

Папеса Йоанна

преди 5 години

Гърция има един основен проблем по точно два.Първо населението на Гърция намалява и застарява а Турция е с 80 милиона с най-младото население в Европа.Второ турската икономика е силно индустриализирана а гръцката разчита на туризъм.Та Гърция никакви хеликоптери няма да я спасят.

24

Гледна точка

преди 5 години

Само във "Великая" рАссия може болен зъб да се вади с обикновени клещи!

23

Анонимен

преди 5 години

В одном дивизионе С-400 находиться 12 пусковых установок по 4 на каждой машине. Турция покупает 4 дивизиона это 48 пусковых установок. За такие деньги Турции обеспечивает себе достаточное прикрытие с воздуха. Таким образом, Турция покупая эти системы выигрывает в качестве и цене.

22

Фекална вода

преди 5 години

Изведнъж Тръмп почна да кани Франция чрез марионетката Макрон.Естествено французите не са забравили изнасилените французойки от афроамериканците след "освободителният" десанть.

21

Анонимен

преди 5 години

Нещата са съвсем прости. Когато изтребителите на превратъджиите излетяха за да свалят самолета в който летеше Ердоган той нямаше ПВО което може да ги свали. И понеже преврата негласно се знае беше организиран от САЩ желателно е ПВО-то което Турция купува да не е американско. Защото при един бъдещ преврат САЩ могат да изключат дистанционно техните установки Патриот.

20

Анонимен

преди 5 години

Извинете, мога ли да попитам - за коя велика сила става дума в случая?

19

Анонимен

преди 5 години

Човекът прави диверсификация, Съветските американски щати не дават.

18

Анонимен

преди 5 години

Военните технологии на Русия превъзхождат американските.

17

Поп Андрей

преди 5 години

До Анонимен Крайно време е чадо НАТО да бъде изритано от Турция, а и от Европа........

16

Fenasi Kerim

преди 5 години

Tурция ще има С400. Искате или не това е решено. Това е от значение за националната сигурност.

15

Анонимен

преди 5 години

Няма такова нещо. Никоя велика сила не е разгневена, нито Русия, нито Китай.