67

Анонимен

преди 4 години

Това, което ме смайва са огромните фигури от човешки тела и преформатирането им, хилядите по стадиони, които правят подобни фигури- кога работят тия хора, защото тези общи фигури изискват десетки часове за да се оеднаквят движенията на хората- кога работят?

66

Анонимен

преди 4 години

До ЦЕникЦениче не всички искат да са антикомунисти като тебе и да мият чинии в един ресторант пълен с *** в Залцбург и да се гордеят с това. По-добре шумкар и комунист отколкото мияч на чинии в ЕС.

65

Анонимен

преди 4 години

До *** доще ти напиша отново въпроса - бавно. Кое не е вярно: "България е първа по смъртност в света, бедна като страна от Третия свят, икономика нула и 2 миликона Българи мият улиците и слугиват на Запад".

64

Циник до

преди 4 години

Анонимния червен търтей 76Копач .... отговорих ти!Ако демокрацията не те устройва - бий си камшиците за СК...те там - те чакат!Приритват за още едно *** с крив мозък!

63

МРАВКА

преди 4 години

В СЕВЕРНА КУРЕЯ Е МНОГО ХУБАВО.

62

Пестицид

преди 4 години

Ако няма поне 50 пакате чипс от един и същ сорт царевицаа с ГМО в 50 различни опаковки д не се признава. Да не искате хората да ядат само един вид чипс нправен от коунистическа царевица без ГМО.

61

Анонимен

преди 4 години

До ЦиникОтговори гербава калинке, зададох ти въпрос или ти е много сложен. Да ти го напиша по-простичко искаш ли?

60

Анонимен

преди 4 години

Социализъм и хубав живот? Моля ви се.. Пенсиите вече изпомряха...няма толкова глупави хора вече. Европа трябва да съди рашааа за укриването на аварията в чернобилл засегнала милиони хора и до ден днешен. От такива *** опазил господ всяка държава. Там няма човещина!

59

Циник

преди 4 години

До анонимния червен търтeй 72Копач....ако искаш да ядеш - научи се да работиш!Тошовата кьорсофра за шумкари и овчари СВЪРШИАко ли не - мpи от глад!Няма да е загуба!

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66Другарю каскет, нека ти разясня малко как стоят нещата-бил съм в С. Корея по между другото. Има 3 вида пари, червени, сини и зелени вони, та червените са за чужденци дето са снесли долари, сините са за верните камунета, партийци, военни и тн. Зелените са за народа. По същия начин са магазините, за червени вони е тип Кореком-ако си го чувал; за сини пак прилични; в магазини за зелени не дават да влизат чужденци-познай защо? Та така и с тази снимка, 100% е за червени вони магазина.

57

Анонимен

преди 4 години

До *** до 48герберастче с две мозъчни клетки, не си осмислил за пореден път прочетеното - става дума за България, кое от написаното не е вярно?

56

до 69

преди 4 години

Ииииииииии...Последвай "СВЕТЛИЯ" му пример другарю...и без това - вече е късно да се научиш да работиш... помоли Корнелия - да ти отпусне инвалидна пенсия

55

Анонимен

преди 4 години

дойче веле и спирам да чета

54

ист

преди 4 години

Хубаво магазинче, хубава продавачка, и няколко опаковки. Комунистическо изобилие. Комунизъм се строи с глад и терор. Това сме го изживели.

53

Циник до 48

преди 4 години

При успешната демокрация България е първа по смъртност в света, бедна като страна от Третия свят, икономика нула и 2 миликона Българи мият улиците и слугиват на Запад.----------Текезесарю...6 минуса! Племенницата ми завършва дизайн на компютърни игри в капиталистическа Швейцария .... на теб ( и останалите копачи ) усилено препоръчвам емиграция в СК или Венецуела - там демокрация няма...и няма да ви пречи...докато бавно и мъчително спатъхвате от глад.Няма по-тъno племе от вас под слънцето

52

Анонимен

преди 4 години

Нещо не се връзва хладилници те празни на заден план

51

Анонимен

преди 4 години

Еврика: Северна Корея е една либертарианска страна с голям сив и черен сектор, които не се контролират от държавата. Богатите стават все по-богати, а бедните стават по-бедни. Всички либертарианци намериха своята втора либертарианска родина, след Индия, която също е либертарианска държава.

50

Анонимен

преди 4 години

Taka искате да изглеждат магазините нали др. русофилчета?

49

Анонимен

преди 4 години

Едно ме радва мен, че русофилите сте толкова малко в тази държава, че от вас не зависи нищо дори на избори. Така, че лайте си колкото искате в коментарите не пречите на никой :)

48

Анонимен

преди 4 години

Хайде другари отивам да пия едно кафе :) приятно писане на коментари колко било хубаво по соца и колко е лоша демокрацията :)