155

Анонимен

преди 5 години

До кевр. А бе не разбрахте ли, че с плюнки и помия не става. Колко пъти да ви го доказваме? Като се вдига, ако?, значи има основание за това. А не като при БСП да стискате всичко без обосновка, само и само да се харесате на електората.

154

Анонимен

преди 5 години

Българин = гербаджия. Демек последен сред последните.

153

ай бай

преди 5 години

Дупка под земята!

152

Анонимен

преди 5 години

платените ги няма

151

Валери

преди 5 години

До 154. Айде сега племето му пречи. Освен вълната. Ами ти от кое племе си бе, ***? И как реши, че си нещо повече от другите? С блудкавите си невзрачни коментари ли?

150

Анонимен

преди 5 години

Герб до дупка!

149

кевр

преди 5 години

Честито!От 1 юли вдигат тока с 5 %.Кеф!!!

148

Анонимен

преди 5 години

Масовия държавен чиновник, е с по ниска заплата от подобен в частния сектор, при сходна квалификация. Благините са, че работят много по малко, че дебнат позиции за рушвет, използват служебно положени за облагодетелстване на роднини и близки до семейния кръг.Верността към дадена партия минава само през планове за кариерен ръст. Този тип безгръбначни, захранват елита ни с кадри.Този модел е разработен отдавна но в обществото ни се дефинира окончателно в периода на първия мандат.

147

Анонимен

преди 5 години

За това племе само Герб!!!

146

Винету

преди 5 години

До 149 аонимник. И на теб да ти кажа. И ти си плямпаш по хавата, без цифри, без да провериш. Ами тази година завръщащите се в България са повече от напусналите. Това заради вожда ли е. Тъ.пак.

145

Винету

преди 5 години

До демократ. Словесната ти мастурбация не хваща дикиш. Има си статистика и тя е ясна. А какво мисли озлобен и завистлив "демократ" като теб няма никакво значение. Защото ти си никой.

144

Курнелия-съмнителна

преди 5 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по унищожаването на БСП е също заръка от Ив.Костов?

143

Боко

преди 5 години

До истина и други подобни. Айде и ти излезе с бакалските сметки. Ама активността, ама ромите, ама администрацията. А бе, да ва *** в червените ***, айде поне веднъж застанете като мъже и кажете "Загубихме, ГЕРБ спечели, поздравяваме ги".

142

Анонимен

преди 5 години

До демократ - абсолютно си прав , кои млади хора харесват Борисов - тези ,дето на тумби се изнасят през терминалите и май не искат вождът да ги води към "прогреса" - остават младите на наши хора със службица

141

Демократ

преди 5 години

ГЕРБ е партията на чиновниците с ниска квалификация и високо самочувствие,и с висока заплата и с празна глава. Партията на"средния" българин е партията на негласуващите, която като излезе на протест ще мине през домовете на тези, които живеят на тяхна сметка богато и пре-богато от години. Трябва да си шизофреник за да кажеш,че младите хора харесват ГЕРБ,е за Борисов може и така да изглежда

140

Анонимен

преди 5 години

До 141 Анонимен - айде стига с тези финтови , вече всички знаем и за това не гласуваме- дъщерите , синовете , снахи , зетьове и прочие рода на ко..му..ни..с..тите са в ГЕРБ и са "десни" и "демократи" в ЕНП ,пълна със "социалистически" идеи-най-вече как да вкараме емигранти ,които да гласуват за нас като "социално" загрижени за тях ... и в същотото време точно татюфците , мамим те ,баби те , дядовците им гласуват за бисипету,чи оттам ни дадухъ нъчалоту в жувотъ.. айде стеги сте ни лъгали

139

Нинова палач на БСП

преди 5 години

С поредните си глуповати предложения и катастрофалната загуба на изборите Нинова окончателно потопя БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България. Докато К.Нинова управлява еднолично БСП, те ще губят всякакви избори, независимо дали са предсрочни или редовни. Не го ли разбрахте все още...

138

Анонимен

преди 5 години

До ИстинаА на БСП процентите колко са по тази логика?

137

Нинова не е БСП

преди 5 години

Не трябва да се слага знак за равенство между Нинова и БСП, защото по-голямата част от привържениците на БСП не мислят като Нинова.

136

Средният

преди 5 години

българин си страда от Дънинг-Крюгер.