85

Анонимен

преди 5 години

Как кой ще ви следи родители,разбира се герб-младежи и данс на Цвъ!

84

Георги

преди 5 години

преди 1 месец реших да спра пробно фейсбука и да не гледам и чета новни за 1 месец. Пробвайте и вие и ще видите колкото по-добре и спокойно се живее, когато не поемаме цялата помия и негативизъм с които ни заливат. В началото е доста кофти заради навика човек да поема информация, но за 2 седмици отшумява. Сега вече дори нямам желание да чета новини. Само негативи и простотия.

83

Германия

преди 5 години

Нямам думи,потресена съм от изказ,"стил"и начин на представяне на произведението! А ,пропуснали са да допълнят как "добрите "полицаи"за награда си купили евтини къщички.....Картинката щеше да е пълна. ....

82

Анонимен

преди 5 години

А колкото до побоя над деца, бгмамите са много заблудени създания. И в момента има действаща агенция за защита на детето и НЕ е вярно, че не си вършат работата. Ако някой подаде сигнал срещу вас, че си биете детето, социалните ще отидат до училището му, до личния лекар, при съседите ви и при вас, ще ви разпитват и тормозят докато не се уверят че всичко е наред. А ако не е, ще ви пратят минимум на психолог. Така че не си мислете, че в момента няма кой да ви обади ако си тормозите детето.

81

Анонимен

преди 5 години

До 82Говорите глупости :) закон още няма дори не знаете какво съдържа :) в момента говорите някакви простотии от разни фейсбук странички.

80

Анонимен

преди 5 години

Ние правим деца по много причини.Ноникой няма право да ни пита защо гиправим,най малко как да ги възпитаме.Според Вас ,трябва да ги правим за даима ходещо месо на земята.Каквагадост!!!

79

Анонимен

преди 5 години

Направо протестиращите да изгорят учебниците пред министерството и ние нормалните да се посмее.

78

Анонимен

преди 5 години

Родителите,ще стоите и гледате докато членовете на НПО-тата си купуват скъпи коли,къщи,апартаменти,и си живеят живота с кинтите,които ще получат,за да убият духовно вашите деца,да прекъснат връзките ви с тях,и те да им станат собственици ли?

77

Анонимен

преди 5 години

Изключително просташко четиво! Смятам, че училището е, за да ни научи на книжовен език, след това имаме предостатъчно време да усвоим всякакви жаргони. Но такъв език, в учебник или учебно помагало е абсолютно непростим, и въпросните автори и издателство трябва да бъдат съдени за обида към езика, и неподходящо съдържание. Едва ли някой си представя как детето му ще се върне от училище и ще започне да говори на "папа", "шефе", "цивря", "окей" и т.н. Това и от телевизията може да го научи! Отврат!

76

Анонимен

преди 5 години

Вижте какво :) закон за защита на детето има и в момента. Има агенция за това дори, но никой не си върши работата. Така, че дори тези новите закони да влязат няма никакво знаение защото няма институция която да работи :)))

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 75Новия завет чети,не Библията. Тя е история на евреите.

74

Поздрави от САЩ

преди 5 години

Американската лява перверзия ви залива!! ПАЗЕТЕ СЕ и отстоявайте българското!!!!

73

Вън НПО -та от БГ

преди 5 години

До Анонимен 48Изобщо не им пука за маргиналните семейства,които си бият децата,или ромите,които изпиват социалните,а децата им ходят голи и боси. Това се прави за мнозинството деца и семейства,за тормоз.След време родителите няма да имат никаква връзка с децата си, и авторитет над тях,много хора ще престанат да създавант семейства,за да не се подлагат на тормоз от страна на някакви гадини наречени социални и НПО-ТА,КОИТО СРЕЩУ МНОГО КИНТИ ЩЕ ИЗВЪРШВАТ ТОЗИ ТЕРОР.

72

Анонимен

преди 5 години

В стария завет.Господ поискал пророкада убие сина си.Секунда преди да отлетиглавата ,Господ се явява и спира сечта.

71

Анонимен

преди 5 години

Нищо не става на балканите. Ние сме цивилизационно с 100-200 години назад от цивилизования свят.

70

Мая

преди 5 години

Вие затова ли правите деца, за да ги биете ли? Като мислите да ги биете по-добре не ги раждайте. Изкарвайте си яда от живота на друго място.

69

ivailo

преди 5 години

До Анонимен65 Напротив, боят когато е на място е възпитателен... А с агенцията за закрила на детето може да плашиш някой друг, щото на мен не ми пука грам от нея смешнико.

68

До 65

преди 5 години

Насилието ражда дисциплина, уважение, учите на морал и т.н., изгражда се един качествен човек, без насилие следва свободно пропадане, всичко ти е позволено, хаос, мизерии, мързел, ражда се един неудачник.

67

Анонимен

преди 5 години

По соц време беше позволено даже и учителите да тупат с показалката децата и после родителите нямаха право да съдят учителите.То затова са израснали такива роби - само му вдигнеш ръка и се свие. Ако щеш го дръж на минимална заплата и да бъхти до откат - гък не казва. Нищо чудно, че ги правят на нищо вече толкова години.

66

Анонимен

преди 5 години

Долу на тези закони! Имам право да си пребивам детето колкото искам!