386

Анонимен

преди 5 години

Правилно,грешките на правителството се плащат на избори.Хвърлянето на оставката,на премиера ,е неуважение към волята на избирателите.БСП само това и чакат,да вземат власта по лекия начин.

385

Анонимен

преди 5 години

Бойко си остава най-добрия. Мерзките обвинения срещу него без никакви доказателства показват това.

384

Анонимен

преди 5 години

ТАТО - серия 2

383

Хах

преди 5 години

Последно...било за него..Дали ги подсети за последно 10...(%)... Като в белота. Боко играе белот само всичко коз с 4 валета.. Но постоянно блъфира..защото при него валета няма. Затова играе с 4+..много калинки!!..ето..липсата на образование..винагипроличава. Затуй..гербе расти..чИтетИ..бе,инак ще заприличате...на...

382

Анонимен

преди 5 години

До BG-Гражданин 401Не от Милиончева тръгна скандалът, а от САЩ, едни публикации в чужди медии и депутат с обвинения, отправени зад океана. Оттам тръгна Апартаментгейт.

381

Анонимен

преди 5 години

За мен това е обещание, че след него ще се даде шанс на младите от ГЕРБ да "усвояват" еврофондове. Така разбирам думите, не правя внушения, мнението ми не е меродавно. Затова много хора ще гласуват за ГЕРБ, с надеждата да се уредят. За тях това е нормално.

380

BG-Гражданин

преди 5 години

До Василев ... Все пак да не забравяме, че темата с "Къщите за гости" за пръв път придоби популярност във връзка с родата на МилиЙончева, след което последва Тишина, а после топката пак беше прехвърлена в градината на ГЕРБ ... По същия начин по който последователите на Нинова, упрекваха Костов за РМД-приватизациите, въпреки че масовата приватизация стартира с приватизационните бонове на другаря Виденов и беше осъществена от такива, като Импексова и Баневи ... !!!

379

12_5

преди 5 години

Прави очевадно впечатление че нормалните и образованите са против..тази говореща гл у пости глава( бб). Как и защо печели( по документи) избори?? Трябва данъчно- образователен ценз за изборите.Не бива тези които не допринасят никак да избират. 500 000 хил шведи 300 000 хрантутници ето я масата която определя победителя. Цц може да направи така,че и Ким да не го изберат в Сев корея! Защо из мама ник да организира избори?? Ясен е резултата...мислете хора. Всички сме по умни от Винету.

378

Василев

преди 5 години

Според мен Бати Бойко е смъртоносно ранен, не знае къде се намира и очаква прошка от българския народ!!!Само не знам, как така европрограмите за къщи за гости съществуват откакто ГЕРБ са на власт, и чак сега се размириса!!!300 къщи и 99,99% от всички случаи са свързани с корупция и щуро-баджанашка селско просташка гербава държавна администрация!!!Агент Бенджи Мортимор!ЦРУ!!!

377

Анонимен

преди 5 години

скрийте го тоя вмирисан крадлив кренвирш народа повръща като го видине разваляйте празничните дни

376

Калеко Алеко

преди 5 години

Нормално е, той спечели парламентарните избори, а те са с мандат 4 години ... Изборите за Европейски парламент са друга бира, там гласува само твърдия електорат с чугунените глави, на партии като БСП и ДПС ... Най-парадоксалното е, че ако БСП спечели тези европейски избори, ще бъде с гласовете на електорат, който по принцип иска излизане на България от ЕС и НАТО, така че БСП би била най-неподходящата партия, която да ни представлява в ЕП.

375

СДС пред БСП

преди 5 години

До СтратегДосега вие крадяхте а сега ние ще крадем!

374

Анонимен

преди 5 години

Значи ако ГЕРБ загуби изборите на ЦЦ ще му хвръкне главата като корумпиран . Акоо ГЕРБ ги спечели ще се размине с порицание пред строя ,а след това ще има и награда

373

Анонимен

преди 5 години

абе щом оня ветропоказател василев го захапа ясно е на къде отиват нещатаориеунтирайте се на време

372

ДВУЛИЧНИК

преди 5 години

До Поддръжникс партиен билет от БКП. ***-пожарникар и милиционерска мутра!

371

Анонимен

преди 5 години

do stenata samo tova e rehenieto

370

Поддръжник

преди 5 години

Боко е най-големия..Long live the Prime Minister.

369

Василев

преди 5 години

Бати Бойко казва ,че сега правителството ни е необходимо на всички, и на ЕС, и на САЩ, и на НАТО , и на Русия!!!Само на българският народ не е нужно правителството!!!България е на колене!!!Агент Ники Блейнс!ЦРУ!!!

368

ПроСоТо

преди 5 години

до "К.К":-по-жалък си и от господаря си-Тиквун,на когото са напиняш да лъскаш оаканите чизми.

367

ПроСоТо

преди 5 години

До К. К.по-жалък си и от чорбаджията ти-Тиквата,на когото си се над*пил да лъскаш оаканите чизми..