96

по-добре ново

преди 5 години

До Голям тараторПовярвайте ми, западняците, които карат по-скромни, но нови коли вместо по-луксозни но стари, не са глупави. И причината не е само в по-високите данъци.

95

До фОтОристичният

преди 5 години

Като те гледам как пишеш ,малко ме съмнява да печелиш 2000 лв(законно,защото не знам,кой би взел *** като тебе), а да караш фОтОристична кола?Верваме ти...

94

са

преди 5 години

До abvАбсолютно,ама абсолютно си прав,но въпроса е дали имат това,което търсиш!Защото това търсене още е слабо и нямат кой знае какъв избор!

93

Анонимен

преди 5 години

и после някакъв *** ми хленчи че им паднали продажбите ?

92

Qwerty

преди 5 години

Тези коли не идват от Луната или Марс, те идват от западна Европа. Отиваш в 1-2 сайта и попълваш данните на колата, която искаш да купиш 2ра ръка. Оказва се обаче, че струва 2пъти по-скъпо без да взимаш печалбата на търговеца. Логичното заключение е, че колата в Бг изобщо не отговаря на реалността.

91

са

преди 5 години

А аз не знам кой *** им вярва още на тия автоджамбази?Вземаш,тестваш,отиваш в сервиз на съответната марка и чак тогава купуваш.То да не е преди 10-15 години и да няма кой да ти я погледне?!!!

90

abv

преди 5 години

ако си купувате кола на старо... по-добре върната от лизинг в БГ, дори да е с 20% по-скъпо отколкото "нов внос"

89

...

преди 5 години

Аз в момента си продавам колата, която е на 245000 РЕАЛНИ. Знам, защото съм я купуеал нова и съм си я карал и поддържал само аз и то в оторизирания сервиз. Колата вече е на 15г и ми е време за нова. Звънят разни се дивят, че била на много километри, щото видиш ли внесените били по на 130-150к километра. Купувайте и си ги чукайте в главите после. И моята е на толкова малко защото имам още една за града. Тази само с жената и детето през почивните дни.

88

bg

преди 5 години

Абее фОтОристичния, кой ти дава толкова пари като си толкова неграмотен...мале, мале...а менюто на колата на български ли е, че ако е на чужд език не знам как се оправящ :-)

87

по-добре ново

преди 5 години

До Голям тараторНай- малкото щото да возиш семейството си в нова кола е доста по-безопасно, отколкото в 8-10-15 годишна кола. Защото новите коли замърсяват въздуха, който дишат децата ти по-малко. И защото е удоволствие да караш нова кола и т.н.

86

Дане

преди 5 години

Продажбата на автомобил с превъртян километраж трабва да се наказва тежко от закона с глоба и затвор. промерно, ако някой загине поради тази причина....Това е все едно да се продава храна с изтекъл срок на годност.

85

Анонимен

преди 5 години

Преди да купиш стара кола,дай 100 лева в сервиза,да ти прегледат всичко и да ти кажат,какво е състоянието! И не води жена си с тебе!

84

Анонимен

преди 5 години

Ако колата е изпрана,чиста,подредена,всичко работи,няма течове,имаш пари за нея,трябва ти,за какъв *** са ти километрите? Куоувал съм такава кола и не съм си плюл в пазвата!

83

Анонимен

преди 5 години

Прочетете " Песен за паричката", ако не сте чели! Там е казано!

82

Анонимен

преди 5 години

А по кръчмите как си продават вмирисаните пържоли и евтиния бълвоч- ракия!? Що се хванахме точно за джамбазите?

81

34654567

преди 5 години

До ДртПрчНовата кола е супер, но както казваш - може да има дефект, а и не си застрахован от чупене. Все пак е нова и има гаранция, което намалява риска. Проблем при новите коли, дори и западняците го казват, е финансовата част и то не по самата кола, а по купищата застраховки, които трябва да платиш. Ако искаш хубав семеен автомобил - 50К лева, а каското на 50К лева си е 2500 лв...само каското. Скъпо е и това не може да се отрече.

80

Дидо

преди 5 години

Разби ме тая статия.. Не съм подозирал, че може да има такива измамници... Говорил съм с много от тях и никой не казал за такова връщане... Наистина не е истина... :D

79

Анонимен

преди 5 години

А на пазара как си продават зарзавата? Намериха тема,за да си чешеме езиците!

78

ДртПрч

преди 5 години

До ЛюбоДокато има балъци и Любовци, ще има и тарикати джамбази. Ти ако не тръгнеш да му купуваш баракудите, той как ще те излъже, а?

77

Анонимен

преди 5 години

Ами като отидеш в месарницата- и там боядисват месото за да го продадат,че и розови крушки слагат! И ядеш...! Така е и с колите! Лошо няма!