16

Анонимен

преди 5 години

Реално джамбазите не плащат на държавата 1 лев.А прехвърлят колите през 2 бона,зависи от цената на автомобила,но коли от 8 до 15 хиляди ги прехвърлят през 2 бона печалба.Ако продаде 3 коли тоя месец берекет верси.И нито лев данък,нито осигуровка,нито нищо

15

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се създаде закон които да задължава да се снимат ремотните дейности по колите и ако се установи превъртане на километража да се глобяват фирмите.

14

Видял и препатил

преди 5 години

Хаха, кола от Булгаристааня не съм купил, няма и да купя. Вчера гледах как Горублянето било пред фалит. Нека! Нека фалират всички. Един джамбаз да не остане дано.

13

Нерез

преди 5 години

Много ме забавляват наивниците, които си мислят, че при бай Тодор е нямало кражби и престъпления. Искрено се забавлявам как разпалени червенушковци ми обясняват как ако се върнело "старото време" и сме щели да се оправим :))) Гледайте, гледайте малко от старите български филми с Тодор Колев, с Велко Кънев, да разберете как се случваха нещата по времето на социлизма, забавно е!

12

Анонимен

преди 5 години

До Пичточно така, и така ни харесва, ние не можем да си представим а и не искаме да живеем по друг на1ин защото все в един момент сме или искаме да сме от другата страна, на тарикатите, само да не станем много в един момент...

11

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

То това е обществена 30 годишна тайна - всички я знаят.И всички нехаят .Да се питаш , за какво ние държава .Как за какво - овластените да крадът и лъжат като башибозук.

10

Анонимен

преди 5 години

Моята я купих на 148к, намерих бележката с прегледа от 3 месеца по-рано и колата е била на 253к.

9

Анонимен

преди 5 години

оставете другото ами вижте реакцията на търговците - нямат капка срам че лъжат хоарата...егати морала!

8

Burzum

преди 5 години

*** лъже ***....и цяло Ганьово в мизерия ...

7

sport

преди 5 години

Като ударят 20-30 търговеца на стари коли с по-крупни глоби, ще спрат да се тарикатят. Аз като си търсих кола, гледах да е от частно лице. Останах впечатлен, как навсякъде пише около 200К км, а те реално бяха на поне 400-450К, като за някои екземпляри можеше само да се предполага, защото сервизната история беше интересна /стигнала до 260К км, след това вероятно са я карали само на заден ход, та беше паднала до 140К/ и т.н. Просто си трябва обединен регистър.

6

Киро Кюмюря

преди 5 години

Че тая статия и аз мога да я напиша....

5

Пич

преди 5 години

Много ми харесват такива "статии", които отчитат неща случваи се в България от десетилетия. От време на време "журналистите" се събуждат от дълбока дрямка и откриват разни неща - как се строят частни вили с европари, как се купуват апартаменти на 1/4 от пазарната цена, как се превъртат километражите на колите, изобщо всички интересни особености на Територията. Кражабата е национален спорт в България. Няма, почти няма човек в България, който да не краде под някаква форма. Ние сме тъжна картинка.

4

Анонимен

преди 5 години

Това е престъпление. Който го прави става потенциален убиец.

3

Българин

преди 5 години

България,страната на неограничените измами и никога няма наказани!

2

Анонимен

преди 5 години

който гледа километрите е балък

1

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново под слънцето.