35

Анонимен

преди 5 години

Е как ще въведеш например V, вместо В, като на номера на колата пише В? И сега реват да им се върнат парите, аз даже бих ги глобил за това че занимават хората с простотията си и сега цяла комисия ще се създава и това ще се дъвче по медиите и от позитанските *** цяла година заради някакви малоум.ници!

34

Анонимен

преди 5 години

Какви винетки бе хора. Вижте само сайтовете на държавата, на министерства, на службите, пълна трагедия. Неактуализирани от пет години и изглеждат като правени от второкласник от помощно училище.

33

Гост

преди 5 години

Платформата за закупуване на винетки работи,като обикновен сайт за електронно пазаруване(Амазон,Али Баба,Букинг или самолетна компания).Няма как човек,който не излиза от родното си място,когато тръгне към големия град(който за него е като пътуване до Лондон)и никога не е пазарувал електронно,да си купи винетка по интернет без да сгреши.

32

луд

преди 5 години

В Германия 5% от литър гориво е винетна ТАКСА а тук АГЕНЦИЯ . Не се налапаха ЕИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.

31

Българин

преди 5 години

Анонимник !' О неразумен юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин ?''-Паисий Хилендарски .Като те е гнус да ползваш българска азбука не я ползвай и драскай на латинската !Явно нямаш какво да правиш и се заяждаш рано сутрин ?! Лек ти ден хейтърчо!

30

Анонимен

преди 5 години

Аз отидох в офис на А1 (мтел) и си платих, като там ми поискаха малкия талон, дадоха ми бележка и никакви грижи! Спомням си че по тв многократно предупредиха да се внимава когато се въвежда номера на колата и че пари няма да се връщат при грешно въвеждане и не разбирам защо има 150 молби на загу.беняци, които искат да им върнат парите?!

29

Анонимен

преди 5 години

Вие загубихте 30 години от жалкия си робски живот в това подобие на държава, та за една винетка ли сте?

28

SS

преди 5 години

От кога казвам аз че под натиска на глобализацията ще изчезне българската пистменост, а с нея и културата и ето сега първите признаци са а лице.Да сбъркаш СВ с SV това е големият Х за нас и нашата история.

27

Анонимен

преди 5 години

Програма писана от някой в 8-ми клас. Това е нивото на държавата цирк.

26

Анонимен

преди 5 години

Начина на мислене на държавния служител е да не е в услуга на клиента. А обратно да го *** и бърка умишлено.

25

Анонимен

преди 5 години

До20." Цяло поле марули и сред него едно теле и се чуди".

24

Българин

преди 5 години

До ДртПрч !!!Ти много правилно си го написал , но не си го вдянал ''и чужди граждани купуват '' !В '' И- то ''е разковничето т.е. предимно е за българи . В западна държава за такава бъркотия щеше да има лавина от дела срещу нея и огромни обезпечения!Е ние къде искаме да сме -на запад или на изток? !

23

Гост

преди 5 години

Като нямате знания не напъвайте да плащате електронно.Платете си на гише,не е срамно.На крива ракета ,космоса и пречи.

22

Анонимен

преди 5 години

Хубава работа, ама комунизогерберасточенгесарска.

21

Анонимен

преди 5 години

А като не трябва да се редактират данните, въведени при покупката, какъв е проблема да се анулира винетката с грешен номер, съответно да се възстановят парите, а после водача да си закупи нова? Всъщност истината е, че тези суми държавните служители ще ги получат после като премии, зато не искат да ги връщат. Това е стара практика н НАП, явно не само там... Ами как да е честен човек, като самата държава го краде?

20

Анонимен

преди 5 години

Тази система е някакъв много лош *копи-пейс*, само катж вземе човек да търси някоя държава и си даде сметка че са написани на кирилица, а са подредени по латиницата.....

19

Българин

преди 5 години

Аз се чудя . Защо след като терминалите за винетки са в БЪЛГАРИЯ, има само латински символи , а не български както е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по закон!?!? Откога си сменихме азбуката? !?!

18

Анонимен

преди 5 години

Нали имаи законов срок да отказване от услугата!? Много ме кефят и машините които не дават ресто, а учтиво ти казват да идеш в офиса на фирмата, като го прочетох щях да падна от смях.

17

ApoloN

преди 5 години

Смешници, оправете си системата

16

СЪД, СЪД, СЪД

преди 5 години

ДА СЪДИ ВСЕКИ ИЗЛЪГАН ОТ КРАДЛИВАТА ДЪРЖАВА, СЛЕД КАТО ГО ЗАДЪЛЖАВА С ТАКСА, НО НЕ И ПУКА КАК СЕ СЪБИРА. ЗНАЧИ ДОБРОСЪВЕСТЕН ПЛАТЕЦ НА ВИНЕТКА ПРИ ГРЕШКА ГО ПРЕЦАКВА СИСТЕМАТА БЕЗ ПРАВО НА КОРЕКЦИЯ, А НЕПЛАЩАЩИТЕ ЗА СМЕТКА НА ПЛАТИЛИТЕ БУДАЛИ... ЕГАТИ И СОЦИАЛНО ЗАГРИЖЕНАТА И ОТГОВОРНА ДЪРЖАВА!!!