150

Анонимен

преди 5 години

Те руснаците все превъзхождат американците откакто се помня, ама все руския съюз се разпада след това. То не беше СССР нерушимий, ОНД великий и сега рассия непабедимая. Уфф, тази приказка май сме я чували вече. Русия е една голяма С. Корея, но няма нищо велико в тази държава.

149

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен (197)Абсолютно си прав за Мексиканския залив, но не отричай NY. Спомням си, че през 2012 г. руска подводница от проекта 955 - "Борей" се появи на един километър от Манхатън и Статуята на Свободата и вся паника в цялокупния пиндостански пипъл.

148

Анонимен

преди 5 години

Първата подводница от клас "Борей", "Юрий Долгорукий", се присъединява към руския военноморски флот на 10 януари 2013, след дълги закъснения и изпитания. Активно е на служба от 2014г.

147

Истински руснак

преди 5 години

Всеки истински руснак - под водата.Единственото което рашките могат да предложат на света са оръжия.Да си седят в сибир и да си лапат подводниците и да оставят света на мира.

146

Анонимен

преди 5 години

Те американците с измислените си спътници не можеха да намерят един пътнически самолет , щели атомни подводници да намират. Не си добре с главата.

145

Анонимен

преди 5 години

тия американци пак са взели пари от Путин за да водят хибридна война с Хилърито и либерастката партия. Пак лъжат за тия подводници. Не е вярно че "Акулата" може да унищожи половината земно кълбо. Може само Северна и Южна Америка.

144

Анонимен

преди 5 години

Статията е буквен еквивалент на путиновите анимации.

143

до 184

преди 5 години

Много преди 2012 година "Борей" е бил вече във водата. Пак не си разбрал ама е нормално за козяците.

142

Анонимен

преди 5 години

А въздуха за газовите турбини от къде го вземат?

141

ognyanz

преди 5 години

За нас е най-добре военните им възможности (на Русия и САЩ) да са така съизмерими, че никой да няма интерес да нападне другия. Защото според поговорката: Когато атовете се ритат ...

140

Анонимен

преди 5 години

Това са различни случаи

139

Анонимен

преди 5 години

Не беше "Борей", а "Акула". И не пред NY, ами 1 месец в Мексиканския залив. Информацията беше от медиите, имаше запитване от сенатор, Пентагонът отрече.

138

Анонимен

преди 5 години

До Факт (192)Вчера в православна Русия беше Богоявление и Путин за пореден път далдиса в езеро с ледена вода със специално оборудван проруб.

137

Да

преди 5 години

До Калеко Алеко Що не вземеш да си пиеш млякото вместо да се чудиш как се обработва Титаниеви сплави.Твоят "Стелт" руснаците го засичат от 1947 година с най елементарен НЧ- ,ако не знаеш какво е Нискочестотен Радар ,вземи се образовай.Сложни системи са за изработка ,Радарните.Електрониката е ясно,че изоставаше.1954 година технологията беша дадена на САЩ от "зелените човечета" за тая технология.И като печаташ пари без покритие .Пет пари не дават в "РАша " затва дали ще караш немска каруца.

136

Анонимен

преди 5 години

американците се отнасят със всички останали народи като с индианци и това че са били далеко от европата ги е съхранило като държава ама вече не са дълекото на времето ако бяха по-близо хитлер отдавна щеше да забие знамето със свастикатана статуята ня свободатакато се им в предвит какви войници са имаха 500 000 армия във виетнам , кораби саморетоносачи - дребните жълтурковци ги наакаха - без коментарсега също се наакват защото разбраха че приказката с недосегаемосат свърши

135

Диагноза

преди 5 години

Ясно,вече говорим за "Особености на руския подводен спорт".

134

Факт

преди 5 години

След като Путин се снима как далдисва в басейн с ледена вода ,можем със сигурност да се съгласим,че Русия превъзхожда САЩ под вода! Не виждам Тръмп да се накисне в ледена вода.

133

noFreeman

преди 5 години

хахаха... то да е само под водата...

132

не може да бъде!

преди 5 години

"Давайте жить во всем друг другу потакая,теме более что жизнь короткая такая"... Руснаците си имат своите сериозни недостатъци,но тяхната позиция е разбираема-не искат да делят с американците богатствата си и затова се въоръжават с подобна военна техника за ответен удар.А държава ,която не споделя със САЩ богатствата си,при това по американските правила,не е демократична и свободна...Така поне считат американците...

131

Анонимен

преди 5 години

Вот если посмотреть на ситуацию в мире, мы увидим такую интересную вещь, США не в состояние защитить себя, а, что то говорить о союзниках , думаю и смысла нет.