78

Анонимен

преди 5 години

А най-правилно е да се каже че не БКП а народа с безплатният си труд изгради България подведен от обещанията за светлото бъдеще и победата над империализма.А накрая гадният империализъм поведе с един век разлика ! - и те така или защото така все тая.

77

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 83И сега има икономика, но един бизнесмен ще наеме възможно най-малко персонал. По живково време са се наемали хора с цел тези хора да не са без работа. Това е разликата.

76

Анонимен

преди 5 години

До дядо ставриЗащото мизерията която сътвори правителството на Ореховски само за една година не може да се оправи дори за 10 години! Може би на ГЕРБ и Бойко Борисов му трябват още 70 години за да оправи мизерията която Ореховски сътвори за няколко месеца управление?

75

Анонимен

преди 5 години

И на края на годината-изпит! Ако мине, тогава да се дават парите!

74

Българка

преди 5 години

До АнонименДАЛИ?

73

дядо ставри

преди 5 години

До Анонимен 79"БСП не управлява от 10 години. Защо е такава мизерия?"Защото мизерията която сътвори правителството на Ореховски само за една година не може да се оправи дори за 10 години!

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 68Орешарски го свалиха платените протестъри. Той почит не управлява.

71

до Анонимен

преди 5 години

Точно при Тодор Живков имаше за тях трудови войски и работеха 2 години на обекти с национално значение, строяха пътища, язовири. И получаваха професионална квалификация и после работеха, никой не искаше да го образова и да ги прави учени, а тези от тях които искаха да станат учени имаха предимсва при влизането във ВУЗ и много от тях се изучиха. Но при Тодор Живков имаше икономика и работа, а днес при демокрацията няма нищо, мизерия и за българи и за роми.

70

Анонимен

преди 5 години

На Linux Mint съм на Mozilla Firefox и когато пиша, ако думата е грешна ми я подчертава с червено. Ами думата "роми" е подчертана с червено, което значи, че я няма в българският език. Някак си сайта малко да се замисли.

69

Анонимен

преди 5 години

До анонименЗависи как е записан закона. Ако е записан хората с доход под определена сума могат да не плащат за детска градина не е дискриминация.

68

Анонимен

преди 5 години

БСП не управлява от 10 години. Защо е такава мизерия?

67

Енгелс

преди 5 години

Най-правилно е да се каже, че БКП изгради България, а БСП я разсипа. Няма нищо общо между двете партии!

66

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИстината е, че ги пускат с двойки именно заради този порочен принцип - "парите следват ученика " - училищата едва ли не са на загуба, когато пишат двойки.

65

анонимен

преди 5 години

Защо на ромите децата до 4 години ще ходят безплатно на детска градина а българите ще плащат Това не е ли дискриминация аааааааааааааааааааааааа

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72Училищата могат да ги избутат и до 12-ти клас.

63

Анонимен

преди 5 години

Спомням си, че преди години имаше закон да се спират датските при 10 неизвинени. Така, че това, което говорят БСП не е нищо ново.

62

Анонимен

преди 5 години

Това добре, но да не ги пускат да продължават в по-горен клас с двойки. Защото в момента училищата са задължени да ги бутат до 5-ти клас поне. Какъв е смисълът физически да присъстваш някъде, когато не можеш нито да пишеш, нито да четеш?

61

Българин

преди 5 години

Да Корнелия,те ,,управляващите претърпяха провал" с появилите се преди 10 години роми в България ли?.Преди това ги нямаше Столипиново,Факултето, Токайто,Надежда и всички си..гански гета нали? Провала Корни започна много,много отдавна.Защо създадохте Факултето в центъра на София,а ,,Филиповци" ???Проблема е общ ,независимо от партии и управляващи и трябва българите заедно да го решим

60

Анонимен

преди 5 години

От МОН и по специално ромската представителка там която организира протеста срещу Каракачанов да кажат-12 годишната ромка Румяна от Лом която през 2016 г.роди Сарасвати,миналата година на 14г.вече ражда второ дете Валентин,ходи ли на училище,майка и(която взима пари като приемна майка на внука си)взима ли детски надбавки за нея.Сега второто и дете Валентин отнова в приемно(явно ромско семейство).

59

Анонимен

преди 5 години

Точно Тодор Живков заложи основата на всички тези проблеми, като набута българи и роми да живеят и работят рамо до рамо. Възхитителен ход.