88

Анонимен

преди 5 години

Косово и Македония на Албания, България на Турция, това са плановете на великите сили. Не че нещо лично, или защото са някакви зли демони, просто са практични хора и нямат никакъв интерес от съществуването на държава България.

87

Анонимен

преди 5 години

Русия има интерес от държава България на Балканите. .Какъв точно и е интересът?

86

Бедно българче

преди 5 години

До 121Сърбе на върбе е стихотворение на един словенски поет - Марко Натлачен. Описани са страданията на словенци и хървати причинени им от сръбските зверове. Стихотворението призовава да бъдат обесени сърбите на върбови дървета.До 120Албанизацията на Македония е породена от политиката на коминтерна и масовото сърбизиране на Македония. Сръбските куучета им промиха мозъците на братята македонци, че не са българи и тия "умници" вярват, че са антични. Сърбия съсипа Македония, а не албанците.

85

Анонимен

преди 5 години

"Спомням си, че тогава Паси каза: Не, не може, има поети международни ангажименти, които ще се спазват."Всяка дума изречена от Паси е лъжа. Това е факт, а не твърдение.

84

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБългария днес съществува само благодарение на Русия. Русия два пъти освобождава и спасява България като държава. Разбира се, това не е само защото сме братски народи, Русия има интерес от държава България на Балканите. А Западът няма никакъв интерес от България, за тях е важна територията, българите не им трябват, за тях сме слуги и хора втора категория и правят всичко за да ни изчистят, друг е въпросът, че не го правят насила, ние просто им се оставяме на политката.

83

Анонимен

преди 5 години

На албанец вяра имам, на сърбин-не.

82

Анонимен

преди 5 години

Между сърби и албанци албанците са повече мъже. Държат на думата си. Сърбите са въртиопашки.

81

Анонимен

преди 5 години

Кво е това сърбе на върбе дето някакви все го пишат.Открай време границите на Балканите са несправедливо прокарани.Оттам следват всички конфликти в миналото и в наши дни.Сега голямата цел на американците на Балканите е подпомагането на ВеликоАлбанската експанзия.А не на Българската.Американците на Балканите винаги са подкрепяли мюсюлманите-турци,бошняци,албанци.Защото те изхождат че православните славяни на Балканите са близки с Русия.И гледат да ни редуцират в полза на мюсулманите

80

Бедно българче

преди 5 години

Албанците са много по-древен народ от сърболята. Албанците са населявали древна Илирия - земите на днешна Босна, Черна Гора, Косово, днешна серверна албания. Езикът им "шип" (от там идва шиптъри) е древен индо-европейски език. С тях териториални претенции не сме имали. Не знам защо ги демонизират постоянно. Виж сърбите най-много българска земя откраднаха - Ньой ни съсипа, западните покрайнини и до днес там е масов анти-български геноцид.

79

До109

преди 5 години

Да бе, кукери има по всички славянски народи. Дай по-сериозно. Не става дума за приказки и притчи. Всъщност знаеш ли какво означава думичката артефакт?

78

ВедаСловена

преди 5 години

До 99 ами какво да им видиш . на славяните малко грънци най примитивна керамика на ниво нег,ри от Габон че и по зле Габонците поне познават крачното грънчарското колело нещо не извесно за славяните .Разни нанизи маниста и едно бели чували наречени славянска риза . Почти не познават желязото ..рият дупки в земята за жилищаДобави някоя еднодръвка и Това е всичко

77

Змей Горянин

преди 5 години

До 99 Червеният конец и мартеницата са прабългарска традиция, кукерите и нестинарството водят началото си от Траките, за боядисването на яйца не знам откъде идва, ама това да твърдиш че приказката за тримата братя и златната ябълка е славянска е пълна глупост.

76

Анонимен

преди 5 години

Какво лошо има албанците да се съберат в една държава? Нали и ние това искаме. Защо това което мислим, че е добро за нас да не е добро и за другите?

75

Бедно българче

преди 5 години

Македония е българскаКосово е албанскоВойводина е унгарска.Сърбите - с ножа по главата. Най-много мръсотии те са ни правили. 1885 година, нападат ни в гръб след Съединението. Пред нас лицемерничат - "православни братя, ала - бала".Неслучайно всички ги мразят - и хървати, и унгарци и албанци.Сърбе на върбе!

74

Пак ли тоз Запад

преди 5 години

Какво православие, какви схизми те гонят, др. Марков! Почти никой на запад вече не брои религията като ключов фактор. Западът е загрижен за развитието си, не кой вярва в светата троица и кой в светия дух! Второ - нашите проблеми се коренят в корупцията, духовния упадък и готованщината ни. Тези недъзи са си наше лично творение. Стига сме търсили вината все в гнилия Запад (и чат пат, вметнато под оглушка, в братска Русия), ами да се вгледаме първо в себе си!

73

До 99

преди 5 години

Защото явно не си стъпвал в български музей. На какъв език говориш, на какъв пишеш? Народни носии по музеите не си ли виждал? Кукерски маски не си ли виждал? В народните приказки не си ли чел за самодиви, тримата братя и златната ябълка, вампири? На Великден не боядисваш ли яйца - също стара славянска традиция. Тези неща не падат от небето! Няма откъде да се вземат сами! В моето село до днес при погребение си извършват славянските езически обичаи с червен конец.

72

Анонимен

преди 5 години

Съединението на Косово и Албания ок въпроса е ЗАЩО да го спираме особено като Сащ го подкрепа ? При такова нещо Македония буквално пада МИРНО в наши ръце а и е справедливо Косово си е Албанско от край време там кьорав сърбин няма до 14 век хич не ми пука за сърбите и руските интереси нека те да си реват от яд

71

Анонимен

преди 5 години

След Косово ред е и на Войводина да обяви независимост.

70

Анонимен

преди 5 години

България не стана 16 република само за да има СССР още един глас в ООН.

69

Бедно българче

преди 5 години

Важното е сърболята да страдат. Колко пъти ни забиваха нож в гърба. Сърбе на върбе!