209

Анонимен

преди 5 години

Maduro, ako kosmosat ti e 1500 dollara - pribiraj se v BG, momche....

208

Maduro

преди 5 години

До Forever В САЩ ако нямаш застраховка за зъбите една пломба може да ти струва над $200 зависи при кого отидеш и в кой щат си , за коронка вече отиваме в космоса около $1600 та един билет отиване и връщане до България пак зависи в кой щат си да кажем около $900 от Източното крайбрежие после ми кажи,че не е цифромания :) Застраховка за зъби пак много варира в сумата но моята и на жена ми общо беше $600 за година и покрива само кариеси ....

207

до 214

преди 5 години

214, не ми беше хрумвало!:)))))))) Възможно е! Щастливо Рождество Христово!

206

Чичо Митко

преди 5 години

До Анонимен 216От роднина знам че ако си на социални в Англия не плащаш нищо. Ако работиш плащаш 20 паунда за колкото и да е пълнежи и прочие. Той си слага бяли пломби за около 28-38 паунда на парче (нищо за Англия дори и да не работиш). За 28 паунда е смешно да ходиш до БГ при нашенските тарикати които не ти дават никаква гаранция а те гледат като касичка на крачета. Братчеда пати от БГ "професионалист" и плати близо 500 паунда за ремонт в Англия. Вече 6 години не са му мръднали зъбите.

205

doi

преди 5 години

уж преуспели,а пък се връщат.И винаги с претенции и напомпано самочувствие.Че чак ни поучават.Не разбрахте ли,че тука е ориент и никакви евро ценности не хващат следа.Бегайте си обратно,не ми променяйте тука всичко,харесва си ми и така.

204

Анонимен

преди 5 години

Това за правенето на зъбите в България е голяма заблуда. Е, някой беден от щатите може и да го прави, но в Западна Европа зъболечението е по-евтино. В Англия, не социална държава на 6 месеца ходя на контролен преглед, плащам 20 паунда. Включва и чистенето на камъка и пилене. Ако има пълнене плащам общо 50 паунда, ако ще и да са 10 кариеса. Изграждане 120 паунда колкото зъби трябват, всичко включва и услугите от по-долния банд. Ако ти се появи нещо до 1 месец е безплатно.

203

я пак

преди 5 години

До предатели"...защо пишете за предатели?.."..................................................................Когато държавата те предава ежечасно, ежеминутно, патриотизмът е смешен и нелеп.

202

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 212"Уверявам всички, че бГ дипломите се признават бе условие"Това не е съвсем така, вече има изпит за да се види автентичността на дипломата! Не е никакъв проблем за този който е учил и взел изпитите без русхвет!

201

Анонимен

преди 5 години

Не всички българи в чужбина са преуспели но всички са успели! А в БГ са огладнели, назлобели, завидели и позатъпрли (повечето но не всички)!

200

Анонимен

преди 5 години

Съпругата ми беше тормозена защото си изпълняваше стриктно задълженията в чувствителна държавна агенция. Родната червена мафия системно не плащаше моят труд. Всичко беше нерви и стрес, простотия и мърсотия, чалга и бруталност. Е, сега си построихме собствен дом, децата ни са щастливи и спокойни, ние сме спокойни. Няма стрес, няма неуредици. Да, вишисти сме и двамата, знаем по няколко езика. Уверявам всички, че бГ дипломите се признават бе условие. Няма да се върнем! Младите да мислят по въпроса!

199

Val

преди 5 години

Пропагандната машина на Бг политическите Мафии пак заработи,защото на тези робовладелци няма кой да им работи.Как мислите,бихме ли се върнали,за мизерните ви заплати?

198

Forever

преди 5 години

До смях,При положение че си идват периодично,защо да не си оправят зъбите на по-ниска цена,в чужбина тази услуга е доста скъпа.

197

Смях

преди 5 години

Зависи кое носи щастие и какво се смята за успех. Ама щом си идват в България за почивка, за заглаждане на косъма и оправяне на зъбите, нещо не са много добре.

196

Forever

преди 5 години

Весели празници на всички българи,където и да сте,и нека носим повече мир,любов и обич в сърцата си!

195

Анонимен

преди 5 години

Почти не останаха роднини и приятели в Бг. Това е правилното подзаглавие.Няма значение българите зад граница дали са щастливи или не. ВАЖНОТО Е, ЧЕ НЕ СЕ ВРЪЩАТ. И няма да се върнат.

194

MEN

преди 5 години

DALI V 4UZBINA,ILU V SOBSTVENATA SI RODINA-VINAGI SHTE IMA USPELI I NEUSPELI HORA.

193

Мияч на чинии

преди 5 години

Привет на всички българи по Света !Да са живи и здрави !Весели и приятни Празници !

192

ОФ

преди 5 години

Народите населяващи Западна Европа са докарани до състояние на методологическа нищета и се ограничават в елементарна, животинска консумация. Основната толерантност на западната цивилизация е толерантността на потреблението.

191

До 201

преди 5 години

Кде с тиа 5 евро хилки бе ? Ти да не си дилър на дрога ?

190

САЩ

преди 5 години

Откъде идва това число за САЩ? Аз живея тук и официалната статистика за родени в България е 70000. А това, че Чикаго бил втория по големина град е най-големия мит разпространен в бг.