40

Анонимен

преди 5 години

Ако не живея в България, София и може и да си помисля, че статията е вярна.Все едно някаква латиноамериканска сапунка, какъв стремеж към наука, към просвета, към знания. Как всички искат да се учат, да имат водомери, да си дупчат билет в рейса, да си плащат данъците, да работят, да говорят правилно български език, да са част от общността... да не наричат българите с обидното "дас"...Раздайте им там безплатно апартаменти, коли, климатици, пачки пари, земя, блок 22.

39

Анонимен

преди 5 години

Основния електорат на властта трябва да се обгрижва,иначе сбогом власт завинаги.

38

Анонимен

преди 5 години

Учат ги на български език, за да може когато те спре в някоя тъмна уличка и ти каже ,,Дай парите,, да можеш да го разбереш.

37

jj

преди 5 години

Да ги разпределят по запустелите села

36

бг

преди 5 години

Унищоженето на белия човек по света е в ход и България не е изключение. Така е решено от няколко човека които се опитват да управляват света начело с фамилиите на Ротшилд и Рокфелер. Повечето западни политици и медии служат на тях.

35

K6

преди 5 години

Предложение Квартала да се разруши изчисти терена и построи нов комплекс небостъргачи затворен тип , захранвано от собствен енергиен източник ,сградите да са от затворен тип с вътрешна въздушна циркулация, сградите да са също шумоизолиращи влизането в комплекса само с face recognition ,в основите огромни зали за банкети с автоматични почистващи роботи , собствена клиника, затворено собствено училище,

34

До 29

преди 5 години

А да си чул нещо за преселници от Индия?А да забелязваш прилики?Това,че са номади и не се задържат на едно място,а обикалят света както и с каквото могат и се заселват там,където са им свършили силите и храната,не ги прави местни жители.Начина им на живот няма нищо общо с нашия и всички усилия за промяна са обречени на неуспех.

33

БЧК

преди 5 години

Как за толкова години не прочетох една статия,в която да пише, колко "добре" са всички онези, които сутрин стават за работа... цял ден блъскат и вечер се прибират отрудени, за да може с техните данъци да се поддържа един цял етнос. Етнос, който по всички закони на природата би следвало да бъде наречен : ***. Но това е България, все се спасява, който и както може.

32

Анонимен

преди 5 години

Преди хиледи години Римлените, с техния си дьльг труден крьстеносен поход тръгнали далеч от Индия без оръжие и хляб са първите обитатели на така наречената аспарухова земя! Тьй че, на историците много им здраве.

31

не може да бъде!

преди 5 години

Винаги съм се питал,кой познава най-добре битието на ромите/циг......де!/,кой може да ни обясни какво е положението и да ни каже какво да се прави!Вече имам отговора- Дойче Веле!...за Дойче Веле имам и едни други думички,но няма да ги напиша,защото със сигурност ще ме изтрият!

30

Анонимен

преди 5 години

Хранете ги,обгрижвайте ги,давайте им пари за да ходят на училище,разрешавайте им да си строят бараките където им хрумне,да димят с комините си и да ни тровят ежедневно,да ни обират и убиват,и после очаквайте от тях да станат отговорни и образовани хора,с трудови навици,спазващи правилата и законите.Е,няма да стане.

29

Анонимен

преди 5 години

Някой не одобрява, че не вярваме на братята, че са работливи и честни защо така, бе народе.

28

Анонимен

преди 5 години

до42! Дойде вече струва няколко милиарда евро, тьй че внимавай какво пишеш тьпчокочинак!

27

Анонимен

преди 5 години

А да не би за българите бъдещето да е възможно тук?Тези,които работят,а им плащат като за бог да прости.Тези,които изкарват пари и за невъзможните "българи",тези,които са останали от любов към страната си,са най-големите потърпевши от системата,която ги убива,защото,ако онези са мързеливи и смятат,че всички са им задължени,а те имат само права,то тези,кото работят и за онези,трябва най-после да потърсят своите права,за да имат бъдеще тук.

26

Анонимен

преди 5 години

По 4лв.на ден да ходят на у-ще!Браво,бе!А ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА ЗАЩО НЕ ДАВАТЕ,А?

25

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера какво правят ромовете в България!Мута Меркел ги чака с меченца, готови жилища с водомер и електромери които плаща държавата Германия, детски по 450 евро на ***, социал 800 евро на ром, не живот а истински ромски рай.Да заминават веднага, бедният българин колкото и да работи не може да им даде тези благини които им се полагат.

24

Анонимен

преди 5 години

***, при Аспарух въобще не е имало си ганье тъдява, бе маук !.Това пък кой ти го каза? В някоя стихосбирка ли го прочете?

23

Анонимен

преди 5 години

Не са дошли с османците, а са си били тук преди тяхното нашествие. Били са тук доста преди това. И не само тук ами и по Европа. Четете и ще разберете, че по време на инквизицията са били гонени не само основно евреи, но и ***. Това е доста преди османците.

22

Бирено мече

преди 5 години

Като прочета "Дойче веле" и на момента ми се драйфа.

21

Анонимен

преди 5 години

разказва пред "Дойче веле"Тука спрях да чета, рефлекс. Минавам на следващата статия.