235

Демократката

преди 5 години

До КомунягаНедей да виниш Тиквата,той не си пада по жени.

234

Анонимен

преди 5 години

Бойко я изнасили създавайки неработещи институции. Напълни всички институции с некадърници, които не могат да съберат две и две.Бойко остави неговите фирми да взимат огромен процент върху строежа на пътища. В Своге да ` оправят` пътя са взели 23 милиона за няколко км и са си оставили ръцете. А какъв % е взел самият Борисов?

233

позитано 20

преди 5 години

А каква хубава възможност имаше Корделка да вземе властта , ама лошите хванаха убиеца на третия ден.Ту , да му се не види.Пак прецакани.

232

Анонимен

преди 5 години

Не може да се отрече че е симпатичен и мъж с чар.Малко жени биха му устояли.

231

Факт!

преди 5 години

Хак им е на немчугите че тия живеят там.Всичките да ги взимат когато избиваха по безобразен начин с газ бели французи белгиици и англичани по окопите на Марна Сома и Вердюн не реваха нали.Ци.ан.те са тяхното немско бъдеще.

230

Я па ти...

преди 5 години

До до Зозо 244 Що не се застреляш бе, изперкало от злоба ***?

229

Анонимен

преди 5 години

ПО ТОВА, което беше съобщено в пресата:Бившият съпруг предава на съпругата си след развода да ръководи телевизионният му канал. Купува на нея и детето апартамент.За какво му трябва да прави всичко това ако се кани да я убива?

228

Анонимен

преди 5 години

Проблема за недоверието в нашите правоохранителни и съдебни органи е Корупцията!!!Защо говорител на следствието и прокуратурата открито не представят фактите и уликите за повдигнатото против Северин обвинение пред общественоста на това резонансно престъпление по някоя от националните медии?Така ще се пресекът всички съмнения сред хората.И не ми излизайте с номера "тайна на следствието", при такива тежки и брутални престъпления общественоста има право на откритост от страна на институциите!

227

Сата НАТО

преди 5 години

На мене ми е интересно тези прекрасна жена и интелигентен човек защо са се развели? Кой от двамата е бил червивата ябълка?

226

Белото им показа

преди 5 години

Някъв от махалата каза, че са шмъркали на рожденния ден. За тоя дето пита как пиян мъж ще го вдигне за един час.

225

Анонимен

преди 5 години

Бившият съпруг на жертвата ,вероятно не е искал настоящият приятел и негов бизнес-опонент,да стане втори баща на детето му.В предбрачен договор,той е лишил майката и бивщата си съпруга от всякакви имуществени претенции и вероятно,не е искал тя и бъдещия й съпруг,да имат достъп до негово имущество чрез дъщеря им.Този човек трябва да се разследва,а не да му се разрешава,да участва в следствието.

224

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 5 години

Може би съпруга бившия е поръчал на патладжана да го направи, но има следи и от друг втори силен биячДа питат местния лидер на БСП .

223

Анонимен

преди 5 години

Възможно е,бащата да иска да си"присвои"изцяло дъщерята им и да лиши майката от възможноста,да харчи неговите пари от издръжката и всякакво друго негово имущество.Известно е,че той старателно е изготвил предбрачен договор,чрез който лишава бившата си съпруга от всякакви имуществени претенции към него.Личността на бившия съпруг на жертвата е ярък представител на беззаконие,заобикаляне на закона и на човек без задръжки,който смята че може да има всичко...Има белези за поръчково убийство

222

Анонимен

преди 5 години

Бившият съпруг на жертвата също трябва да бъде разследван,защото това престъпление има белезите на поръчково.Защо полицията изгони двамата журналисти от "Бивол",от мястото на престъплението,а разреши на бившия съпруг на убитата и неговия адвокат,да участвата директно в разследването?

221

Факт!

преди 5 години

Ариика в германия може да е само полякиня я рускиня а те па са обявени от Хитлер за славянки а славяните е трябвало да бъдат из.репани!Това доказва цялата идиотия на национал-социализма и генетичната мозъчна сбърканост на немците!

220

Анонимен

преди 5 години

Кай мъж `пиян на кирка` ще осъществи полов акт в продължение на 1 час??Кой `пиян на кирка`, след като е убил и изнасилил ще мине безпрепятствено 5 гранични пункта и особено на Дунав мост никой от граничната полиция няма да го види, че е пиян на волана?Полициоооооооох!

219

изперкел

преди 5 години

тоя не можа ли да си намери някоя дашна арийка в германия, за такъв атлетичен мургавелец, там опашка щеше да има!

218

Анонимен

преди 5 години

Кой предствалява нашата,родна полиция,бившият съпруг на жертвата и неговият псевдоадвокат ли?Да сме наясно.

217

Зозо

преди 5 години

Всички *** в защита на мръсникът. Е това сте ***!

216

Анонимен

преди 5 години

Ей много следователи, много нещо и всеки "вади" различна опорка. Много храна за Позитано и *** му