57

М, да ...

преди 6 години

...след като фалират болници, театри, няма пари за пенсии, за медицинските сестри,...---------------Къде потъват акцизите от цигарите и алкохола, м? Най-вероятно за здравеопазване, аха, верваме ви ! -:))

56

Анонимен

преди 6 години

Марешки с пълна сила иска да заеме мястото на Сидеров. Руска ***. Само не ми е ясно как са решили спора с Валентин Златев за горивото.

55

Анонимен

преди 6 години

Това, че имаме НАТО за съюзник не означава абсолютно нищо ако утре НАТО се разпадне какво правим ? НАТО не трябва да е извининеие да си крадеме от армията.

54

Браво.

преди 6 години

А, така: не искаме нови самолети, а да плащаме до живот за стари руски бараки, хем по-скъпо, хем заробени завинаги, хем нелоялен член на НАТО......

53

Анонимен

преди 6 години

А като погледнете внимателно - какво защитавате, г-н Веселинов? Закритите болници? Кретащите полузатворени такива (извън София и Варна ), може би липсата на сигурност и ежедневни битови престъпления от "електората"? Или може би живеещите на ръба миньори и самозабравилите се вече собственици на мините? Кое е подредено, г-н Веселинов? Може би новите самолети ще донесат повече здраве и поминък за мнозина?

52

А ПЕНСИИТЕ 300 ЛВ. ?

преди 6 години

ПРИБАЛТИЙСКИТЕ СТРАНИ НЯМАТ АВИАЦИЯ. И ВСЕ ОЩЕ СЪЩЕУСТВУВАТ. Меракът на патриотарите и да откраднат стотина милиона

51

А

преди 6 години

СТИГА С ТОВА НАТО,ИСКАЛИ,НИКОЙ НЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА НАТО ОСВЕН ПАСИ,ПОЛИТИЦИТЕ КАТО ИСКАТ В НАТО ДА СЕ БРЪКНАТ И ДА ИЗВАДЯТ СВОИ ПАРИ ЗА КАЛПАВА ВОЕННА ТЕХНИКА,МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА,КОЙ ЩЕ МЕ ПАЗИ ОТ БЕДНОТИЯТА,НЕ САМО САМОЛЕТИ,А НИКАКВИ РАЗХОДИ ПО СВЕТА ЗА ВОЕННИ НЕЩА,ТЕ КОМШИИТЕ ТАКА ВЪОРЪЖЕНИ,ЧЕ НИЕ 100 ГОДИНИ НЕ МОЖЕМ ДА ГИ СТИГНЕМ И БЕЗ ТОВА СМЕ ПОД КОЛОНИАЛНО РОБСТВО.4МЛД ЗА СОЦИААЛНИ ПОМОЩИ ИЛИ МЛКИ ПЕНСИИ.ОСТАВКА ЗА КАРАКАЧАНОВ.

50

Krom

преди 6 години

Да добавя, че всеки който призовава за "излизане от НАТО" и напява, че сме обградени с добронамерени и благи съседи е предател. Дали падналите в Балканската и Междусъюзническата война, чийто коси белеят още из полетата на Майка България ще повярват на Марешки? Мисля, че смърди отдалеч на про Руско лобиране. Марешки си е просто поредното Кремълско ме-кере.

49

до 38

преди 6 години

Личните ти драми не интересуват никой ако искаш стой без кола, като си некадърен има хора които могат да си купят мерцедес и какво от това ? С мислeне на кръчмар отивай в кръчмата и там си обяснавай житейските проблеми.

48

До Работещ

преди 6 години

Бъди здрав и работи, но не предизвиквай съдбата с несъобразени писания. Един ден сам ще разбереш, че не си бил прав.

47

Самолети не са нужни

преди 6 години

Самолети въобще не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България при тази огромна бедност няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия. Ние сме в НАТО и в ЕС и това трябва да се използва оптимално.

46

!

преди 6 години

Като част от НАТО сме поели ангажимент да заделяме по 2% от БВП за отбрана. Това е цената на общата отбрана. Няма как да искаме да получаваме, без да даваме. Иначе се превръщаме в ненужно бреме за останалите съюзници

45

ист

преди 6 години

Милиярди за модерни луксозни оръжия - беден и болен народ- справка - Северна Корея и Русия.

44

Krom

преди 6 години

Тоя проскубан гешефтар на медикаменти сега очевидно се опитва да стане онзи прословут "прът в колелата" на управлението, за да изкара влияние и пари. След като до момента единственото което стори бе, да вкара в Парламента някоя и друга любовница с "интерес към туризма", явно разбра, че в следващия Парламент ще е просто лош спомен. И започна да търси нов покровител. Абсолютен г-3.

43

Анонимен

преди 6 години

Трябват ни самолети, ей така да си ги имаме, а и забравих, президента да си упражнява хобито.

42

абе Киро

преди 6 години

като си в колективна система, как искаш колектива да плаща а ти на готово щото си миролюбив. Ми те и другите са миролюбиви и кой ще пази, аскера на Ердо и янките на Бай Дончо...е да ама и те на са абда.ли

41

Burzum

преди 6 години

Путин му каза ,че армия не ни трябва щот не иска да си съсипва държавата с нас и затова ...в България има само проруски и проамерикански партии и партиики....проевропейски и пробългарски липсват...

40

Krom

преди 6 години

Марешки е абсолютен трибуквеник. Как бе, прозрението за излизане от НАТО го осени след като отиде на Червения площад да гледа руския военен парад? Този също е долен предател. Всеки който лобира да се разголо -ъзим е такъв. Очевидно се почувства ненужен като патерица на управляващите и "стана" опозиция. Ако се краде, това може да стане не само от военния бюджет но и от този за пенсии. И ако е толкова "загрижен" за селата - това може и жандармерията и военната полиция да го прави.

39

Анонимен

преди 6 години

Задължение на управляващите е да подържат боеспособността на армията и да я комплектоват с модерна техника, ако не могат шaпките, бохчите и на село да садят пипер.

38

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Откъде пари и не е наш проблем да се управялва държава не е лесно намерете пари ваш си е проблема.Да, всички разбрахме, че сте свикнали само да лапате и лаете! И аз искам свръхзвуков личен самолет, но като не мога да си го позволя си карам Астра-та!