37

Анонимен

преди 6 години

Турци ДА , поне не са Християнизирани като вас тоест прочетете си в Уикипедия за Покръстването 866 г. което е напълно 100% успешен Възродителене Процес през 8 век за Българския народ

36

No comment

преди 6 години

Ориенталски драми

35

Анонимен

преди 6 години

кви турзи кви 5 лв.1 изречение на развален турски и пет на развален български..БИЛИ турци минали те по край тях....

34

*

преди 6 години

Насила хубост не става, насилието не е хубаво нещо

33

Анонимен

преди 6 години

ДПС и ДОСТ са незаконни антиконституционни партии, първите кемалисти, вторите-ислямисти...............и двете са еднакво вредни за България.Нямам нищо против работливите и чесни турци в България!!!Цацаратурата къде спи??Защо не ги забрани?

32

Тт

преди 6 години

Да се хващат за гърлата и цирка да приключи веднъж за винаги.

31

Анонимен

преди 6 години

ДПС и ДОСТ са двете пипала на турската мафия в България!!!Добър ден, селяни прости!!!

30

Анонимен

преди 6 години

Тези "турци" в България и турците в Турция не ги искат.Защото много добре знаят какви са.А станеш ли предател веднъж,оставаш такъв за цял живот,оставаш и петно върху рода си.Тези са дървета без корен и винаги вятъра ще ги брули.Предците им каквото са направили преди векове поколенията ще берат греховете им.

29

етнически турчин

преди 6 години

До Горд БългаринТИ ЩОМ СИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ БЪЛГАРИН ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАШ СРЕЩУ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ КОИТО НЕ ОБСЛУЖВАТ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО А СА ПИОНКИ НА РАЗЛИЧНИ ЧУЖДИ ЕВРОПЕЙСКИ ИНТЕРЕСИ.ТИ БЪЛГАРИНО КРАДЕШ КАТО ЗА СВЕТОВНО ПРОДАВАШ ДОСТОЙНСТВОТО СИ,САМО САМО ТИ ДА СИ ДОБРЕ.СРАМ И ПОЗОР СТЕ

28

Анонимен

преди 6 години

Като не им харесва България, какъв го крепят тук тези самоопределили се за турци, но с български паспорти? Хайде, шалварковци, грабвайте си ханъмите и при Ердоган, какво правите тук? Аз не харесвам турската култура, език и начин на живот, не ходя в Турция и не ме интересува! Тук направили две партии, пълни с излъгани и немислещи, които са объркани и изолирани от всички. Водачите им крадат и богатеят, бедняците им гласуват за тях. Вижте Рибнови, 17 век, изолация и неграмотност. Бългсрия, 21 век!

27

Корнелия

преди 6 години

Правителството и ние гражданите не правим достатъчно да приобщим тези хора към почита на Батак,културата,светското образование и Европейските ценности, защото ДПС ги тормози и страхува от 29г....ДПС са във властта от 29г.,а ние само гледаме...

26

Глупостта на Правешк

преди 6 години

Всъщност идеята на насилствената смяна на имената никога не е била да направи от турците българи, а да вклини чувство на омраза между българи и турци в България, защото те си живееха мирно и кротко.Нима някой мисли, че като смениш насила името на някой ще го приобщиш?Ефектът беше точно обратен, турците станаха много твърди турски националисти и вече дори и някой да искаше да се побългари се отврати тотално и започна да обича Турция още повече. Турците се капсуловаха. И така е и до днес.

25

Само питам

преди 6 години

Тези защо не се поклониха на годишнината от Баташкото клане? Защо ДПС или ДОСТ не осъдиха кланета в Одринска Тракия, защо не се извиниха за Староагорското клане? Нека прочетат какво са сторили предците им, трудно можете да си представите по-големи извращения.

24

Пич

преди 6 години

Не знам какво правят турци в България,вероятно същото което правят българи в Чикаго,Англия, Испания, Италия и т. н.

23

Анонимен

преди 6 години

Ето тези са пример че исляма промива мозъци от векове за векове.Затова това зло трябва да се изкорени.

22

Анонимен

преди 6 години

Атентата в гара Буново беше дело на агенти на ДС.Така, че явно ДС е подготвяло почвата.

21

Глупостта на Правешк

преди 6 години

Всъщност след като започна изселването на турците от НРБ, Турция се видя в чудо, защото не очакваше такъв наплив на хора бягащи от "рая".Хората продаваха всичко, което имаха на безценица и бягаха с каквото имат, там дрехи, юргани, одеала.За съвсем кратко време, някъде към 1 месец около 300000-500000 турци избягаха от НРБ. Турция просто видя, че няма готовност за такова преселение и затвори границите. Все пак половината турци напуснаха НРБ. Реколтата без турските земеделци остана по полето.

20

Анонимен

преди 6 години

Между другото някой спомена терористичния акт на гара Буново. Този и другите актове на борците срещу възродителния процес бяха извършени преди той да започне.

19

Анонимен

преди 6 години

И сега кпй е в случая башибозука?

18

наблюдател

преди 6 години

Който е турчин -мястото му е Турция! Тук е България! Всички сме българи!