49

Анонимен

преди 6 години

Кво искат тея гърци бе ? Нещо немоа разбера , ако искат да им измислят ново име направо ? СТАРА БЪЛГАРИЯ . Калпавотв ви гърции...Това са български земи охльовиии, както и беломорето.

48

Анонимен

преди 6 години

Да направят име-менте, ще им отива на манталитета. Както Адибас. Например-Макелония.

47

Анонимен

преди 6 години

Старите хора, участвали във войните казваха - Гърция е от Солун надолу! Генерал Колев не е свършил каквото трябва, приказките са излишни!

46

анонимен

преди 6 години

Какво става нали Борисов затова направи тази среща толкова шум толкова хвалби всичко е решено. Аз разбрах от всички тия хвалби,че до края на българското председателство всички те ще станат членове на НАТО и ЕС и ще спасят балканите от руското влияние.

45

Анонимен

преди 6 години

Македонизма го има в Устава на ВМРО, далеч преди да има Коминтерн! Нашите комунисти и земеделци имало пък да си връщат на палачите си от ВМРО!

44

Анонимен

преди 6 години

Османската империя не е имала за цел създаването на едно национално държава за разлика от мераците на сърбетата в македония

43

Анонимен

преди 6 години

В Македония няма ли българско малцинство признато, сега как ще се казват илинденско македонски българи и подобни нали с макетата сме един народ ? Къде е оня дебелия Какракочев и Жамбаза да се изкажат защо гърците да не ни прекръстят и нас на илинденски румънци или нещо, а ? Aре стига с тез византийски номера.

42

Анонимен

преди 6 години

Да не са искали, защото не са имали достатъчно по но турци да заделят огромната си империя. Османската империя се разширява твърде бързо и турския етнос не успява да се насели в новите територии. Даже сега в Анадола автентичните турци не са преобладаващия ген

41

Анонимен

преди 6 години

Значи османците не са искали да ви потурчат, щом е толкова лесно и за 5 години става!

40

Анонимен

преди 6 години

"Югозападна България"!

39

Анонимен

преди 6 години

Исках да кажа македонски югославяни бюрмчета

38

Анонимен

преди 6 години

Между другото нашия Възродителен процес не беше завършен защото варшавския договор се разпадна и ни накараха да си нарежем ракетите СС23, както и да си предадем ядреното оръжие на Русия. Обаче за съжаление на сръбския възродителен процес никой не му попречи и очевадно е успял да превърне македонските българи в македонски Югославия и бюрмчета

37

Анонимен

преди 6 години

Защо днес големите държави се държат като Коминтерн, а Буйко като Гочо Тарабата?

36

Анонимен

преди 6 години

Защо гърците решават как да се казва Македония и въобще защо си сменят името пълна глупост, къде са сега ООН и НАТО да наложат санкции на гърците или пак мълчат като засрани, а Заев е един предател към македонския народ.

35

Анонимен

преди 6 години

Ако бяха истински българи, Коминтерна нямаше да успее да им промени мозъците! И вие опитахте възродителен процес, но не става!

34

Българин

преди 6 години

В Турция имало потомци на хора от Кърджали, ами те са потомци на завоевателите селджуци дето са ни поробвали 5 века, ама пак сме оцеляли и сме Европа, а Ердоган не е желан там. А по времето на Симеон тези територии чии са били и там не са ли живели българи. България е от Черно море до Драч и от Онгъла до Бяло море и рано или късно пак ще бъде.

33

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам макетата да си кръстят държавата просто Югославия. И без това тях ги тресе една сърбоманска носталгия по Югославия, а и освен това държавата им не е хомогенна, защото се състои от два субекта - албанска и сърбоманска част. Затова мисля, че с името Югославия най-после ще мирясат като музей на комунистическия интернационал.

32

Коце кмета

преди 6 години

За най-точно и вярно да я кръстят "Българска Македония"!

31

Анонимен

преди 6 години

Сите бугаре сте ***.

30

имайте едно на ум!

преди 6 години

Няма български град в който да няма бежански македонски и тракийски квартал, в който са приютени бежанците след първата световна война.Защо не са избягали в Гърция или Сърбия ? Защото са българи и са бягали именно от гърци и сърби. Македония е изобретение на руснаците по принципа "разделяй и владей" ,за да няма значима българска държава по пътя им към проливите.Тази политика продължава и сега .Вече 2,5 милиона имоти са закупени от руснаци с помощта на тяхното правителство.