71

Анонимен

преди 6 години

Другите народи около тях с изключение на българите и античните ги наричат ГЕНОЦИДЕН НАРОД!Те нека се самозаблуждават че са мъченици.

70

Анонимен

преди 6 години

Всички съседни страни са крали БГ-земя, не само сърбите!!Сърбите-най-малко са откраднали, между другото!!Най-много-Гърция, след това Турция, дори Румъния е откраднала БГ-земя.Защо е тая омраза само към сърбите???Айде кажете.............промити мозъци, дето не знаете историята!!!

69

Анонимен

преди 6 години

София,Пловдив,Варна,Бургас,Русе,Стара Загора, или най-големите ни градове ,сърбите нямат градове като Пловдив,Варна,Бургас,Ниш е третия и не може да се сравни с ВАРНА,Крагуевац с Бургас,е Нови Сад може с Русе!Много по-хубава и интересна страна сме затова ще имаме над 12500000 посетители от чужбина а Сърбия най-много два милиона и то половината сърби от околните държави!

68

Анонимен

преди 6 години

и да не бяхме дали въздушното си пространство САЩ щяха да минат през Хърватска или Албания. Милошевич бе дикттатор - извърши геноциид в Хърватска и Босна, тръгна на нож в Косово, отказа да признае независимостта на Вардарска Македония, дърпаше народа си назад.А относно борбардирането - бомби падаха над София, но българи нас Сърбия бомби не са хвърляли. Ето я фалшификацията.

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 67Абе чети по хубаво бе

66

Анонимен

преди 6 години

Сърбите са *** между руски колхозник славянин и полски алкохолик, да висят на върбите обесени

65

Анонимен

преди 6 години

Сърбите са едни нещастни комплексари , с една никаква история - били са една провинция на БЪЛГАРИЯ !! А това , което стана през 90-години показва ,колко са ги обичали и другите народи около тях...

64

Анонимен

преди 6 години

58 - не си учил историята. Иван Срацимир може да не е помагал на Шишман, но поход срещу него не е имал.тъкмо обратното приема бежанци от Търновсак българия, а двамата братовчеди - Константин и Фружин - организират общо въстание.Бедата тук е, че по това вреем всеки е дейставал поотделно, османците са завладявали всеки по-малко докато са стигнали до УНгария.

63

Анонимен

преди 6 години

Рухнали къщи има по цела Сърбия,от север на юг и не само покрай българската граница ами и покрай фиромската,албанската,босненската,хърватската,виж АЛБАНСКИТЕ СЕЛА ПРОЦЪФТЯВАТ!Самочувстието им идва от това че бяха галеници на Англия и Франция И НА РУСИЯ,сега са само на РУСИЯ!Материално към момента са след българите,иначе Белград малко решиха да го лустросат та последните две години кмета масово реновира фасади на сгради за което му казвам браво!Не като нашия фандък,но пък София има МЕТРО!

62

Марин

преди 6 години

И да.. сърбите по 3 на нож.

61

Анонимен

преди 6 години

59 - хайде пак лъжи - кога сем бомбардили Сърбия? Дадохме ВЪЗУДШНОТО пространство, за да бъде свален един диктатор, извършващ геноцид срещу собствения си народ - нещо съвсем различно от това да сме БОМБАРДИРАЛИ някога. Обаче сърбиетт от век насам избождат очите на всички български светци в църквите!

60

Марин

преди 6 години

Да направим и ние конкурс -анализ на Вазовото стихотворение "Па ща си ти".

59

Анонимен

преди 6 години

Србе на врбе!

58

Анонимен

преди 6 години

4 песни на горат Брегович в които се пее как Сръбският войник коли българският бяха изпети на Александън Невски и българите които не разбират смисъла му се радваха, и му платиха 100 000 леав за да пее. със същите пари можеха да пеят Васи Найденов, лили Иванов, Азис, Ивана, николина Чакърдъкова, Володя Стоянов...горан Брегович 3 години не се мярна в Босна, защото войнициет пееха 4Калашников", докато извършваха геноцида.!

57

Makedon

преди 6 години

Kakava e ovaa rabota be.... Srbite ve mrazele .. ami taka e .... zosto Bolgarija i NATO 1999 bombardiravte Srbija ..... za toa ve marazat

56

Анонимен

преди 6 години

Търновската ти България и Видинската такава са имали походи една срещу друга. Кой на кого какъв се пада не е важно. Важното е че всички падат в резултат на това. Така че не се сърди на Османската империя. Тя си е заслужила могъществото с умни владетели. Сърди се на нашите *** ни

55

Анонимен

преди 6 години

вижте чуждестнарнните карти - там срещу територитете на Търновсак България и Добр. деспоство, обединени в една територии със столица Търново -пише Principate of BULGARIAвижге френските карти 16 век -цяла мизия със столица Видин е представена за БЪЛГАРИЯ!

54

Въй

преди 6 години

Та не разбирам защо въобще им обръщате внимание?!? Все пак и Войводина все някога ще се разбунтува- никой не харесва мързеливите сърби... дори сърбите. Днес пишат есета за нас, защото е лесно, утре ще е Австро-Унгария, после Големия лош Запад... въобще не се впечетлявайте. Приоритетите ни са съвсем различни. Пък и критика от Сърбия... реали?!? Просперитетната Сърбия 😀

53

Крал Душан

преди 6 години

Само за справка - най-голямата гордост на сърбите, техния крал Душан е и най-голямото им проклятие. Понеже *** е нападал Византийската Империя (вместо да осъзнае че тя е буфер), тя прибягва до наемници от османската армия за да се бие с него. Те му бият един як шамар и в последствие същите тези войски се надигат бидейки във Византия и унищожават самата Византийска Империя. Всички знаем какво следва в следващите 5 века. Браво бе комплекарчета - големи сте майстори от това ли се гордеете?

52

Въй

преди 6 години

Не мога да разбера защо обръщате внимание на такива неща, а да не говорим че и пишете статии за сърбите. Не разбирам и защо се стремим към Интеграция на западните Балкани също, но това е дръга тема. Аз лично само с онлайн уориърс сърби съм комуникирал и единствените неща, които съм чувал са- Татари, Монголи, На мен дядо ми ми е казал- дядо, ако си във война и не знаеш кого да застреляш- цели българина и няма да сгрешиш, Марш в Азия.... продължава, че не стигат символите