113

до 109

преди 6 години

Славянски език ?! Това пък чудо кво е ?-За неграмотните има учебници, енциклопеиди - вземи почети малко и ще разбереш какво е това нещо като славянски език. Стотици милиони хора по света говорят славянски езици.

112

Анонимен

преди 6 години

Англия излиза от ЕС и Захариева трябваше да наложи санкции на Англия като председател на ЕС.

111

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 115Учител в Русия попита Медведев как се живее с 15 хил рубли на месец. Медведев бодро му предложи да си намери друга работа

110

избирател

преди 6 години

До 100Повярвай ми,само десетина процента от казаната от теб цифра,ако е вярна живеят по-различно,от това как са живели по собствените си села.Познавам централна Европа и Обединеното кралство,както познавам и Българя.Нямам общо с тяхната икономика,живея там през по-голямата част от годината,но работя за Българска компания.Стига басни и фантазии.

109

Анонимен

преди 6 години

Германия взе решение до 5 години да затвори всички ТЕЦ базирани на въгища и газ. Англия обсъжда в момента спирането на закупуване на руски газ. Честито на Путин !

108

Анонимен

преди 6 години

Един българин просяк в Кьолн или Париж изкарва 40 евро на ден и нощувката и храната му е безплатна в приют за бездомни, а на месец може да си докара от просене към 800 евро, 10 пъти повече от средната за Русия заплата 86 евро. Правото да просим пред катедралата в Кьолн и в Париж ни го даде членството в ЕС, просяци, просяци, ама 10 пъти по-добре от руснаците.

107

Анонимен

преди 6 години

Учител в Русия взима 75 хил рубли, това са към 1300 долара. В България учителите са на 300 долара заплата.

106

Анонимен

преди 6 години

До в отговорРуските дипломати ще бъдат изгонени от цяла Европа.

105

Анонимен

преди 6 години

До до 106Славянски език ?! Това пък чудо кво е ?Т'ва дето руснаците му викат църковно славянски е български.Българите не са славяни ! Факт доказан с ДНК тестове. Дори руснаците не са славяни :))) Прочети малко за варягите.

104

в отговор

преди 6 години

РФ гони 23 британски дипломати и затваря наглосакското консулство в Санкт Петербург.

103

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 101В Русия СПИН е вече с размерите на епидемия. Нали знаеш основните причини за СПИН ? Хомесексуални актове, твърда дрога...

102

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСпоред репортаж на германската държавна телевизия WDR, 90% от пpocтитутките в Германия идват от България.--------Нещо са объркали България с русия май. На германските телевизии не може да се вярва.

101

КГБ

преди 6 години

Те руснаците обичат да елиминират неудобните и после се правят вунаги на ощипани и несправедливо обвинени,като се почне от престъпленията им и се стгне до масово използване на допинг,а като ги отстранят заговор им се вижда! Затова никой не им вярва,освен нашите русофили-предатели!

100

до 106

преди 6 години

Българите нямат нищо общо със славяните и десетките ДНК тестове го доказват-Объркал си се - говорим славянски език, а в гените ни има предостатъчно славянско ДНК.

99

ставри

преди 6 години

Явно пишещия статията е платен.Много ми е интересно къде са доказателствата ,щом като англичаните казват твърде вероятно и няма никакви доказателства.

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 104МРЗ в Рашка 225 лв. МРЗ В България - 520 лв.

97

Анонимен

преди 6 години

Знаем ги заплатите 5200 рубли на месец. Ти ги обърни в евро.

96

Анонимен

преди 6 години

Руснаците може да са всякакви, но не женят децата си за втори и трети братовчеди. Не са изваратеняци като тези на острова. Днес пак четох статия за масово педофилство в прехваленото кралство. 1000 момичета подложени на педофилски тормоз с години дори и групови оргии.

95

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 92Българите нямат нищо общо със славяните и десетките ДНК тестове го доказват

94

Анонимен

преди 6 години

Според репортаж на германската държавна телевизия WDR, 90% от пpocтитутките в Германия идват от България.