29

Анонимен

преди 6 години

Тоя Сорос е платил дори на хора в сибир да излязат на протест при -45 градуса. Мамка му и рептил...

28

Анонимен

преди 6 години

До грешкаНавални да вземе 3-4% ти си голям оптимист, максимум 2%А защо да го допускат в нарушение на закона? То при такъв прецедент всеки осъден ще почне да се изявява като политически лидер. Навални е обикновен крадец и мошеник, осъден е за присвояване на 3000 кубика дървесина заедно с директора на държавното лесничейство. Той е един жалък никаквец, който благодарение на западната преса е известен.

27

Анонимен

преди 6 години

Тоя навални така се изхранва, като прави золуми, та да има какво да отразяват западните медии. Миналата година събрал 2000 души, тази 1000, догодина 500 и накрая когато господарите му преценят, че опозиционния му чар се е изчерпал, току виж му организирали един показен разстрел колкото се може по близо до Кремъл, за една последна грандиозна новина относно злодея Путин.Иначе рейтингът на Путин е мечта за всеки западен политик... и завиждат г.довете:)

26

Анонимен

преди 6 години

За кмет на Екатеринбург трябва да назначат Кадиров, само за една година. Ще потръгнат нещата главоломно.

25

Анонимен

преди 6 години

Хората ги е страх да излязат масово на протест. Все пак в Русия е диктатура и всяко нещо си има последици. Шапка свалям на смелчагити. Може да ги бият милиционерите, но те са свободни

24

Бож.

преди 6 години

Има ли митинг на Навални,който Путин да е разрешил? Не,няма! А има ли митинг на концлагеристи,който Хитлер да е разрешил? Също няма!

23

грешка

преди 6 години

Грешка е че не допуснаха Нахални до изборите. Щеше да вземе 3-4% психодесен вот и толкова. Сега психодесните ще го изкарат едва ли не победител, ако се е бил явил на избори.

22

Анонимен

преди 6 години

ПУТИН НЕ МОЙ ПРЕЗИДЕНТ, УЙДУ В ИЗРАЕЛ НО ТАМ НЕТ ДЕНГИ И СКАЗАЛИ РАБОТАТЬ НАДО. ПЛОХО.

21

Анонимен

преди 6 години

Ха- ха-ха. В никой от градовете Навални не събра повече от 1 000 човека. Да се говори за масовост на акциите му е просто смешно. Собчак в гр.Грозни /Чечения/ се опита да проведе митинг в памет на репресираните журналисти. На митинга присъстваха 2 /двама/ човека и десетина журналисти.

20

Анонимен

преди 6 години

Всеки руснак трябва да сподели снимки от протеста в социалните мрежи и нека тези снимки да повлият на изборите.

19

Анонимен

преди 6 години

Нормалнице руснаци са маргинализирано малцинство, точно както е случая в България! Свестните считат за луди! Истината за лъжа! Само оскотял и озверял народ търси бащица да се грижи за него! В нормалните страни се почита индивидуализма.

18

Бож.

преди 6 години

Крадливите Путински фашисти не допускат дори мисълта,че е възможно да им се наложи да сдадат властта или да върнат Крим на неговите собственици!

17

Анонимен

преди 6 години

Всеки има право да протестира и полоцията няма право да го бие или пребира в затвор.Когато тези права се нарушават се нарушава и демокрацията в държавата.

16

Анонимен

преди 6 години

Почва се.

15

Анонимен

преди 6 години

Самият Нахални каза, че протестите в Москва и Санкт Петербург не са разрешени, чий тогава го дири там?

14

Анонимен

преди 6 години

СЕГА КАТО ПРИБЕРАТ СПОНСОРА РОЙЗМАН И ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА НИ КОРУПЦИЯ НИТО ПРОТЕСТИ

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Това са будни руснаци за разлика от другите.

12

Анонимен

преди 6 години

Както е тръгнало да вкарват няма да остане място в руските затвори.

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Ха-ха-ха-ха-хи-хи-хи.......да бе да......ха-ха-ха.....ВИДЯХ СНИМКИ от дрон на митинга в Москва! Специално са ги направили, зе да не ни поднасят такива СПЕКУЛАЦИИ КАТО твоята! АЗ ЛИЧНО НАБРОИХ НА СНИМКАТА около 560 човека!!!!!!!!!!!!!!! И това при 15 милионна Москва!!!!!!!!!!!!!! СТРАШНО СМЕШНО................. ХА-ХА-ХА......А в другите градове е имало по 10-15 човека!!! А този навлек...... (н)аналного му дават места за "протест", а той...все не го устройва....

10

Осман

преди 6 години

Повечето били младежи и във 'всички' градове били излезли по 100-на души. Това са руските умни и красиви. Свирят на тъпaни и вувузели. Дават ги по телевизиите. Умните са подкрепяни от 'интелигенцията' като "будни и разумни младежи които мислят за бъдещето". Позната картинка.