50

Анонимен

преди 8 години

Какво от това че е искал да прави секс.Ако беше гей никой не би го пипнал с пръст,защото те са защитени от закона и имат големи права.Това са трикове с цел отмъщение.Какво лошо има вав всичко това,с мъже ли да прави секс.

49

пффф

преди 8 години

Когато на един нечистоплътен човек му извадят кирливите ризи, веднага изскачат *** да търсят под вола теле. Ае чао.

48

Анонимен

преди 8 години

Завършил съм медицина.Учене до припадък!!! Някои изпадаха в нервни кризи! Още от тогава се знаеше,че най-грозните студенти са по медицина.На едно хубаво момиче,защо и е да се спуква от учене,като има по-лесни начини да завърши висше и да се издържа по нататък.Поради това при нас нямаше секс при изпитите,много бяха грозни. Имаше плащане,но понеже имаше чужденци,които дигаха летвата,професорите взимаха от тях,от нас-учене.

47

Анонимен

преди 8 години

То като почнеш, че е професор по РЪГБИ???? Тая титла я превърнаха в равностойна на клоун.

46

Анонимен

преди 8 години

Не искам да обиждам никой,но е смешно физкултурата да се води висше образование.Трябва да има само спортни училища и нищо повече.Няма срамна работа,уважавам спортистите,но е обида да са на едно ниво с завършилите медицина,право,техническия и т.н,където се спукваш от учене.Да не говорим какви са изискванията за доцент или професор по медицина или право.Статии в западни списания-на английски !!! Да са те цитирали професори от целия свят.Тия НСА,колко статии и цитирания имат за да станат професори

45

Смърди в ефира

преди 8 години

Ууу омириса се орталъка бря!

44

Хадреналинката

преди 8 години

Една друга хадреналинка я видяхме че е шампионка по Кревате! Много яко клипче беше. ;)))

43

АТАКИСТ

преди 8 години

до 59Няма нищо лошо да издрънчиш в постелята тази мадама, брачед, само че тоя ка.вал търгува секс чрез влияние, а това всеки работодател би го счел най-малкото като повод за уволнение. Както и стана впрочем! Кое не разбра?

42

Анонимен

преди 8 години

Едно време професорите не пропущаха студентки, ама нямаше телефони с камера

41

Наблюдател

преди 8 години

Професор - олицетворение на невиността! За малко да му направят "масаж" без да иска!

40

АТАКИСТ

преди 8 години

Не е въпроса, че някой чичак за да чу.ка някоя пи.кла й предлага нещо си, а това че даскали подаряват дипломи на пи.кли по този начин- заради секс. И това е масова практика у нас в днешни времена. Един вид придобиваш висше образование защото си била про.сти.тутка. Е, и за това се иска талант, няма спор!Въпросът е обаче защо ни сринаха образованието?За да сме неуки овце лесни за манипулиране!Знаете ли как се завършваше МЕИ при бай Тошо?А сега как ?Какво остава пък за НСА...днес!

39

Анонимен

преди 8 години

тоя врзкар като нищо да я осъди. Трябва да почнем да трепем съдии и ченгета - заради тях сме на това ниво

38

Анонимен

преди 8 години

Забавно е как наборите на професора го защитават много пламенно :) Всеки от тях се надява да му пусне някоя млада красавица. Има начин господа: къпете се редовно, спортувайте и най-важното правете повечко парички. Няма да попадате в подобна ситуация и да се чудите как да притиснете момичето така, че да няма избор освен да ви пусне.

37

Анонимен

преди 8 години

Имах преподавател , когато жена му роди и беше 1 седмица в родилния дом , питаше момчетата , да му намерят колежка да спи с нея и двамата ще си вземат изпита ! Тогава казах на моите колеги , какви кучета сте мъжете . Защо този подлец не си намери някоя в друго време , като е заритал толкова , а когато му се е родило дете ?

36

Анонимен

преди 8 години

Огледалото е криво сигурно.ЧалгарНа това ли ги учите в НСА бе ей?

35

До Айде айде

преди 8 години

КОЙ И КЪДЕ ДА СЛОЖАТ, БЕ ИНФАНТИЛ, ТОЯ Е ЕДИН ОБИКНОВЕН ПРЕПОДАВАТЕЛ, КАКВИ ТЕКВИ, КАКВИ ЧЕРВЕНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ, КАКВИ ЧЕРВЕНИ *** МИ ПЕЕШ

34

Анонимен

преди 8 години

Ако беше достоен човек на въпросът "Може ли да направим нещо за изпита ми?", щеше да отговори: "Нищо друго не може да се направи освен да учиш". Фактът че така нагло се усмихва го прави виновен без значение дали е жертва на постановка или не. Достойните хора не се притесняват от капани, просто защото не се хващат в тях.

33

Анонимен

преди 8 години

КОГАТО СИ НОРМАЛЕН СЕ ЗАСРАМВАШ, КОГАТО СИ БЪЛГАРИН ***, ИЛИ ПРЕСТЪПНИК ИЛИ КОРУМПИРАН ТИП, ЛЪЖЛИВ ПОЛИТИК ИЛИ НЕЩО ТАКОВА, ПОЧВАШ ДА СЕ ПЪЧИШ И ДА ПРИКАЗВАШ ГЛУПОСТИ, СПОРЕД МЕН, АКО ТОВА МОМИЧЕ НЕ ГО Е НАПРАВИЛА, СЕГА Е ВРЕМЕ ДА МУ ДРУСНЕ ЕДИН СЪД И ДА СИ ВЗЕМЕ И ЕДНО ХУБАВО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ.

32

Анонимен

преди 8 години

ПРОФЕСОР ПО РЪГБИ. КАКВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ КАЖЕ. а България в ръгбито е на никое място, отгоре на всичко

31

Анонимен

преди 8 години

Не е въпросът дали Ванята е куха лейка или не. Въпросът е, че чичото се прави на ударен и се чуди как да замаже положението. Наглостта на тия *** е безгранична.