96

Анонимен

преди 8 години

Защо са отхвърлили предложението на Волен за наличието на образователен ценз, за да може да се гласува? Пак приели някаква поправка наполовина.

95

Анонимен

преди 8 години

Може да се добави квадраче - не харесвам никой

94

аs

преди 8 години

Значи, когато става въпрос за гласуване сме с Франция и Люксембург, а като се говори за заплащане сме като Кот Дивоар Африка и дива Индия.

93

Shark

преди 8 години

До До Shark. А защо не направиха референдум за ЕС, откъде накъде мен ще ме задължават да внасям пари на някаква организация, от която нищо не виждам насреща, освен проблеми.

92

...

преди 8 години

Откакто навърших 18 не съм пропускал да дам гласа си... за мен е задължително и без да е подкрепено с глоба... все пак едно право на избор имаме... пък когато никой не ми вдъхва доверие, просто изразявам гласа си по друг начин... не мислете че е толкова лошо... даже се надявайте да го приемат... щото после пак ще се оплаквате че баба ви си продава гласа евтино.. сега ще е за повече...

91

ПОЗОР!

преди 8 години

И ПРАЗНА БЮЛЕТИНА ИЛИ НЕВАЛИДНА ДА ПУСКАТЕ СУБСИДИЯТА ОСТАВА ,КАТО ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА БАЗА БРОЙ ГЛАСУВАЛИ В ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ , А НЕ ДАЛИ Е ПРАЗНА БЮЛЕТИНАТА ИЛИ НЕВАЛИДНА !

90

Тиквун Симеонов

преди 8 години

Помислихте ли колко болни хора на легло има, които не могат да се движат? Колко стари хора има, които не могат да ходят? Колко хора са на работа или пътуват и нямат физическа възможност да отидат до урните? Двата милиона емигранти, от които гласуват десетина процента, и тях ли останалите 90% ще глобяват?

89

Анонимен

преди 8 години

правата на българите били нарушени с това задължително гласуване ха ха х аама вие сте заблудени много бе вече 25 год нямате никакви права а само задължения и задълженията се ви да не раждате деца да емигрирате да взимате малки заплати да плащате големи сметки да слушате чалга да купувате на дъерите си силикон и на синовете си боксове да не почитате старите

88

а

преди 8 години

Значи хората се гърбят за не повече от 300-400 евро в бг хранят семйства и родители и трябва задължително да нахранят и депутати, дето за *** не стават? Е това е бг демокрация.

87

Българин

преди 8 години

Какъв е проблема да има задължително гласуване. Така вота няма да се определя основно от платено, разбирай подкупено малцинство, а от целия народ.Хората обясняват че даже във държави като Франция и Италия е така, но ние подскачаме. Толкова ли сме затъпели да не разбираме какво е добро за всички.Моля ви се не ми казвайте че все още не сте разбрали че чрез негласуването си просто казвате някой друг да определя които ще ме ръководят. Тези които гласуват определят за вас/вместо вас.

86

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се пробва и този начин. Може пък да се окаже правилния път за нашата държава

85

Анонимен

преди 8 години

"Който не иска да гласува да пуска празна бюлетина"!!!!Хахахахахахахааа!!!Забравяте,че в изборните комисии има едни лелки и чичковци,които с коректор и химикал ще оправят празните бюлетини и ще ги напълнят!!!!При това парламентът прие,че това ще става ненаказуемо и няма да се преследва от закона!!Ей,събудете се от този зимен сън най-после,де!!!

84

ПОЗОР!

преди 8 години

КРАЙ НА ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ !ОТНЕМАТ ВИ ПРАВОТО ДА ГЛАСУВАТЕ ПРЕВРЪЩАЙКИ ГО В ЗАДЪЛЖЕНИЕ !А СЪС САНКЦИЯТА ОТ 50 ЛВ С ПОДХОДЯЩА ЮРИДИЧЕСКА ЕКВИЛИБРИСТИКА МОГАТ ДА ОТНЕМАТ И ИМУЩЕСТВОТО ВИ С ПОМОЩА НА ЧСИ !ПОЗОР ! ОЩЕ СПЕТЕ И БЛЕЙТЕ ОВЦЕ , ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ БЕТОНИРА СТАТУКВОТО И СУБСИДИЙТЕ !

83

400ewro

преди 8 години

Защо да гласувам при положение, че за мене има бруто 400 евро за евродепутата 17000 евро? Ще гласувам за този, който предложи европейски доходи за българите в България, а не подигравки в заплащането.

82

Анонимен

преди 8 години

Това за средното образование е хубава идея... само, че има опастност от купуване на дипломи

81

Анонимен

преди 8 години

Остана и да ни кажат за коя партия да гласуваме задължително:)

80

dp

преди 8 години

Гадове мръсни. С пушки ще ни карат да маршируваме след като видяха, че никойне ходи да им участва в "изборите" без предложен избор на тях.Мене няма да ме видят да им гласувам, ако трябва гората ще хвана но нямада им помогна да продължат да имитират демокрация - каквато никогане е имало откак се помня.

79

Анонимен

преди 8 години

Който не иска да гласува да пуска невалидна бюлетина

78

Анонимен

преди 8 години

Сега, остана да се намалят депутатите и субсидиите. Тогава имаме Надежда.

77

Shark

преди 8 години

До 82 А да искаш и да претендираш можеш, нали! Много правилно, време беше да се направи задължително гласуването. На вас що права са ви отнети и не мрънкате, сега задължителното гласуване много ви ограничава правата.