37

Kaleko Aleko

преди 10 години

г-н Орешарски,Защо се страхувате от телевизионен дебат? Или искате да уреждате Вие нещата, че да могат да присъстват и онези два култови типажа, дето Господарите на ефира ги хванаха в крачка? :D

36

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Оше раждането на "пеленачето" беше нас*ано!

35

rumen221

преди 10 години

До pamet- С толкова гербаджийте се опитаха да провалят референдума но... "всуе бе напразно...".

34

Одисей 1

преди 10 години

33 ало цървула , кой ти дава право да говориш от името на софиянци , кой знае от коя паланка си изпълзял .

33

Анонимен

преди 10 години

този сайт е прокомунистически, тоест против демокрацията

32

rumen221

преди 10 години

До en taro adun-Не ми разправяй за Герберските техники за измами...- Нали проверихте подписката за Белене..., Е..., И...???.

31

en taro adun

преди 10 години

До rumen221Ти май си много нахъсен бе брат.. споко, добре че има видеа в интернет да докажат противното на твойте думи. Понякога просто се учудвам колко майсторски се опитвате да лъжете и изопачавате. Личи си че си се учил от майсторката руска школа. ЕВАЛА господин народен предател.

30

Стоян Данев

преди 10 години

Искъм да кажа на управляващите че не се прави така елате в МС ! Не Този път няма да стане пред НАрода Очи в Очи 4 срещу 4 и ще отговарят ако искът да са на вас макар че вече не виждам алтернатива да останат !НАли са много смели честни Хаиде добри ! Не искат ами тогава чакаме ОСТАВКАТА ви НЕ НИ Мачете повече по улиците!!!

29

Топ Идиот

преди 10 години

В нашето село подписите в подкрепа за Орешарски се събират от съпругата на един пенсиониран служител на Държавна сигурност ... и това ако е легитимна подкрепа!!!

28

Одисей 1

преди 10 години

29 аз винаги съм твърдял едно и също , само мъртвия комунист е добър комунист , никакви преговори с вас , познавам твърде добре вълчия ви нрав.

27

pamet

преди 10 години

До en taro adun230 000 фалшиви подписа хванаха в подписката за референдум за Белене С тази база данни се мопитват да минат и сега

26

rumen221

преди 10 години

До Одисей 1"И в същото време.. и в "провинцията" децата не могат да заспиват от ГЛАД...!!!----------------------------Прочети статията за бабата и 10 000 лева"- РЕСТИТУТКИ ИМА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ....

25

Одисей 1

преди 10 години

А бе нещо ви нямаше в статията за Кутев , а тук напороисти все едно той не е изтрисал тази сутрин поредната глупост .

24

rumen221

преди 10 години

До Одисей 1- Доколкото се вижда...:- *** скачащи пред Парламента "окупират", трошат, спират движението и мразят..., ама много мразят..., нямат разрешение за протест дори не са пратили уведомление..., с една дума са терористи...(Укипедия - Терор - Съществително нарицателно име, мъжки род, тип 7Страх, ужас, предизвикан от заплашителни и жестоки мерки от страна на властта или на частни лица.- Излиза, че е грешка да се преговаря с тях..., а и ти това твърдиш...!!!.

23

en taro adun

преди 10 години

До anonimenНа мен никой не мия плаща, на трудов договор съм но след 6 ако не си забравил съм свободен гражданин и може да дойдеш на протеста да ми кажеш в очите че съм платен. Ще се радвам да те запозная с още 50 000 НЕПЛАТЕНИ.

22

Анонимен

преди 10 години

Ало, днес.бг: кое е вярното в заглавието: Властта затръшва вратата пред критиците, или: Протестиращи отказаха срещата с премиера? Нещо яко ви се губи смисълът. Прочее, не ми е ясно и какво го интересуват действията на 1000-2000 тиквочи целокупния български народ, за да пишете за т.нар. протест извън криминалната хроника.

21

Иванова

преди 10 години

Протестиращите дразнят хората, а телевизиите си запълват ефирното време.Вчера имаше двама с велосипеди, а журналистката ги нарече велопоход. Голяма смехория, да се измитат на морето!

20

Одисей 1

преди 10 години

Първата - 80-годишен даде 2 бона, за да "излекува" близък от свински грип.Дядо олекна с 2000 лева, лекувал близък от свински грип30 юли 2013 11:501 Втората пенсионерка угои телефонен измамник, представил се за лекар, с 6200 лева, за да сложи на сестра й златни пирони. Последната, безспорен рекорд поне засега, е 10-те хиляди лева, дадени по обед вчера от 79-годишна жена на мним полицейски служител в Смядово.Б У З Л У Д Ж А Н К И на Кутев любимците

19

anonimen

преди 10 години

кой плаща заплати на тези самозванци и за какво.До като не стане ясно това може да представляват само себе си.

18

en taro adun

преди 10 години

До rumen221Как се събират подписките в подкрепа на правителството (а и не само, масова практика е) - вадят се листи от стари подписки и се подвързват към главната страница. Колко от вас са се подписали на бял лист на който не пише под какво се подписват? В крайна сметка само на първата страница пише за какво са тези подписи. Мога да ви кажа че това се прави навсякъде, на всяка подписка под какъвто и да е наслов. Сега искам да попитам фалшиви подписи, 100 пенионера и Мишо Шамара ли са народа?