59

Анонимен

преди 11 години

Нямаше ли по-умен ,с когото да направи те интервю.Много си *** Васко,ама много,чак *** е жал за теб.

58

Анонимен

преди 11 години

Каква народна власт, Кръпка, това в България си беше държавен капитализъм или болшевизъм. Хората искаха повече пряка демокрация и бяха прави! Защото липсата на демокрация се лекува с още демокрация!

57

Анонимен

преди 11 години

Че то и Интернета от 90 те беше смешен , по телефона , сметката не питай както и мобифоните от този период , какви сайтове имаше тогава помниш ли да видиш анимиран гиф цяло чудо , една музика я сваляше колко един филм сега , нямаше скайп , а мирк с текст , имаше едни дериктори с FTP , ако не се лъжа тези межуредовите jpg картинки дето една гола кака ти се зареждаше първо мъгляво пък после лека полека придобиваше качество , контраст и тн. Виж ОС Уин 98 ... всяко нещо с времето си.

56

Анонимен

преди 11 години

До един Реститут от ЧехияСигурен съм, че си симпатизант на ГЕРБ. Те единствени наричат "комунисти" тия, които не са от тяхната партия. Човек наистина да се замисли що за хора сте. Е, аз не съм комунист, нито съм гласувал някога за БСП, но съм против ГЕРБ, Боко Тиквата и Цвъки. Разбирам, че те поставям в голямо умствено затруднение. Извинявай.

55

Митака

преди 11 години

Прочетох надолу две страници коментари. Народа, Васко, е активиран, ще печели изборите пак. Да се смее ли, човек? Да плаче ли?

54

Анонимен

преди 11 години

Всички предприятия бяга "губещи", защото произвеждаха и бяха конкуренция на европейските концерни!------------------- Българските производители не можеха да ступят на малкия пръст на европейските, нито като качество, нито като обем на продукцията. Ако някой има пример за обратното, моля да го даде.

53

кой е тоя?

преди 11 години

какво искате от тоя? кой е? кръпка която не знае какво иска. то след тоя млади хора не останаха в българия , ходи си с кърпените *** и толкоз.

52

Анонимен

преди 11 години

абе малко на *** ми бие, ама аре.

51

художника

преди 11 години

Джулая е велика песен! Вечният полъх на свободата и младостта. Какво общо има тук политиката бре? Или чалгата в главите ви продължава да кънти на кухо.Злобните са неуспелите, покорните са робите, усмихнатите и ведрите са истински щастливите и Джулая е за тях!

50

Анонимен

преди 11 години

Васкооо, Васко, одъртя, косата ти побеля и все още акъла не ти е дошъл в главата, колкото по голям дял има държавата върху предприятията, производствените мощности и природните ресурси, толкова по големи ще са постъпленията в държавния бюджет, по голямата част от сивата икономика сега ще излезне на светло и баба ти и *** ще имат по големи пенсии, ТИ също ще получаваш по голяма социална пенсия...

49

Анонимен

преди 11 години

Da givee Rokendrola.

48

Анонимен

преди 11 години

Благодарение на мъдрото управление на правителството на БСП през 1995-1996 авиокомпания "Балкан" се озова в списъка на "прокажените". Става дума за програмата за изолация, съставена под строгия взор на Световната банка и Международния валутен фонд. В нея влязоха 41 големи държавни предприятия, които с колосалните си дългове и огромните си загуби бяха изпаднали в тежък фалит. Начело в черната ранглиста бе авиокомпания "Балкан". Притеснени от очертаващия се фалит на цялата държава, Световната банка и МВФ дадоха ултиматум на кабинета Виденов - до 30 юни 1999 предприятията от списъка за изолация т

47

Анонимен

преди 11 години

Естествено, че БГА имаше задължения, поинтересувай се. Освен това самолетите бяха на по 30 години и за изхвърляне, година след продажбата ги забраниха защото са много шумни. Персонала е бил колкото на Ер Франс, това го знам от вътрешен човек.

46

Анонимен

преди 11 години

До един Реститут-всъщност политически "проститут"

45

кангал

преди 11 години

"Кучето на крайния квартал" ще ни обяснява какво значи държава.

44

един Реститут

преди 11 години

Я мръсните комунисти как оревават орталъка за онова време и бай Тошо, много се кефя, че подобни *** сега мизерстват и си броят стотинките... Изчезващ вид сте..

43

Анонимен

преди 11 години

Балкан и Кремиковци имаха огромни задължения, които трябваше да ги плащаме аз и ти. Изобщо не ми е жал, защото Балкан беше хранилка за жените на номенклатурчиците. Сега да не съм умрял, като авиокомпанията е частна?

42

Хелга

преди 11 години

Преди всичко Васко трябва да сложи в ред външният си облик (да не прилича на клошар) и тогава може да дава по съществени изявления...

41

Анонимен

преди 11 години

Преди да има СДС е бил *** шофьор.-------------- А трябваше да е бил доцент ли?

40

WIND

преди 11 години

Ще си остане "кучето от крайния квартал"-само ,че не живее вече в Подуене,а в Драгалевци!Кога изкара пари за тоя имот,сигурно няма да каже,но мазната му налята физиономия може да подтикне към някои отговори!Току-що съобщиха по tv,че пак е пял за ДСБ!Отгоре на всичко се самоназовава "рокаджия"-това ,което твори и пее е чалгата в рока!