33

Анонимен

преди 12 години

Средствата са изплатени четири месеца по-късно... *** и манипулаторите... а "консултацийката" е била преди това... за да се прокарат необходимите текстове в парламента... Прозрачни и алчни гейберисти... омитайте се лешояди...

32

ха-ха-ха

преди 12 години

ГЕРБЕРАСТ да се наричам,първа радост е за мене ! Лъчо мозъка-лицето на мутро-милиционерската псевдо партия ГЕРБ,егати и държавата след като международно призната мутра/гангстер/ ни е министър-председател.

31

Анонимен

преди 12 години

29 - А ти кога искаш да ги изплатят:) Ми ако не свърши работа със закона и се набутат:))) Кой плаща без да види резултата от плащането:)))) Хайде бегай до централата на ГЕРБ да ти измислят нов пост, че май си се изчерпил:)

30

Анонимен

преди 12 години

Ахмед Доган,Лъчо Мозъка,Емилия Масларова и много други знайни и незнайни борци за просперитет на общественното благосъстояние.Нека пак ги изберем като гласуваме за тях.

29

акано дупе

преди 12 години

Този Лъчко е толкова нааакано дупе, че трябваше в дупка да се скрие от срам а не да ми излиза по медии да ми се оправдава нескоопосано. *** такъв ! Прибирал прибирал ама и не си признава *** *** ! ПФУ ! Аман от алчни лъжливи ***.. и като си помисля, че беше зам-предс на парламента...

28

Анонимен

преди 12 години

ББ колко картона има да раздава ? Всяко нещо казано от него е предпоследно !

27

Анонимен

преди 12 години

Консултант-депутат значи МУТРА . За такива микерета трябва да има БЕЛЕНЕ, с доживотнѝа присъда.

26

Анонимен

преди 12 години

Абе,Вньо,абе Шарков,как ще стане тогава незаконното спонсориране на партиите?

25

Анонимен

преди 12 години

17 - Има една малка разлика! За Цветанов и Лъчо Мозъка се показаха документи, а за Първанов се ТВЪРДЕШЕ само и то от агент "Ивайло":) Това е разликата! Иначе всички са си маскари!

24

17

преди 12 години

Какво има да се чудиш!? Доган ако не ти е известно е в политиката още преди 89-та, толкова е "врял и кипял" в парламента, че направи нещо много умно на фона на всички оправдания на господата и госпожи от ГЕРБ - Доган просто си замълча, не се оправдаваше, не обиколи всички медии, просто се покри. И така съмнението остана, но поне не го мислят всички за *** като Лъчко Мозъка с нелепи оправдания и игнориране на интелекта на българите.Не съм за ДПС, но те определено знаят как да замазват скандали

23

Анонимен

преди 12 години

Накъде отива тоя свят-искат депутатите да не консултират,да не са в конфликт на интереси,да не лобират,после ще прокарат и някой закон *** да не крадат,а да работят,тея искат да сринат демокрацията градена 22 години с труд и лишения.Само си представете после какво може да им хрумне,да няма соя и вода в месните продукти,да се разследват картелни споразумения и монополи за високите цени на храните и горивата.Ужааассс,демокрацията си отива,не позволявайте това хора,депутатите работят за вас

22

Нона

преди 12 години

Кой ли консултира контрабандистите на цигари щом на женски пазар на всяка крачка *** ги предлагт под носа ви и никой не ги закача?А г-н вътрешен министър?

21

сменили са си пола

преди 12 години

Ако приемем, че в годината има 185 чисти работни дни, и Лъчо е прегледал 1500 човека, значи той е преглеждал всеки работен ден по 8 човека. Ако хонорарът му е 131 000 лева, за един преглед са му плащали по 87 лева. Като се има предвид, че Лъчо е гинеколог, най-вероятно мъжкия персонал на охранителната фирма си е сменил пола, за да се възползва от неговите лекарски услуги.

20

Анонимен

преди 12 години

След дъжд качулка!

19

:))

преди 12 години

ха ха ха тогава ще останем без политици:)))) та те само за това драпат да бъдат избрани!!:))

18

Анонимен

преди 12 години

Какво направихте с България? Какво направихте с България, тирани алчни и безсъвестни! Какво направихте?!?! Малко е да ви прокълнем. Малко е!

17

13

преди 12 години

Като се пресечи всичко това - знаеш ли кой ще се кандидатира - най-накрая ще могат да се кандидатират - умни, знаещи, можещи и най-важното хора, които ги интересува България, които ги интересува живота на българите, техните проблеми, най-накрая нормалните и свестни българи ще имат достъп до парламента. Аз вярвам, че в България има много такива хора, но просто в този момент нямат шанс.

16

Анонимен

преди 12 години

Естествено, че средствата ще бъдат изплатени четири месеца след обсъждането на здравния закон в парламента, че кой плаща без да е свършена работата в наши дни. Имам интерес - хващам Мозъка, задавам му задачката, минава обсъждането и си плащам. По-достоверно щеше да бъде ако сметките бяха платени четири месеца преди въпросното обсъждане. Какво ни разиграват тези в парламента. То едно малко дете създава по-малко проблеми и дава по-смислено оправдания за грешките си от тези в парламента.

15

Васил

преди 12 години

Най-доходната професия в България-консултант.За справка: 1/Ахмед Доган,2/Цветан Цветанов,3/Лъчо мозъка и още много знайни и незнайни политици-лобисти прикривайки корупция на високо ниво под благовиден предлог.Това са НЕДОСЕГАЕМИТЕ.Излиза,че крадеца вика дръжте крадеца.И те искат да гласуваме за тях.Ще гласуваме ама друг път!

14

да-да,ама не

преди 12 години

Честито на всички герберасти ! Ето ви го новия морал...мутри,милиционери,ВИФ,ПУЦ,РАБФАК,БКП,ДС и прочие ***...