177

Анонимен

преди 1 година

Пратете F-16там и да видите какъв срам ще берете мизерници,решихте,че трябва да запалите Европа и сте почти готови вече,но ще ви се върне тъпкано мръсни *** и на вас и на гончето Зеленски

176

Анонимен

преди 1 година

Хм тука ни представяха наще чертежи з амилиарди като чудо на техника, а се оказва, че са някви стари бракми май а :)

175

Русофилчета жалки!

преди 1 година

Вие сте толкова нeгpaмотни, че ако го осъзнаете ще се самоубиете заради това прозрение. Дали сте по-компетентни от хилядите украински и западни военни експерти, а? Ха-ха-ха!

174

ЕВАЛА

преди 1 година

До да ама не Най-накрая някой да каже истината.

173

да ама не

преди 1 година

Украинците НЕ бранят земята си , НИТО къщите си , НИТО жените си от изнасилване (то и никой не ги пипа), НИТО децата си от отвличане в Русия (щото сами ги пращат тaм), НИТО родителите си от убийство - защото че чакат освобождаване от нацистите, нито къщите си от разграбване - защото бандерите ги взривяват А укронацистите в името на американското лобиране правят всичко спомето, ай сиктир на пияната американска продажност, която знае само да граби и да се дрогира!

172

777 -добре горят!

преди 1 година

F16 - фърчилата предполагам още по-добре ще горят! Чакаме с пуканки зрелището!

171

Снегурачка

преди 1 година

До Закривай окрайна!Пърмо се научете да пишете грамотно на български, после ни обясянайте какво трабва да се прави. Не ми трябват акъли от неграмотните русофилски глашатаи!!!

170

ХахАААААААААА

преди 1 година

Наливаме пари в американските джобове с покупката на техни самолети, сега ще купуваме и наглите украинци. Големи балъци сме, както казват комшиите.

169

Закривай окрайна!

преди 1 година

Искам нашите деца и възрастни да не живеят в мизерията за да издържаме военните амбиции на управляващия режим на окраинците.

168

Никола Стефанов

преди 1 година

Усилена реклама на хвърчащи прахосмукачки. Но пък на харизан кон зъбите не се броят - все пак плаща американския данъкоплатец.

167

Айдеее

преди 1 година

и третата установка думнаха! Хоп, току що и четвъртата! До края на работното време и петата, и шестата!

166

до 190

преди 1 година

Припомни ми, моля те, кокло броя СУ-57 има голташка Русия? До преди 2 години бяха 3, сега се говори, че един единствен е останал? Уж трябваше да имат около 1500, ама на- парите окрадени.

165

Анонимен

преди 1 година

с други думи пробутват им стари, хвърчащи консерви да се каже че нещо са им дали.....тия ефки, СУ-57 пето поколение ги яде на закуска и заминава...

164

Анонимен

преди 1 година

Гражданите на ЕС през следващите години ще работят изключително за Украйна. Няма значение колко пари ще харчат за храна и комунални услуги. Очаква се депресия, деградация, деиндустриализация и падане на стандарта на живот, всъщност всичко това вече не се очаква а започна да се случва и се усещa все по-осезаемо от гражданите на ЕС.

163

USA бабички

преди 1 година

Американофилите са като некви баби - редят и нареждат, клетви отправят ама нищо не се случва!

162

Анонимен

преди 1 година

Интересно дали дребния *** ще доживее до джулай морнинг?

161

МНОГО ЯСНО

преди 1 година

До АЙДЕ ПАК! Че ще помогнат. Руското настъпление беше спряно. Херсон и Харков бяха усвободени от руските фаш..исти. Корабля Масква копае дъното. Скоро цяла Украйна ще бъде свободна.

160

кубанская столица

преди 1 година

До АЙДЕ ПАК! Най-главното е не че ще да помогат, ала че те мислят, каточели ще помогат

159

Байрактар

преди 1 година

Това заклинание свърши ли работа? НЕ! и сега го сменяме със по-краткото "F16" ХА Х А!

158

Гледам

преди 1 година

Картата на бойните действия и какво виждам една пета,от Украйна завзета,85% от излаз на море също,Днепър основен път блокиран, големите градове се обстрелват,за Крим... Но всички обясняват че Украйна печели, сега разбрах какво е това когнитивен дисонанс.