60

за информация на Осм

преди 1 година

Ако има някой, който да се реформира, това е Р.Македония, а не България. За сведение на другаря Османи (не знам доколко това име е македонско), дори да нямаме редовно правителство, обстановката у нас е нормална и техните простотии не са свързани с предстоящите избори у нас.

59

Анонимен

преди 1 година

В Македония все още имате повече приятели от неприятели.Българския политик трябва да разбере,че трябва да смени полтиката си и държанието си и всичко ще се промени.Историята да остане малко назад и повече да се търси общото.Хората да се сближават,а не обратното.Трябва да премахнем ветото и да се борим Македония да влезне в ЕС.Само с това всичко ще се промени.България и Македония имат еднакви традиции.Трябва да им покажем че сме едно,а не да им го налагаме.Да не се страхуват от нас.

58

Анонимен

преди 1 година

Призовавам Северна Македония да върне топките на българските политици

57

Дядо Георги

преди 1 година

ДЕЛЧЕВ. Моля за извинение

56

В.

преди 1 година

Не се опитвайте да четете чужди мисли, не приемайте нещата лично, просто казвайте истината

55

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да се занимаваме с тях просто. Гърците направиха точно това навремето

54

Дядо Георги

преди 1 година

Туй тооо. Да забравим зулумите ви бързо, бързо , че вие сте хрисими! Един счупен прозорец отъждествявате с ; Пребит,човек,Трима арестувани, бити и съдени , върнати 100 човека от границата, тормоз на студ за други 100 докато преминат границата, демонстрация на мускули с вертолет и снайперист от уж опасните българи, отказ за съвместно честване на Георги Неделчев. Дали ще се съгласят в Европа?

53

Македонска поговорка

преди 1 година

Храни куче да те лае.

52

Анонимен

преди 1 година

Това така изглежда заради нашите медии.Има много хора в Македония ,които все още харесват България въпреки че не се определят за Българи ,а за Македонци.Това за неблагодарноста е само полтически трик.Има хора в Македония които помнят всяко едно добро направено то България и го повтарят.

51

Анонимен

преди 1 година

Ако има и капчица останало достойнство и национална чест у бг политиците, по тая тема не би трябвало да има никакви отстъпки.

50

Анонимен

преди 1 година

Виж аз съм Българин от Македония.Част от моето семейстов живее там.Никой не ги е сплашвал с нищо.Да имало е проблеми през комунизма и малко след това,но това е минало.Защо е необходимно да се дразним взаимно,а не си помагаме.Последното правителстово на Македонкя се бори за по-добро бъдеще на Македония,а нашите политици ги спират и дават път на ВМРО ДПМНЕ,които са анти-Българи(поне така изглежда).Това е нещо като нащето ВМРО и Възраждане.Трябва да де работи в приятелска атмосвера,а не на омраза.

49

Анонимен

преди 1 година

Напълно си прав. Не трябва да има омраза, но ти какво ще направиш ако постоянно се отнасяш с добро, даваш, помагаш а насреща ти се подиграват, мислят те за татар (т.е. по-ниско в еволюцията), освиркват те, псуват те, те ти говорят за история и кой какъв бил. В един момент си казваш.. ***..ната им

48

Геле

преди 1 година

Ако не са сънародниците ни там , които са газени нонстоп години нямаше да има проблем. Игнориране и в канала , щото на хората им писва да се занимават с глупостите им.

47

??

преди 1 година

кой сме убивали в Македония през всв? Къде го пише това?

46

Анонимен

преди 1 година

Така не беше преди да отиде Кирчо там.Искат да ни подпалят война по укро сценарий.Един път им се е получило и сега пробват където може...

45

Анонимен

преди 1 година

Спрете да живеете в историята,не е полезно за вас.Това което в било е било.Спрете с омразата.Историята си я знай за себе си.Ако ти знаеш едно,друг знае друго.Българи и Македонци са едно,но това не е моя работа да го доказвам.Ако аз искам някой да е като мен,ще направя всичко той да ми е приятел и близък.Няма да му доказвам какво е било,а какво правя за него.Няма да го дразня и да го сплашвам,няма да го обиждам.Няма да го убеждавам ,че другия съсед му е неприятел.А само че аз съм му приятел.

44

Анонимен

преди 1 година

Ние се държим приятелски обаче някой луд сложи име на хитлерист на културния дом там.Сигурно някой канадец така е посъветвал Кирчо.А тук канадец отвори македонски клуб без знанието на Македония.Някой там им води антибългарска пропаганда по интернет и много прилича на укро пропагандата тук.Всичко,което пишат тук за руснаците го пишат там за нас българите.Според мен авторът е един и само са превели на маледонски.Публикуват адреси на българите там и им орагнизират побои.

43

Анонимен

преди 1 година

Да Гърция беше провокатор ,но вече не е.След като се маханаха две групи политици,по една от Македония и Гърция,всичко се оправи за три месеца.Е Гърция фалира преди това де.Когато създаваш конфликт обикновенно губиш.Македонците си смениха името от БЮРМ на РСМ.Само това имаче народа е Македонски,езика е Македонски.Не е това проблема,а проблема е че нашите политици изибират погрешен път до народа в Македония.

42

А

преди 1 година

До Анонимен 43 Нещо да кажеш за това, кои войски прогониха немците от Македония и Сърбия? Или това го направиха техните партизани? За това, че единствения чужд генерал на трибуната за Парада на победата е ген. Владимир Стойчев? За това ли сега ни наричат "фашисти"?

41

Анонимен

преди 1 година

Ако България се държеше приятелски с Македонския народ,Македонските политици нищо нямаше да могат да направят сега.Но това което направи Българския политик е да влоши отношенията между двете държави и даде възможност на старата система от комунизма да потвърди тезите си.В това е проблема,а не в историята на Македония.Нашите политици дадоха път на Македонските анти-Българи. А можеше да е обратното.За това Ви пиша.Всички детайли полазват това.От началото грешят политиците ни.