243

Казуар

преди 1 година

Борисов, който се слагаше на Путин, сега друга песен пее.

242

Радостин

преди 1 година

Заради тоя и Кирил Петков ни се смее целият свят

241

Анонимен

преди 1 година

До БОЙКО-ДОБЪР ЧОВЕК Хайде сега глупости! ББ е бивш кадър на СИК, адютант на Маргините. Пресата показа, че е лежал в затвора за кражба на леки коли в чужбина. Когато стана премиер, медиите публикуваха грами на двамата посланици на САЩ, в които посочиха подробно действията му и неговия манталитет. ХДС/ХСС обаче държаха на него и той стана техен премиер. По време на 3-ия му мандат ББ извърши незаконни действия, беше разследван от испанската полиция,но М.Вебер на два пъти защити протежето си.

240

Анонимен

преди 1 година

Борисов така си говори иначе после клати Брюксел с 300 километра в час.

239

....

преди 1 година

100% диверсификация, значи да имаш различни доставчици, и да имаш възможност да избираш най-ниската цена! А не монопол и да те рекетират ! На някои/тъпани/, май трябва повече да им се обяснява!

238

2. Октомври.

преди 1 година

ГЕРБ/СДС - 29.5%.........ПП - 16.7%..........ДПС - 10.5%........ВЪЗРАЖДАНЕ - 8.5%....

237

Анонимен

преди 1 година

Диверсификацията се прави за да има конкуренция и да паднат цените или поне така ни убеждаваха евроатлантиците до скоро.

236

Анонимен

преди 1 година

На голям бабаит се прави ама се мазни на американците като да не казвам какъв

235

Анонимен

преди 1 година

Пожарникарят,виновен за десетки незаконни действия на ръководената от него бивша управляваща партия, да си прави сметка,че възмездието очаква него и Цацаров за манипулативния избор на гл.прокурор само с един кандидат за гл.прокурор, който май чеще се окаже,че няма необходимото образование.И да не си върти задните части за гаьовата криза, обричаща държавата на студена зима. ДБ е партия,ръководена от хора,които са способни да унищожат държавата, но да се прикачат към антибългарите Киро и Кокорчо.

234

ДО Биволь

преди 1 година

Всичко което си написал е наполовина истина . Южен Поток , АЕЦ Белене щяха да са 100% собственост на Държавата България .Пропуснал си нефтопровода Бургас - Александруполис .Тези три Проекта бяха наречени ГОЛЯМ ШЛЕМ за България .Тоест - сега България щеше да е Остров на Стабилност за Европа - но Уви - хитреците отвъд Океана бързо направиха Анализ и спряха Трите Проекта - в България обаче има ограничени хора които подкрепиха тази Забрана на САЩ .

233

Анонимен

преди 1 година

ами така са му казали онази нация от конрад анденхауер и амер посолство , има компромати не смее да мърда

232

Анонимен

преди 1 година

Когато Борисов получава поста си в МВР, го канят в Мюнхен. Програмата е умно подбрана: баварско гостоприемство, тренировка във фитнеса на спецчастите на полицията, посещение на кучешки патрули (Борисов обича овчарките), пробно каране на БМВ с 200 км в час по магистралата (коли обича също).

231

аман от крадливи гер

преди 1 година

Демек БокоТъпотоВинету ни казва - искаме да купуваме на всяка цена Хамериканска газ дори Газпром да ни предлагах по-добри условия! Аман от продажниПолитици! Никога вече партии лоялни на ХероМустафа/Козяк не трябва да влизат в Българският парламент! Егати смотаният политик ако ти дават газта на половин цена ти да купуваш по-скъп само защото си се наДуПил на САЩ!

230

БОЙКО-ДОБЪР ЧОВЕК

преди 1 година

ОЦЕНИХА ГО И БЪЛГАРИ И ЕВРОПЕЙЦИ.. И АМЕРИКАНЦИ И ИЗРАЕЛЦИ.... И ТУРЦИ И СЪРБИ.... .... 12 ГОДИНИ ОСИГУРИ НА БЪЛГАРИТЕ СИГУРНИ ДОХОДИ, СПОКОЙСТВИЕ, ПРЕКЪРШИ МУТРИТЕ, РАХАТ ПО КУРОРТИТЕ НА ГЪРЦИЯ, ИТАЛИЯ, ИСПАНИЯ.....

229

Анонимен

преди 1 година

Внуците на враговете на народа ги пращаха в Елхово, Грудово,Звездец .Не ги пращаха в милиционерската школа.

228

Финансист

преди 1 година

Биволът го заклаха тези от партията на мутрата. Няма вече биволи и биволици. Не разбрах само, кого призовава Тиквата и за какво. Говори някакви небивалици за за коне и зе магалета. Че и за диверсификация споченава. И той като банкерите, дума не обелва вече за магистралите, които е построил от времето на приятеля си Тодор Живков. За банкерите имах предвид, че според тях инфлацията няма нищо общо с лихвените % за депозитите. Интересуват се само от тези за кредитите. За такива политици нищо добро.

227

До 245 по-евтин

преди 1 година

Дългосрочни договори се сключват, основно по 1 от 2 формули за цената! Преобладаващо цена борса, или петрол! Няма ей така,, по-евтин"! Така че в даден момент, зависи по коя формула е договора! Азерски е вързан към петрола и т. н.

226

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов е роден през 1959 г. в предградие на София. Той е будно дете, но за следване в университет и дума не може да става. Години по-късно, когато комунизмът вече е разбит, Борисов вижда досието си в ДС. В него пише, че той е внук на враг на народа, а с червено е подчертано: Не може да заема водещи позиции. Борисов става пожарникар като баща си и ако комунизмът не се бе разпаднал, щеше да се пенсионира като пожарникар. Но идва 1990 година.

225

Франкфуртер Алемания

преди 1 година

Нито един правителствен лидер в Европа няма по-блeстяща* биография от българина Борисов. Създаде го ХСС.Да приемем, че е било картофена нива. Разбира се, можеше да е и стърнище или угар, кой би се интересувал от такива детайли след толкова години? Във всеки случай през есента на 1944 година са извели на нивата дядо му и са го пребили до смърт. Тези, които са удряли, са били комунисти или поне те са се наричали сами така. Този, когото са убили, е бил монархист или поне те са го наричали така.

224

ДБ

преди 1 година

Разстреля ги !! Уби ги!! До сега успешно бориха газпром ,путин ,митрофанова само на теория ..С някое изказване на Ицето или някой от аверите му.Или пък организираха някоя стачка против руския агент радев. Утре пак има такава И така поддържаха и лъжеха електорат.На практика обаче управляваха със доказана руска партия . И нищо конкретно срещу путин не са подписали узаконили или предприели. Сега за първи се изисква от тях ЗАКОНОВИ ДЕЙСТВИЯ .ПРОТИВО РУСКА ДЕКЛАРАЦИЯ да подпишат... матираха ги !!